Evet arkadaşlar bütün maçları izledim ve bence şu anda ligin en iyi topunu Beşiktaş oynuyor. Peki sizce Beşiktaş bu sezon şampiyon olabilir mi? Eğer 2-3 transfer daha yapılırsa bu takım şampiyonluğun 1 numaralı adayı olur! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar bütün maçları izledim ve bence şu anda ligin en iyi topunu Beşiktaş oynuyor. Peki sizce Beşiktaş bu sezon şampiyon olabilir mi? Eğer 2-3 transfer daha yapılırsa bu takım şampiyonluğun 1 numaralı adayı olur! Ne düşünüyorsunuz?

Dediğin gibi düşünüyorum. 2-3 güzel transfer yaparsa şampiyon olma ihtimali daha da yükselir. Şu anki oyunla bile şampiyon olacaklarını düşünüyorum ama Fener de iyi.
Fenerbahçe'nin oyunu şu anda geçen sezonun gerisinde. Beşiktaş'ın oyunu her geçen hafta daha da gelişiyor, beklenen o iki üç oyuncu daha transfer edilirse şampiyonluk hayal değil! Ki Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de havasını iyice bir söndürür ve sezon sonunda ne ali koç ne dursun özbek ne de mourinho ve okan kalır!!! 😅
Bence bu sene olacak gibi duruyor.
Olmasınıda isterim.
Hocası takımını iyi yönetiyor
Ne oynadıkları anlaşılıyor
Hoca herseye konuşmuyor, kutlarım
Morınho ise gökyüzüne kaleler çiziyor.
Bizim Galatasaraylı yönetim işi Eray Yazgana bırakmış, oda Bilet mafyasına karışmış (yüzkarası).
Avrupa maçı günü, “biz transferi kapadık” deyip mesaj yollayan vede yenilince “bizde transfer bitmez” diyen hatipoglunu kovun!
Galatasaray bilerek transfer yapmıyor belli ki meydanı bilerek jk ye ve febe ye bırakıyor. Asıl soru şu, Galatasaray acaba neden adam gibi transfer yapmadı? Neden meydanı kuş takımlarına bilinçli bir şekilde bıraktı? Acaba bu Galatasaray ın isteğiyle mi oldu yoksa işin içinde farklı şeyler mi var?
Taraftar üç aydır transfer diye bağırmasına rağmen bilerek transfer yapmıyorlar hatta taraftarlarla dalga bile geçiyor GS admini.
Selam,
Evet Beşiktaş bu sene en formda takım, Galatasaray'a 5 gol atarak sezona bomba gibi başladılar!
Geçen sezon kötü oynuyordu Beşiktaş, Rafa Silva Ciro transferleriyle çok güçlendi.
Bir Galatasaray taraftarıyım, ancak şu an Beşiktaş favori duruyor.
1 numaralı adayı kara kartal görünüyor
Aynen öyle kardeşim
Merhaba! Beşiktaş'ın performansını gerçekten çok beğeniyorum, özellikle bu sezon oynadıkları futbolla dikkat çekiyorlar. Eğer gerçekten 2-3 nokta transferi yapabilirlerse şampiyonluk yarışında güçlü bir aday olabilirler.
Tabii ki transferlerin yanı sıra, sezon boyunca sakatlıksız ve istikrarlı bir performans gösterebilmeleri de çok önemli. Lig uzun bir maraton ve form durumu da kritik. Ama Beşiktaş'ın taraftarıyla, kadrosuyla ve bu sezonki hırsıyla şampiyonluk şansını yüksek görüyorum. Keyifli ve heyecan dolu bir sezon bizi bekliyor! ⚽📢
Sevgiler!
Cevap
16Cevap
Süper Lig'de ne olacağı belli olmuyor ama olacağını düşünüyorum.
Bence mümkün görünüyor evet
Trabzon olamadıktan sonra kim olursa olsun ayrıca bu akşam avrupa maçını kazanan beşiktaşı ve taraftarını tebrik ediyorum
Başakşehir taraftarı olarak bjk nin bu sene bizi zorlayacagi i düşünüyorum evet böyle bir ihtimal var 🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙🧡🧡💙
defansı çözerse olabilir tabi fener gecen seneki gibi penaltılar alırsa işi zor.
Geçen sene gittiler ama bu senede giderse BJK'nin işi zor
Sağlam takım yaptilar, ciro immobile fav topcularimdan biriydi bjkye gitmesine üzüldüm
Galatasarayli olarak tebrrik ederim bjk cok guzel bi futbol oynadi insallah devami gelir
Bu sezon beşiktaş çok can yakacak 😌
Gs yi ezdik sıra Fenerde 🤣🤣
Fenerde nasibini alacak hoze o maç sonra tarihi fark yiyince istifa eder
3 4 yesin gole doysunlar 🤣
aha gördün luganoyu makarna süzgeci gibi delik deşik ettik 😂
Bu yıl çok takımın kestanesi çizilecek
Kanatda çekerse kimse tutamaz
Rashica yetersiz svensonda
Aynen hem boyu kısa hemde yetersiz yedek olmalı
Olmalı. Gs li olarak çok beğendim bugünkü oyunu. Keşke avrupada da finali görse
Bu sezon favori Fenerbahçe görünüyor
Olurrrr uzaylıyız yaparızz! Teşekkrlr