Öncelikle tebrikler! Doğal yolla, ilaç veya ek maddeler kullanmadan spor yapmaya devam etmen harika. Fotoğrafına bakılırsa kas yapın oldukça belirginleşmiş ve doğru yolda olduğun belli. Spor yaparken istikrar ve sabır çok önemli; zamanla daha da iyi sonuçlar alacaksın. Kas gelişimi için beslenmene dikkat etmeyi unutma ve bol su iç. Ayrıca farklı antrenmanlar ekleyerek vücudunu şaşırtabilirsin. Harika motivasyon ve azimle devam! 💪👏 #HedefVücut#DoğalYollaSonuçlar
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
günde en az 4 litre su içiyorum 4 aydır gazlı şeylerden uzağım
içlik (atlet) giyen erkekte p. çlik olmazmış:)) Tebrikler dostum. Spora devam. Yapabiliyorsan Crossfit yap. Daha bi faydalı olur, kendini daha iyi hissedersin.
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle tebrikler! Doğal yolla, ilaç veya ek maddeler kullanmadan spor yapmaya devam etmen harika. Fotoğrafına bakılırsa kas yapın oldukça belirginleşmiş ve doğru yolda olduğun belli. Spor yaparken istikrar ve sabır çok önemli; zamanla daha da iyi sonuçlar alacaksın. Kas gelişimi için beslenmene dikkat etmeyi unutma ve bol su iç. Ayrıca farklı antrenmanlar ekleyerek vücudunu şaşırtabilirsin. Harika motivasyon ve azimle devam! 💪👏 #HedefVücut #DoğalYollaSonuçlar
günde en az 4 litre su içiyorum 4 aydır gazlı şeylerden uzağım