A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi'nde 1 puanla start verdi ve şimdi gözler İzlanda maçında! Bu akşam İzmir'de, Gürsel Aksel Stadı'nda İzlanda'yı ağırlıyoruz. Maç 21.45'te başlayacak. Maçın hakemi ise Arnavutluk’tan Enea Jorgji.
İlk maçımızda deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kaldık, açıkçası gol yollarında biraz şanssızdık ama umutluyuz. Şu an 1 puanla grupta ilerliyoruz. İzlanda ise sahasında Karadağ’ı 2-0 mağlup edip 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 🚀⚽
Maç TV 8 ile EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.
A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında bugün İzlanda ile karşılaşıyor. Başarılar #BizimÇocuklar🇹🇷 #TURISL #UNL @btcturk pic.twitter.com/1WIWwc0n3M
— Türkiye #BizimÇocuklar 🇹🇷 (@MilliTakimlar) September 9, 2024

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence 3-2 alırız diye düşünüyorum.
Onu bunu bırakında ben Galatasaraylıların Kerem'e (bazılarının) git git demesini anlayamadım oğlum bal gibi çocuğu kacırmıssınız mk 2. dakidan İzlanda gibi takıma bir gol ve ikinci gol eden yaklastı ama çok az farkla gitti maalesef. Montella salağı da umarım diğer maçlarda ilk 11den baslatır çünkü abartılan kenan ve barış alperden daha yetenekli
Umarım düzgün şekilde ve düzgün bir kadroyla oynanır, motivasyonları düşük çıkmazlar geçen sefer ki gibi..
Türkiye'nin Milli Futbol Takımı'nın İzlanda karşısında kazanacağını düşünüyorum. Sence maç sonucu ne olurdu? 🤔⚽🇹🇷
bence maç sonucu 3 2 olur yani İzlanda anında kaybeder
Umarım 🥹
siz bana güvenin izlandanın içinden geçeceğiz it heriflere fırsat vermeyeceğiz bana güvenebilirsiniz
ben size demiştim bana güvenin diye izlandayı 3 1 yendik
🤩🥳🥳🥳
Thank you şekerim
Ben izmirdeyim ve maça gidemedim yeneriz umarım izlemedim
Grubun en zor takimiyla bile formsuz halimizle berabere kaldiysak bunu yeneriz diye dusunuyorum
hep yeniyoduk yine yenebiliriz, ama umrumda değil .
Bu kadar zulmun, kotulugun igrencligin icinde bencede umrumuzda olmamali
@ezcanrojan zulm, kötülük, igrençlik ne?
Ne mi? Dun bir cocuk olmedi olduruldu katledildi ulkemizde oldu bu olay... bi kac hafta oncesinde bi baba kendi de dahil 3 cocuguna kursunlar sıktı. Bu kadar zam bu kadar adaletsizlik bu kadar dert tasa igrenclik olan bunlar iste..
@ezcanrojan takma knk, oooo binler 10binler 100binler (yıllar) boyunca kaç insan ölmüş haberin var mı? takma aslında boşvermişlik değil, boşuna vakit kaybetme anlamında , bu tür şeyleri dert edersen bu aşırıya giderse zararı kendi yaşamına olur ve değişen hiç bir şey olmaz.
Niye takmamaliyiz , o oldurulen cocuk hepimizin cocuguydu hepimizin kardesiydi gelecegiydi...
@ezcanrojan bu sadece senin üzerinde yaratılan"algı" dan ibaret, insanlara bunu yaşatırlar ve bu duyguyu yaşamak , birilerini suçlamak insanda bazı tatminlere yol açar. tabi birilerini suçlama isteğinin de nedenleri vardır , konu çocuğun ölmesi değildir basit olarak düşündüğünde çocuk ölmüştür ve artık bir şey hissetmiyordur yani onun için yapılabilecek hiçbir şey yoktur. peki çocuğu devreden çıkarırsak neden bu tepki? bir dah aolmasın mı? bu tepkiler hep var olduysa ve bu bitmediyse bu tepkinin işe yaramadığı da bir gerçek peki neden hala tepki gösteriliyor? birilerini suçlamaktan insan psikolojik olarak tatmin olur ve altında yatan neden budur. deprem olsa insanlar suçlayacak birini araralar, tecavüz olsa öyle.. suçlamayla olabilecek bir şey olmadığını herkes bilir, tepki göstermek zaten akılla yapılabilecek ama bu böyle yerlerde olmaz. ve aslında bilinmeyen hiçbir şey yok. deprem için konutların depreme dayanıklı yapılması veya dayanıklı hale getirilmesini bilmeyen yok. imkan yok, ekonomi müsait değil vesair. ve yaşanan her olayın çocuk öldürme, tecavüz ve başka hepsinin bir nedeni var, suçlama yerine "neden" kaynaklandığını bulup sorunu çözmek gerekmekte, herkes o yapanın suçu diyor? hayır sıradan insan suçlu olmaz, sistemin suçudur, eğitimsizse, iyi yaşamıyorsa o hale geldiyse (psikolojisi) bu sistemin suçudur. herkesi burak özçivit gibi yaşat kimse suç işlemez.
Maçın İzmir de olduğunu bilmiyordum bence berabere biter formumuz pek iyi değil bu aralar.
izlandayı parçalayacağız ne İzlanda kalacak ne de Mazda kalacak
3-1 alırız bence.. Neden bilmiyorum ama içime doğdu..
Biletim olupta şu maça gidememek... Cuma günü alçıya alınan sağ ayak sağolsun
İzleyemedim ama 3-1 yenmişiz
Kazandk bile
Bu ekonomik krizde maç izlenmemeli
çok haklısınız ekonomik kriz var ama ekonomik krizin maç izlemekle ne alakası var onu anlamadım sonuçta altı üstü maç sadece
anlayamadıgım bir şey var eren elmalı rıdvan yılmazdan dahamı iyi
Bunlar ne maçı oluyor? Önemli mi bu turnuva?
3 - 1 yeneriz ve üçünü de Kerem atar.
Tek derdimiz bu mu sanki
dert değil hanımefendi tahmin sorusu sordum
Narin ile ilgili de tahmin sorusu soracakmisiniz veya oldurulen diger cocuklar ile ilgili
3-1 aldık gayet iyi oynadilar
Bir tahminim yok
3 1 Türkiye alır
3-1 kazandık
3-1 kazanırız.
Berabere ya da İzlanda
Umarım kazanırız
2-1 İzlanda
hadi inşallah
Umarım kazanırız.
Yendikkk
Kazandik