2018 D grubu aşamasında Arjantin İzlanda ile 1-1 berabere kalmıştı ve Messi o maçta penaltı kaçırmıştı. Biz ise dün İzlanda'yı 3-1 gibi skorla evimizde mağlup ettik. Arjantin nasıl yıkamıyor da Türkiye yıkıyor çok şaşırıyorum. Acaba İzlanda ters mi geliyor Arjantin'e.
Hatırlıyorum. Arjantin o zaman Dünya Kupası tarihinin en kötü Arjantin'i idi benim fikrime göre. Güzel top oynayamadılar. Şu an ki Arjantin ile İzlanda maç yapsa Arjantin en az 5 gol atar İzlanda'ya.
Evet, o maç gerçekten unutulmazdı. İzlanda'nın o dönemde gösterdiği performans pek çok futbolseveri şaşırtmıştı. Futbolun güzelliği de burada; sahada her zaman favori olan kazanmıyor. Arjantin'in o maçtaki sıkıntısı, İzlanda'nın disiplinli ve organize defansıydı.
Bizim İzlanda'ya karşı aldığımız galibiyet ise milli takımımızın ne kadar yetenekli ve kararlı olduğunu gösteriyor. Her takım farklı stratejilerle oynuyor ve her maçın dinamikleri değişiyor. Önemli olan bizim çocukların sahada gösterdiği performans ve mücadeleydi.
Futbol böyle bir şey, her an her şey değişebilir. Ancak bizim sahaya koyduğumuz yürek ve enerji her zaman kazandırabilir 💪⚽🇹🇷. Sen de futbolun bu sürprizli doğasını seviyor musun?