Spor 13 gü ODTÜ'lü öğrencilerden Rafa Silva temalı mezuniyet pankartı! Sen olsaydın pankarta ne yazarsın? TribünSesleri Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Mezuniyet törenine de damga vurmuş Rafa Silva. Çok eğlenceli bir pankart olmuş. Kaldırırlar Rafa çok popülerdi. ODTÜ'lü öğrencilerden Rafa Silva temalı mezuniyet pankartı! Sen olsaydın pankarta ne yazarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 99% 13 gü Spor konusunda 898 cevap paylaştı. Tadic olduğu yerde diğer 10 Numaralar RaFa kaldırılır yazardım 1 2 Yorumla TribünSesleri 13 gü allah seni hdhskdks pp fotona bayıldım hskfk şakaylı ciro değil mi ooo Yorumla Nehir006 13 gü Teşekkürler Aynen şakaylı ciroyu aldık Fenerli ciro yaptık böyle daha tatlı 💛 Yorumla
enestanir__ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 13 gü Sığınmacı sorununa dikkat çekecek bir pankart açardım 2 0 Yorumla
şifanur_kalem Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 13 gü Bunlarda Odtüye girmiş diye bilim insanı olacağız zannediyorlar, dünyada 570. Sıradasın dünya seni ciddiye bile almıyor. 2 1 Yorumla Mehmetim80 13 gü Aynen asgari ücretle çalışırlar iş bulabilirlerse ancak. Yorumla
sessiztospa Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 78% 13 gü Kim bu sporcu? Neden reklamı yapılıyor bu kadar? 0 1 Yorumla TribünSesleri 13 gü oldukça yetenekli bir futbolcu messi gibi ona benzetiyorlar futbolu bir baska oynuyor. izlettiriyor kendini. Kadife bilek tanımın gerçek hali o çünkü Yorumla
Alimlamm453 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 13 gü Üç öğrencide Türklere küfür eden Kürtçe pankart hazırlamış. Pankartı tutan kızlardan biri ben pkklıyım diye paylaşım yapmış Twitterda. Besle, uyut, büyüt gelsin ihanet etsinler. 1 2 Yorumla şifanur_kalem Yeni 13 gü Sonra neymiş efendim Türkler Kürtlere ırkçılık yapıyor, zulmediyor, bu devlet size fazla bile merhametli emin olun. Yorumla şifanur_kalem Yeni 13 gü 80'lerdeki Askeri yönetimin gözüne seveyim tek bir kürde nefes aldırmıyorlardı. Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 13 gü Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel pankart olmuş 😄 0 0 Yorumla
Sisten_gelen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 13 gü Kendi ekmeğinde olan milyarlar kazanan ve benimle hiçbir ilgisi olmayan bir insanı umursamvm 0 1 Yorumla TribünSesleri 13 gü sen yazardın diye sordum Yorumla
rahm7 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 13 gü Teşekkürler şefim sizinde bir şey yok şefim öyle bir şey varsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 12 gü Odtü mü kaldı a na hepsi tarih oldu. Eskidendi o. Artık özeller var Koç, Kadirhas, İstanbul Ticaret, Bilgi 0 0 Yorumla
Sarimsakli_pankek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 13 gü Ablacığım rafa Silva dıyoruö 0 1 Yorumla TribünSesleri 11 gü :DDD Yorumla
Gizli Üye (18-24) 13 gü "niye beni kimse s*kmedi" ☺️ üniversite hayatım boyunca yaşamadım içimde kaldı da hahahahaha😅 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 13 gü 2013 Facebook esprisi gibi olmuş. 0 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% 13 gü Zeki çocuklar rektörlerin yüzünden haklılar 0 0 Yorumla
HakanGld Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 13 gü Bu adamın ismi ile değişik cümleler kurulabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 gü İlliminati mesajlardan vazgeçin 0 2 Yorumla TribünSesleri 11 gü ahahahah senin algı bozukluğu şaka mı Yorumla Cevap sahibi 10 gü Büyük Galatasaraylı olarak )) Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 13 gü Spor konusunda 1b cevap paylaştı. Bayıldımm 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Xper 5 Yaş: 26 13 gü Ne alaka neden bu yazı. Kim neyi kaldırıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tadic olduğu yerde diğer 10 Numaralar RaFa kaldırılır yazardım
allah seni hdhskdks pp fotona bayıldım hskfk şakaylı ciro değil mi ooo
Teşekkürler Aynen şakaylı ciroyu aldık Fenerli ciro yaptık böyle daha tatlı 💛
Sığınmacı sorununa dikkat çekecek bir pankart açardım
Bunlarda Odtüye girmiş diye bilim insanı olacağız zannediyorlar, dünyada 570. Sıradasın dünya seni ciddiye bile almıyor.
Aynen asgari ücretle çalışırlar iş bulabilirlerse ancak.
Kim bu sporcu? Neden reklamı yapılıyor bu kadar?
oldukça yetenekli bir futbolcu messi gibi ona benzetiyorlar futbolu bir baska oynuyor. izlettiriyor kendini. Kadife bilek tanımın gerçek hali o çünkü
Üç öğrencide Türklere küfür eden Kürtçe pankart hazırlamış. Pankartı tutan kızlardan biri ben pkklıyım diye paylaşım yapmış Twitterda. Besle, uyut, büyüt gelsin ihanet etsinler.
Sonra neymiş efendim Türkler Kürtlere ırkçılık yapıyor, zulmediyor, bu devlet size fazla bile merhametli emin olun.
80'lerdeki Askeri yönetimin gözüne seveyim tek bir kürde nefes aldırmıyorlardı.
Güzel pankart olmuş 😄
Kendi ekmeğinde olan milyarlar kazanan ve benimle hiçbir ilgisi olmayan bir insanı umursamvm
sen yazardın diye sordum
Ne mezuniyeti bu yahu okullar açılacak yakında
Teşekkürler şefim sizinde bir şey yok şefim öyle bir şey varsa
Odtü mü kaldı a na hepsi tarih oldu. Eskidendi o. Artık özeller var Koç, Kadirhas, İstanbul Ticaret, Bilgi
Ablacığım rafa Silva dıyoruö
:DDD
"niye beni kimse s*kmedi" ☺️ üniversite hayatım boyunca yaşamadım içimde kaldı da hahahahaha😅
İlk ve son aşkımdın yazardım
2013 Facebook esprisi gibi olmuş.
Zeki çocuklar rektörlerin yüzünden haklılar
çok iyi pankart olmuşşş
Bu adamın ismi ile değişik cümleler kurulabilir
Her canlı mutlaka TARİH OLACAKTIR..
İlliminati mesajlardan vazgeçin
ahahahah senin algı bozukluğu şaka mı
Büyük Galatasaraylı olarak ))
Çok güzel olmuş
ODTÜ yine geleneği bozmadı 😄
Bunların okuyacağı mektebin mk