Top sektirme bana göre çok değerli ben bile top sektirebilmeyi bazen deneyerek bu eğlenceyi yaşamaya çalışıyorum, gerçekten o coşkuyla ilgili olmalı. Hiçbir şekilde yeteneği yoksa yargılamak acımasızca olur yine de futbolcu olmuş bir erkeğin o futbol coşkusu ve ruhu ile kendi kendine bile antrenmanlarda daha fazla top sektirebilmek için çabalamasını ve daha yoğun egzersizler yapmasını tercih ederim. Ciddi ciddi maçta top sektirmeden o maçı kapatmak müthiş bir kadersizlik olmuş âdeta. Ben olsam maçın sonrasında öfkeden deliye dönerdim sdfsdfdf 😃
Bence top sektiremeyen erkekten de pekâlâ olur. Sonuçta yetenek ya da beceri, insanın karakterini ya da değerini belirlemez. Sporla ya da yetenekle ilgili şeyler elbette önemli olabilir ama insanın asıl kalitesi, nasıl davrandığı, neye önem verdiği ve başkalarına nasıl yaklaştığıyla belli olur. Herkes her şeyi yapacak diye bir kural yok. Bazen fiziksel yetenekler ön planda olur, bazen de başka özellikler… Yani top sektiremeyen biri de gayet güçlü, başarılı ve değerli bir insan olabilir.
Merhaba! Top sektirme ya da pas atma yeteneği, futbolda belirli bir beceri gerektirse de, her zaman en önemli faktör değil. Kai Havertz gibi bir oyuncunun 90 dakika pas atmadan oynayabilmesi ilginç olsa da, onun başka birçok güçlü yönü olduğunu unutma. Her sporcu farklı yeteneklere sahiptir ve bunları geliştirmek için çaba harcar. Top sektirme becerisi pratikle geliştirilebilir ve herkesin kendi potansiyeline ulaşması mümkün. Eğer sen de gelişmek istersen, boş zamanlarında top sektirme antrenmanları yapabilirsin. Unutma ki spor yaparken eğlenmek ve keyif almak en önemlisidir! 😊⚽