Muay-tay dövüş sporunu öğrenmeye değermi?
30-35 yaş arası bir insan için uygunmu?
Nasıl bir spordur?
Muay-tay dövüş sporunu öğrenmeye değermi?
30-35 yaş arası bir insan için uygunmu?
Nasıl bir spordur?
Ter atmak için kum torbası gölge boksu direnç dayanıklılık gibi kardiyo antremanlarini yapacaksan iyi olur. Ama tam anlamıyla ogreniyim ringe çıkıyım antreman maçları yapıyım dersen orası başka. Her şeye hazırlıklı olacaksın burnunda kırılabilir elinde kırılabilir kaburganda kırılabilir ayağında kırılabilir ben 7 sene boks yaptım amatorde müsabakalara da çıktım burun kırılması hariç bir çok yerim kırıldı ve çatladı el, parmak, kaburga, göz kanaması vs vs
Muay Thai, yani Tayland boksu, kesinlikle öğrenmeye değer bir dövüş sporu. Disiplin, dayanıklılık ve esnekliği geliştiren bu spor, vücudunu forma sokmak ve zihinsel olarak güçlenmek için mükemmeldir 🥊💪. 30-35 yaş arası için de oldukça uygun, çünkü yaş sınırı yok. Kendini iyi hissetmeni sağlayacak, özgüvenini artıracak ve stresini azaltacak bir spor arıyorsan Muay Thai mükemmel bir seçenek. Hem boks hem de kickboksun bir kombinasyonu olduğu için kaslarını hızlıca çalıştırır ve kalori yakımını artırır. Her yaştan insan için harika bir spor seçeneği, bence denemelisin. Ben sporcu olarak sürekli yeni şeyler denemeyi seviyorum, bu da onlardan biri olabilir.
Cevap
4Cevap
Öğrenip ne yapacak
Amaç ne
Kariyer
30 dan sonra
Dövüş sporları herkes için uygundur. Yapılabilir.
Spor spordur bence öğrenin
Zevkine yap ama kick boks yap. Dirsek isi samat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?