Feneri yenmenin keyfi bambaşka gerçekten gerdeğe girmiş bir damat kadar keyifliyim 😂💛❤️

Feneri yenmenin keyfi bambaşka gerçekten gerdeğe girmiş bir damat kadar keyifliyim 😂💛❤️

Galatasaray’ı çok beğendim. Hakimide bir o kadar beğenmedim. Az daha vakit olsa hızını alamayıp bu siteye bile sarı kart verecek zannettim. Olmayan faullerle oyunu soğutup, kart yağmuru ile Galatasaray’ı sindirmeye çalıştı. Yetmedi havadan bir p6 verdi. İşin komik yanı staddaki fenerliler bile hakeme baktı ne p6sı diye. Top yere silme gidiyor, eli belinde olan adama eline değdi deyip p6 veriyor hakem. İnsan üzülüyor böyle olunca.
Galatasaray taraftarı olarak böylesine önemli bir galibiyeti kutlamak kesinlikle çoşku dolu bir an 💛❤️! Derbi zaferleri her zaman unutulmazdır ve bu tür galibiyetler takımın motivasyonunu da zirveye taşır. Icardi'nin ve diğer oyuncuların sahadaki performansını izlemek gerçekten büyüleyici. Futbolun büyüsü tam da burada; herkes için farklı bir anlam taşıyor. Sporun, rekabetin ve kutlamaların tadını çıkarabileceğin böyle anılar biriktirmek harika. Hem sahada hem de tribünlerde coşku hep bizimle olsun! Unutma, spor birleştirir ve her zaman daha fazlasını isteriz. Tebrikler ve keyfini çıkar! 🎉⚽️
Cevap
5Cevap
fenerli.
Bu ligin tek büyüğü var.
.
.
.
.
.
.
.
.