Spor Kaslı olmak için yırtınmak saçma değil mi? AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ölüp gitcez dünyadaki güzel yiyeceklerden mahrum kalıyoruz Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Güncell Kaslı olmak için yırtınmak saçma değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yani kas değilde bir bakıma belde öyle, belim kalınlaşmasın diye uğraşıyorum ama bi hafta dikkat etmezsem göbeğim çıkacak biliyorum 0 2 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Çıksın Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Çıkmasın Yorumla
yigithiim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Hayır değil tabiki ye ben yiyorum bulk günleri veya definasyondayken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ulan baskasinin fotolarini kullanip ne elde ediyonuz mak 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Ne diyon mk Yorumla
Hellooaşklarım Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet neden spor yapıyorsun 0 7 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Can sıkıntısı skdj Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl E tamam belki bizde can sıkıntısından yırtınıyoruz mxjcj Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Dkkdkd hayır spor yap ama aşırı diyet yapanlar var ya kalori sayanlar ona diyorum Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Yaw onlar kafayı yemiş ben her şeyi yiyorum sporu da yapıyorum gayette verim aliyorum Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl He yani bende öyle yapıyorum dndj eskiden dikkat ederdim hayat anlamsız oluyor Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Ot gibi yaşayıp gitmiş oluyor fazlası bitkisel hayat Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Skdkd aynen öyle biliyorum bizzat Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Saglıkli olmk bi ömre değer bence yiyip yiyip dobisko olunca karizma cizilirsaygu da duyulmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani kas değilde bir bakıma belde öyle, belim kalınlaşmasın diye uğraşıyorum ama bi hafta dikkat etmezsem göbeğim çıkacak biliyorum
Çıksın
Çıkmasın
Hayır değil tabiki ye ben yiyorum bulk günleri veya definasyondayken
Ulan baskasinin fotolarini kullanip ne elde ediyonuz mak
Ne diyon mk
Evet neden spor yapıyorsun
Can sıkıntısı skdj
E tamam belki bizde can sıkıntısından yırtınıyoruz mxjcj
Dkkdkd hayır spor yap ama aşırı diyet yapanlar var ya kalori sayanlar ona diyorum
Yaw onlar kafayı yemiş ben her şeyi yiyorum sporu da yapıyorum gayette verim aliyorum
He yani bende öyle yapıyorum dndj eskiden dikkat ederdim hayat anlamsız oluyor
Ot gibi yaşayıp gitmiş oluyor fazlası bitkisel hayat
Skdkd aynen öyle biliyorum bizzat
Saglıkli olmk bi ömre değer bence yiyip yiyip dobisko olunca karizma cizilirsaygu da duyulmaz
Abartma işte. Dozunda spor yap. Oldu bittii.