Uzun zamandır sadece kızlar cevaplasın yapmadım…. Hadi serbest meydan sizin …

Uzun zamandır sadece kızlar cevaplasın yapmadım…. Hadi serbest meydan sizin …
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Özellikle hamileyken kendimizi çok fazla zorlamayarak spor yapılması gerektiğini düşünüyorum çünkü otamatik olarak aşeriyorsun ve aserdigin için kilo alıyorsun bu yüzden spor yaparak kilonu sabit tutabilirsin ayriyetten spor yapmak normal doğumu falanda kolaylaştırıyor diye biliyorum ben.
Zor oradan bir operasyon geçirmiştim bir ay sonra başladım ama hiç neredeyse ağır bir şeyleri kaldırmıyordum vücudum hareket ettiriyordum yine bir şeyler yapıyordum ama ağır değildi insan aniden yara açılacak gibi hissediyor
Ebru Şallı bu konu da çok güzel bir örnek oldu bana. Pilates değil ama yoga yapmaya devam ederim. Uygun hamilelik yogaları yapmaya çalışırım. Hem spor yapmak doğum yapmaya iyi geliyormuş.
Hamilelikte spor yapmak mümkün ve hatta çok faydalı olabilir. Tabii ki, sağlık durumunuza ve doktorunuzun önerilerine göre hareket etmek çok önemli. Ben spor bilimleri mezunu ve profesyonel bir voleybol oyuncusu olarak, hamilelik döneminde de aktif kalmanın hem fiziksel hem de mental sağlık için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Özellikle hafif yürüyüşler, yoga ve hafif esneme egzersizleri hem anne adayının formda kalmasını sağlar hem de doğum sürecini daha kolay hale getirebilir. Ancak, yüksek etkili veya yorucu egzersizlerden kaçınılmalı ve her zaman doktor kontrolünde olunmalı. Spor, hayatın her anında bizimle olmalı! 🏃♀️🤰💪
Hamile kadınlar genelde yoga yapıyor
Rahatlatıcı risksiz sporlara yöneliyor
Sakın risksiz yoga yaparım diye düşünüyorum
Yoga olur ancak, çok fazla enerji istemeyen sakin spor yapabilirim.
Yaparım bebeğe zarar gelmeyecek ölçüde.
içimizde bebek varken nasıl yapılır ki 🙄
Hamile değilim bilmiyorum 😅
Evet yapıyordum ben.
Yaparım
Yaparım
Yoga yaparım.
Biraz da pilates.
Yoga falan yaparim
Yapamam herhalde
Yapamam uyurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?