evet doktor 1 hafta sonra yolcusun dedi ve siz çok zenginsiniz neler yapardınız o 1 haftada
Cevabın nedir?
+1 yılailemle vedalaşıp tatile gittiğimi söyleyip sırt çantama iki üç parça kıyafet koyup birkaç uçak bileti alıp mp3mle birlikte geri dönüşü olmayan yolculuğa çıkardım. bu 1 hafta içinde her gün farklı insanlarla tanışır muhabbet ederdim. bu insanları özellikle sokakta yaşayanlardan, kırık dökük mahallelerden ve yoksullardan seçerdim. kimseyi yargılamaz, onların dertlerini dinleyip olan paramla yardım eder onların dertlerini de alıp sessizce giderdim hayattan..
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 hafta ne yapacağını düşünene kadar geçer gider hiç bişey yapamazsın bence o nedenle tüm paramı yoksullara dağıtır, unutulmayacak birşey bırakırdım dünya var olduğu sürece var olacak. kalan tüm zamanımı da sevdiğim herkese onları ne kadar çok sevdiğimi söyleyerek geçirirdim bir de video kayıt bırakırdım bence sevenlerim özlediklerinde açıp izlesinler diye.
00 Yorumla
Hayır kurumu falan demeyeceğim, şuan ki devletten ne hayır gördük ki? Parayı hayır kurumu diye yatırırsın, devlet abanır paraya. Bu hayattan çekip gidiyorum, beni merak etmeyin diye bir not bırakırım ilk önce evdekilere sonra atlarım uçağa doğru dünyanın öbür köşesine. Bi' haftamı imana gelerek geçirir, evde sessiz, sakin, huzurlu bir şekilde ölmemi beklerim.
00 Yorumla
Benim ömrüm daha kısa 1 günlük ömrüm var gibi yaşıyorum. Aynı kelebekler gibi, dolu dolu, ne istersem yapıyorum...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
45Cevap
bütün servetimi hayır kurumlarına fakirlere dağıtırdım bütün bi haftamı ibadete ayırır af edilmek için Rabbime yalvarırdım.. tanıdığım cevremdeki insanlardan helallik isterdim.. aslında bunu hep yapmak lazım ama illa başımıza bişey gelmesi gerekio akıllanmak için olsun ama sonuçta hiçbişey için geç değil..
11 Yorumla- +1 yıl
Senin ailen, çocukların vs ne olucak onlar insan değilm mi, nefes almıyor mu onlar yiyip içmiyor mu?
Spor konusunda 930 cevap paylaştı. mantıklı düşünürsek 1 hafta ömrü kalmış insan dışarı çıkamaz haldedir.ağır hasta olması lazım. muhtemelen bol dua ederdim gücüm varsa namaz kılar tövbe ederdim.paramı da hayır kurumlarına bölüştürürdüm.tüm sevdiklerimi de son kez görmek isterdim
11 Yorumlabu aralar doganın yok olaması konusunda hassasım dogayı yenıden guclendırmek ıcın elımden gelenı yapardım cunku gelecek nesıllere en guzel seyı dogayı bırakmak ısterım ... doganın var olması hayattır ...en azından bu dunya ıcın nır seyler yaptım derım ver ıcım rahat bır sekılde goc ederım :) ama ne bır haftalık omrumvar neden cok zengınım ...
00 Yorumlarövbe ederdim 1 hafta olm bunalıma gıredım yemeden ıcmeden kesılırdım kız kulesını kıralar omrumun son kalan saatlerını tovbe ederek gecırırdım en secdıgım denız manzarısına bakıp huızur bulmaya calısırdım
119 Yorumla
+1 yılöğrendiğim ilk gün Önce kendime mezarlıktan yer seçerdim oraya aile mezarlığını yaptırırdım , kimlerin kalbini kırdıysam onlarla helalleşirdim ,avukatla konuşup aileme mirasımı bırakırdım ,sonra sahil kenarında lunapark yaptırırdım sonuçta çok zenginim bir sürü işçi tutardım orayı yaptırırdım 2 gün içinde , lunapark olunca orada çocuklar gibi eğlenirdim sabaha kadar , sevdiklerimle güzel bir yemek yerdim son gece sonra yatağıma çekilip huzurlu bir şekilde ölümü beklerdim .
00 YorumlaSadece hayatının son 1 haftasında tövbe etmek namaz kılmakla cennete falan gidileceğini düşünmüyorum. Zaten o ana kadar yaptığını yapmışsındır.
Öleceğim sonuçta pek bir şey yapasım gelmezdi. Ama mutlaka Japonya'ya giderdim00 YorumlaMadem çok zenginim tadıklarımın üstüne birer ev araba alırım.Sonra hayatta hep ertelediğim şeyleri yaparım en basiti bampi jumping yaparım mesela paraşütle atlarım..Memlekete gider herkesten bi helallik alırım ovv bi hafta zor yetecek gibi :)
00 YorumlaÖnce borcum varmı diye düşünürdüm, kul hakkıyla gitmek istemem, sonra değerli olan hayatımda kimler varsa helallik diler, ibadetlerimi yerine getirmeye çalışırdım. Babannemin yanına mezarımın olmasını vasiyet ederdim.
00 YorumlaMuhtemelen bir motosiklet çalırdım. Otobanda orda burada son hız sürmek için. Sonra bir motosikletli bir rock grubuna katılır hayatımın son günlerini her türlü çılgınlıkları yaparak yaşardım :D
00 YorumlaPara varsa is kolay o zaman önce yapacaklarımı yaparım sonra hayır islerine bağıslarım paralarımı tamamdır. Zekat falan simdiden ölmeden verirdim. :D
00 Yorumla- Spor konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılhemen bir noter çağırıdım yanıma mirasımın yarısını sana bağışlardım
01 Yorumla ilk aklıma gelen aklıma gelicek tüm zevkleri eğlenceleri tatmak oldu
sonra dedim bi dakka son haftamsa gece gündüz tövbe edip kabeye giderdim orda ölmek isterdim.10 Yorumla
+1 yılArkamda bıraktığım eşim çocuğum varsa parayı onlara bırakırdım. Ve bir hafta boyunca yaptığım, yapamadığım, içimde ukde olarak kalan şeyleri düşünürdüm. Ve bir hafta sonra üstüme toprak atarlardı. :)
00 Yorumlakafami secdeden kaldirmaz tirim tirim tirsardim heralde :D
30 Yorumlavallahi parayı felan bırakır ibadete başlardım 1 hafta ibadet ederdim tövbe istiğfar felan mutlaka faydası olurdu ahiretide düşünmek gerek
10 Yorumla
+1 yılistıfa ederdım eve gıderdım ızlemedıgım fılımlerı acardm uyurdumm en cok buna ıhtıyacım var bunu yapmadan gıdersem gözum acık gıderım valla
00 Yorumlakendim gibi davranırdım. başka birşey gerekmez. insan 40inde neyse 70 indede aynı olmalı. hiç kimseye çaktırmazdım.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkanserim ne kadar ömrümün kaldıgınıda bilmiyorum bu gunde olabilir bir ay sonrada her sabah kalkıp işime gidiyorum aksam oldugunda ise geri dönüyorum. her kez diyorda öyle yaparım böyle yaparım alakası yok standart yaptıgın işi yaparsın anca
20 YorumlaSevgilimle düğün falan yapardım hayalimi yasamadan ölmiyim hesabı :D
13 Yorumla- +1 yıl
++ ::)
- +1 yıl
liebe yanlış anlama ama erkek milletini biliyorum bende erkeğim.sinan pyraz sırf profil resminden dolayı öyle yazmış
+1 yılparayla cennete gıremeyecegım ıcın herseyımı bır hayır kurumuna bagıslar ve kabeye gıdıp orda ıbadet ederek gecırırdım son haftamıda
20 YorumlaYapmak isteyip yapamadığım ne varsa onu yapardım. Lasvegasda sabahlara kadar kumar oynardım ve muhtemelen az uyurdum fazla uyumazdım zamanı iyi değerlendirirdim :)
00 Yorumla
+1 yılarkadaş 1 haftalık ömrün kalmışsa zaten yataktan kalkamazsın ne uçağı ne bileti eğri oturup doğru konuşalım...
Hı lakin güzel soru böyle insanları hayal kurduruyor mutlu ediyor faln filan.00 Yorumlabence fakirlere yoksulları kendi paramla sevindirirdim sonuçta iyilikle giderdim öbür tarafa
20 Yorumlabiri bana öyle dese aslına bakarsan hiçbir şey yapasım gelmez.
10 Yorumla
+1 yılTanıdığım veya tanımadığım, kendisine ulaşabileceğim ne kadar yoksul, muhtaç, düşkün vb. varsa hepsine yardım etmek olurdu..
00 YorumlaAdam doverdim . Kizlara laf atardim . Milli olurdum :D Ucaga binerdim :D Araba kiralardim :D
00 Yorumla
+1 yıluyurdum daha az günah işlemek için :D cennete git bütün huriler senin olsun :D
00 Yorumla
+1 yılçok zenginsem ölmem amk, niye ölüyorum. Boşuna mı zengin oldum :))
00 Yorumla
+1 yılo paramı dağıtırdım hayır kurumlarına ihtiycı olanalra para benimle gelmiyor ya
02 Yorumla- +1 yıl
pişman olmam :)
+1 yılAilemle vedalaşırdım . sonrada kimseye bişey söylemeden sadece yanıma para kredi kartı falan alıp görmek isteyip göremediğim her yere giderdim . ve elimden geldiğince uyanık kalmaya çalışırdım :)
00 Yorumla
+1 yılbiriktirdiğim ve kredi kartımdaki bütün paraları kendime değişik yapamadığım ya da cesaret edemediğim şeyler yaparak ve sevdiğim ya da hoşlandığım kişiye bunu açıkça söyleyerek eğlenerek geçirirdim
00 Yorumlavarlığımı satar her yolu dener KABE ye gıderdım!
zaten gıdıs donus ancak olur* hıc degılse yolunda ölürdüm!00 Yorumlahayatımı yaşarım ona bunu şuna şunu söylerim falan filan yapılır onu geçte ciddi ciddi düşününce herhalde depresyona girer evde ölmeyi beklerdim ya
00 Yorumla
+1 yılNe kadar param varsa öğrencilere burs olarak dağıtırdım :D
00 Yorumla
+1 yılyapmak isteyipte fırsat bulamadığım her şeyi yapardım
00 Yorumla
+1 yılher zaman yapmak istediğim şeyi yaparım,aç olan insanların yanına gidip onları doyurmayı.. ihtiyaçlarını karşılamayı:)
00 Yorumla
+1 yılsadaka hayır falan verir günahlarım için tövbe ederdm
10 YorumlaMüzik dinlerdim yine kıyıda köşede biriktirdiğim şiirlerimin birileri tarafıdan okunmasını iserdim
00 Yorumla
+1 yılDirek asardım kendimi ...
Ölümü bekleyemem ben O.o00 Yorumlasürekli yemek yerim çatlayana kadar sevdiğim herşeyi tıkarım ağzıma
04 Yorumla- +1 yıl
siz kızlar :D sonra hep kilolarınız sorun olur
+1 yılöyle bişi olmyacağına göre,düşünmeyede gerekk yok :P
10 Yorumla
+1 yılplatonik aşkı yaşadığım kızın yanından 1sn bile ayrılmam
00 Yorumlayardım ederdim herkese nasılsa o parayı 1 hafta snra kullanamıcam bari ihtiyacı olanlar kullansın :D
01 Yorumlazaten cok zengınsem hayatmda her seyı elde etmısımdır naapcam normalce yasamıma devam ederdım ölumu bklerdım .d
02 Yorumla:) Tüm paramı cami yaptırma, çocuk esirgeme kurumu , öğrencilere burs , fakirlere yardım için kullanırdım..öbür tarafa yatırım
00 Yorumlasevdiğim kadınla kimsenin olmadıgı biryerde son günlerimi yaşardım ve o son günde onun kucağında ölmek isterim
00 Yorumlahoşlandığım çocuğun yanına gider ulan seni seviyorum derim 1 haftada parayla ne bulursam yer içerim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarın ölebilirdim diye sevinirdim. Halletmediklerimi halleder helallik alırdım.
00 Yorumlaölümle ilgili daha fazla kitap okurdum. Herhalde en mutlu olduğum zaman dilimi olurdu, inşallah.
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir soru şimdi burada bir sürü cevap gelecektir.. ama gerçekle karşılaşmak çok farklı olur bence
10 Yorumla- 00 Yorumla
2 3 manken gibi kızlarla seks yapıp kendimi uzatmadan heyecandan ölürürdüm :D
00 Yorumlavakıf kurması için parayı çok güvenilir birine verirdim
00 Yorumlabdp den başlar akp den çıkacak şekilde katlederim hepsini temizlensin ülke
00 Yorumla
+1 yılvasiyetimi hazırlardım.. ve tüm ölüm riski olan sporları yapardım :)
10 Yorumlayolcusun demezdi büyük olaslıkla.
013 Yorumla
+1 yılyarına çıkmaya senedin mi varki :)
00 YorumlaSpor konusunda 313 cevap paylaştı. Tam bir hafta sürecek bir parti verirdim =)
00 YorumlaBanu Alkanla bir akşam yemeği
00 Yorumla
+1 yılKalmadığını nerden biliyorsun ;D
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?