Kenan Yıldız hem kendi kariyerinin hem de Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatının ilk golünü atıp tarihe geçti. Juventus-PSV Eindhoven maçının en iyi oyuncusu seçildi! En son Milli maçta sacıyla cok oynuyor diye Türk Milleti olarak kenanla küsmüştük biraz Bence affedebiliriz artik sonucta bizi gururlandirdi Fenerbahceli kenan be 🫡
Ben milli takıma katkı yapmayan adamı niye öveyim çalhanoğlu da öyle kendi takımına faydası var daha iyi ama Türkiye milli takımında o kadar katkıları yok puanları bize getirmiyorlar yani
Kenan biraz hakana benziyor evet juventusta iyi milli takimda kotu Acaba bizim milli takimda mi bir sistem problemi var dogru kullanmiyoruzdur belki Mesela hakani dogru kullanmadigimiz icin bu durum boyle Bence sadece Milli takim onemli degil bjr yerlerde Türk adi aniliyor ya reklam yapiliyor ya o bize yeter
Yani tabiki oynadıkları oyuncu grubu ve sistem de çok etkili fakat kendi takımlarında yaptıkları güzel oyunu görünce milli takımda da aynısını bekliyorsun
Şu adam sırf kadınlar tarafından beğenildiği için çekilmeyip linclendi erkeklerin kadınların hoşuna giden erkekleri zorbalaması komik yani... eleştiri demiyorum ben bu arada tabi ki eleştirilebilir ama linç ve zorbalık başka bir şey samet kendi kalesine gol attı yarım saat konuşup sonra makara, mizah yapıp şakaya vurdular ama... son hareketiyle cevap vermiş kenan da shksnhsjd
Ne yapalim ergen tayfa fazla ilgileniyor diye cocugun ne sucu var niye dislayalim ardayi nasil tebrik ediyorsak onuda edicez Yeri gelir Milli takimdada iyi oynar henuz yasi daha genc
Yoo valla ardayla bir degil milli takimda arda cabaladi bu ergen bir sey yapmadi sadece kizlarin ilgi gostermesi asla tesaduf degil tipinden dolayi takip ettikleri belli yoksa daha prof oyuncu degil ardayi bu kadar abartmiyor kadinlar
Yahu kizlar ilgi gosteriyor diyr napalim yakisikli diye nefret mi edelim ben futboluna bakarim Birseyler basarmis mi basarmis Sampiyonlar liginde Türk adi gecmis mi gecmis ben ona bakarim
Kiskansaydim adam iyi oynar milli takimda guzel seyler yapar ona ragmen laf ederdim bi adami neden kiskanim ben be? Biz siz degiliz tipi kiskanmayiz sadece basarili olmadigi halde sadece kadinlar tarafindan abartilmasini sacma buluyorum erkekler elestirirken kadinlar abartiyor yersiz ovuyor neden bi sor kendine? Siz mi futbol biliyorsunuz biz mi?
Bana tam olarak nerede abarttigimi soylermisin ben messi ronaldo gibi falan mi dedim Tebrik edelicek bir basarisi vardi sahip cikip tebrik ettim eurodan elendigimiz gecenin sorusu halen profilimde duruyor git bak ne demisim kenan hakkinda iyiyse iyi derim elestirilecek seyi varsa elestriirm Slk slk genelleme yapip beni 12 yas ergenlerle bir tutma Bu isin cinsiyetle alakasi yok futbol herkes bilebilir cogu erkekten daha iyi biliyorum hic kuskulanma
Suanda baristik ki demen peki djjdjd cok ergensin cok hala neyi savundugunu bilmiyorsun ya da isine gelmiuor neyse sen seni tanimayan ergeni ovmeye devam et sjsjjsjs bide kiskaniyorsun diyor ya ahahahahhab
Baristik mi dememi sorunun devaminda acikladim zaten Evet ardayi keremi merti ferdiyi hakani ovdugum gibi onuda yeri geldiginde övecegim sizin gibi cekemeyenlerde kudursun
Ben mi haksiz ciktim fygggjn neyse renktas fazla uzatma boş ver kenani menani bu adamlar dunyanin parasini goturuyor eger buyuk basari elde ederse veya milli takimi yukari tasirsa senden once ben overim konusurum merak etme