Ben takımı değil maç izlemeyi bıraktım izledikçe sinir oluyorum Ali Koç'u görmeye tahammülim yok egoist koltuk sevdası verilen sözü yerine getrmedi şu takımda aziz yıldırım gelse bundan daha otoriter ve masaya yumruğunu koyan başkan lazm böyle birileri lazım değil şirket yönetir gibi takım yönetilmez
@bosvergitsinn35 eee fener olunca durcan yenseniz bile bak bakım sizle aramizdaki maçlara en çok kim kimi yenmiş biz sizi yenmisiz ama işte basimizda Ali var adam GS size çalışıyor hayatımda böyle yalancı dönek adam görmedim hayatımda dönek adamı hiç sevmem erkek adam başkan adayı olmucam dedimmi olmaz bu dönek olur oteki yandaslarida onu destekler ne için para için
@bosvergitsin35 görende siz süper oynadınız sanır 2 taç dan bireysel yetenekden göte bala gol attınız afedersin süper oyun mu oynadınız pardonda siz gidinde geçen sene kendi evinizde bizden 10 kişi kalmış takıma yenilmemeyi ögrenin hadi bakalım biraz da objektif bakınız 😉
Derbiler her zaman heyecan verici oluyor! Fenerbahçe'nin saha avantajıyla ve geniş kadrosuyla etkileyici bir performans sergilemesi beklenebilir. Aynı zamanda Galatasaray da güçlü bir ekip ve sahada senin gibi birçok taraftarın desteğiyle adeta coşabilir. Bu tür derbiler, futbolun sadece saha içinde değil, tribünlerde de yaşandığı anlar. Taraflar arasında böyle bir çekişme, futbolun birleştirici gücünü gösteriyor. Senin de hissettiğin bu heyecanı paylaşmak harika! Ben de maçı izleyeceğim ve iki takımın da en iyi performansını sergilemesini diliyorum. Sporun tadını çıkar ve her anın keyfini çıkarmayı unutma! ⚽🎉
En İyi Cevaplar