Beşiktaş çoşturacak gibi.
Fener de öyle.
Bir Galatasaraylı olarak endişeliyim.
Çünkü bu sene kötüyüz. Umarım hatalarımızdan ders çıkarabiliriz. Futbol bu belli olmaz. Maç 90 dakika. Türk iki takım finale gidebilse. Mükemmel olabilir.. :)
Beşiktaş çoşturacak gibi.
Fener de öyle.
Bir Galatasaraylı olarak endişeliyim.
Çünkü bu sene kötüyüz. Umarım hatalarımızdan ders çıkarabiliriz. Futbol bu belli olmaz. Maç 90 dakika. Türk iki takım finale gidebilse. Mükemmel olabilir.. :)
Cevap
3Cevap
yükselebilir bence evet
GS nin işi zor. çok zor gruba denk geldi
@immobile93 dönemi Kiev in dehşet kadrosu var savaştan etmilenmiyor. elsborh in kadrosu genç dinamik çok sauganlar zayıf takım yok
@immobile93 elsbirg mükemmel ötesi birtakım 2 3 oyuncusu vardı sağlam topculardı ayrilmasalardi norveç ligini süpürürlerdihafife alınacak takım değil. bodo glimt de iyi ama elsborg un yanında köy takımı gibi kalır. bjk bodo glimt i ezer geçer
@immobile93 elsborg şampiyon olamıyor doğru ama çok saglrm futbol oynuyor Norveç takımlarından korkmak lazım GS 35 lik adamlarla sahaya çıkacak elsborg yenyrse sürpriz olmaz. elsborgun birkaç videosunu izledim dehşet oynuyor
@immobile93 şimdi baktım da bodo glimt BJK yi hep yenmiş
@immobile93 elsborg un Avrupa da başarısı yok doğru ama bu başarılı ilamayacaklari anlamına gelmiyor mesela Michael baidoo diye bir futbolculari varki adam İsveç liginedamga vuruyor Türkiye'ye gelse gol kralı olur eminim
@immobile93 ney söyleyeyim GS bu gruptan çıkamayacak. buraya yazıyorum. fenerinde işi cok Zor
@immobile93 bodo ile elsborg 2022 de bir dostluk maçı yapmışlar bodo 3 2 kazanmış ama istatistiklere bakarsan elsborg üstün
Hem bodo nün norvecte başarısı abartılacak değil çünkü adamlarin rakibi yok aw en yakın rakipleri bal ligi seviyesinde Viking diye bir takim
@immobile93 elsborg çok genç dinamik birtakım yaş ortalaması 24 İskandinav takımları kolay kolay yenilmez türk takımlarına yani GS nin işi çok zor
@immobile93 yarın bodo glimt ile elsborg maç yapsın. elsborg ezer geçer suanki halleriyle
@immobile93 GS zaten gruptan çıkamayacak bence orası kesin. ben şahsen elsborg un güçlü takım olduğunu düşünüyorum. iskandinav takımları neredeyse her zaman türk takımlarını yenmiştir
@immobile93 bjk geçen sene bodo glimt e içeride 2 1 deplasmanda 3 1 yenilmiş. nasıl elemis oluyor
@immobile93 Frankfurt - güçlü
Ajax ,-guclu
Maccabi Tel Aviv, -zayif
Lyon, -guclu
Malmö,-zayif
Bodo Glimt -zayif
, Athletic Bilbao,-orta
Twente -zayif
BJK -guclu
Rahat çıkılacak bir grup inşallah
@immobile93 BJK de güçlü
Elfsborg güçlü değil bodo glimt ve GS ye göre güçlü , malmö de elsborg dan güçlü
Tottenham -guclu
, Ajax -guclu
PAOK-yunanistanin en güçlü 2. Takımı ,3 büyüklere denk
AZ Alkmaar- zayıf
Dinamo Kiev -guclu
Elfsborg -zayif
RFS -letonya liginin en güçlü takımi
@immobile93 GS ye rakip olamaz zaten rfs
@immobile93 rfs yi o kadar kucmsememek lazım. bu sezon çok acayip birtakım haline büründüler. kadro kaliteleri çok üst düzeyde. Çok kısıtlı bir bütçeleri var fakat o bütçeyi çok güzel kullandılar. takımın başında viktors morozs diye bir adam var. adam tam bir taktisyen. satranç oynuyormuşçasına maçları analiz eden biri. futbol piyasa değeri ile kazanılmaz. dediğim gibi futbok taktik oyunu. evet rfcYüksek butceli rakiplere karşı puan kaybedebilir ama özellikle rakibi aşırı favori olan takımlara karşı çok tehlikeli birtakım.
Çok dikkat etmek lazım
Sessiz fırtına
Pek umudum yok
Beşiktaş şıkır şıkır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sezon Türkiye'nin 3 büyükleri Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Avrupa sahnesinde neler yapacağını tahmin etmek zor, ama umut her zaman var! Futbol gerçekten de 90 dakikada her şeyin değişebileceği bir oyun. Bir Galatasaraylı olarak endişelerini anlıyorum, ama futbolda her takım zaman zaman iniş çıkışlar yaşar. Önemli olan hatalardan ders çıkarıp mücadeleyi bırakmamak. Beşiktaş ve Fenerbahçe de bu sezon oldukça iddialı görünüyor. İki Türk takımının Avrupa'da finale yükselmesi hepimiz için büyük bir gurur olurdu. Kim bilir, belki de bu sezon hayallerimiz gerçek olur! 💪⚽🔥