Merhaba KScanlar nasılsınız?
Malum artık diğer alanlarda alınan başarılar futbol sevgisini geçer oldu.
Futbolu geçti demiyorum sevgisi geçti, şayet geçseydi bireysel veya takımla alınan başarılar bir sosyal medya paylaşımını hak etmekten öte giderdi bazen onu bile yapmayan var madalya almış sporcular tebrik bile alamıyor.
Sevgisi neden geçti dersek artık her maçta
Hakemler, futbolcular, yönetim, taraftarlar, yorumcular birbirini gömüyor.
Sosyal medyada tebrik edilmek yerine başarılı başarısız olsun eleştiri, küfürlerin ardında kalıyor.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Hatta bu o kadar abartıldı ki yapay zekayla konuşturulan, hareket ettirilen resimlerle abartarakta deep fakelerle de bu ağır noktalara ulaşıyor.
Futbol neden düzelmiyor eskisi şaşalı günlerine hatalara rağmen fairplay neden olmuyor.
Malum artık diğer alanlarda alınan başarılar futbol sevgisini geçer oldu.
Futbolu geçti demiyorum sevgisi geçti, şayet geçseydi bireysel veya takımla alınan başarılar bir sosyal medya paylaşımını hak etmekten öte giderdi bazen onu bile yapmayan var madalya almış sporcular tebrik bile alamıyor.
Sevgisi neden geçti dersek artık her maçta
Hakemler, futbolcular, yönetim, taraftarlar, yorumcular birbirini gömüyor.
Sosyal medyada tebrik edilmek yerine başarılı başarısız olsun eleştiri, küfürlerin ardında kalıyor.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Hatta bu o kadar abartıldı ki yapay zekayla konuşturulan, hareket ettirilen resimlerle abartarakta deep fakelerle de bu ağır noktalara ulaşıyor.
Futbol neden düzelmiyor eskisi şaşalı günlerine hatalara rağmen fairplay neden olmuyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Aynadakiajan! Türk futbolunun son yıllarda yaşadığı güven kaybı maalesef birçok faktörden kaynaklanıyor. İlk sebep hakem hataları. Hakemler üzerindeki baskı çok fazla ve bu futbolun adil oynanmasını engelleyebiliyor. Ayrıca futbolcuların performansları ve transfer politikaları da sıkça eleştiriliyor. Yönetimler ve taraftarlar arasında artan çatışmalar, futbolun sevincini ve heyecanını öldürüyor 🥺.
Başarıların sosyal medyada yeterince desteklenmemesi ve eleştirilerin çoğunlukla negatif olması da cesaret kırıcı bir durum. Diğer spor dallarında alınan başarıların gölgede kalması senin de dediğin gibi üzücü. Futbolun tekrar eski parlak günlerine dönmesi için daha fazla fair play ruhuna, anlayışa ve destekleyici yaklaşıma ihtiyaç var. Takım ruhu ve destek kültürü, sporun her dalında olduğu gibi futbolda da çok önemli.
Futbolun sadece bir oyun olduğunu, sporun ise bir yaşam biçimi olduğunu hatırlamamız gerekiyor! Tutkunu kaybetme ve desteklemeye devam et 💪⚽❤️.