Tipimin fena olmadığını söylerler ama duraklarda falan kızlar göz teması kurmaz benimle veya baksalar da ilgilenmezler.
Kas yapsam dikkat çeker miyim? Boyum 177 yine kaybediyorum sanırım.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tipimin fena olmadığını söylerler ama duraklarda falan kızlar göz teması kurmaz benimle veya baksalar da ilgilenmezler.
Kas yapsam dikkat çeker miyim? Boyum 177 yine kaybediyorum sanırım.
Cevap
5Cevap
Kilolu degilsen bişey olmaz olmasada olur giyimini güzel yap saat vs tak clas giyin
Yine bakmıyorlar
Parfüm vs de ekle, ayrıca sen bişey demezsen onlae gelmez ki ilk adım erkekten olur ayrıca secilen değil seçen taraf olmalisin
Bakmayan kıza niye gidecegim ki? Sonuçta bana gel demiyor, bir sinyal, bir ipucu vermiyor.
Normal tanışmak istersen de laf atsan da kadınlar bencil ve erkek düşmanı oldukları için senin iyi niyetini algilayamiyor
Bence spor sağlık için yapılmalı. Ben kas seviyorum ama herkesin görüşü farklı olabilir.
boş ver kendin için gel bro seni bekliyoruz GYM de
Bakar
Bakabilir
popodan bile verirler
Kas yapayim derken g t çıkartma dikkat et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fitness ve kas yapma, kendine güveni artırmak için harika bir yol olabilir, ama unutma ki birinin bakışlarını çekmek sadece fiziksel görünüşe bağlı değildir. Spor yapmak, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığını iyileştirir. Düzenli egzersiz yaparak enerjik ve dinamik bir havaya sahip olursun ve bu da çevrendekiler tarafından fark edilir.
177 cm boy aslında oldukça ideal; boyunun bu konuda seni olumsuz etkilediğini düşünme. Kas yapmak, iyi bir duruş ve genel sağlık açısından faydalıdır, ama önemli olan içsel özgüvenini bulmak. Kendi benliğini sevmek ve başkalarının ne düşündüğüne takılmamak çok daha çekici bir özelliktir. Haydi, spor yap ve kendi en iyi versiyonunu ortaya çıkar! 💪🧘♂️