Spor TS yine avrupada yok. Abdullah Avcı D*enyosu derhal gönderilmeli? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor St Gallen Ts yi eledi. Güncellemeler1 yıl abdullah avcu denyosu paket :)))) gönderildi TS yine avrupada yok. Abdullah Avcı D*enyosu derhal gönderilmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Fatih Terim boşta onu alın, bizim Okan'ın eli ayağına dolanıyor FT boştayken bize de faydanız olur. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl o Gs nin başına geçecek şimdiden söylüyüm. fathin parasını çarptı bankacı kadın adama para lazım boru mu :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅😅😅 Yorumla
ibrahimu54 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 48% 1 yıl Çok garip bir futbolumuz var. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 1-1, 0-0, 2-1 gibi skorlardan bıktım. Abdullah avcıyla gitmez. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl trabzon avrupada şuana kadar ne yapmış kimi elemişki zaten neden şaşırıyorsunuz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl o da doğru aslında Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Elensn 0 0 Yorumla
Ümitcanthegod Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 9 maça oynadım sadece TS den yattı ben o ts nin ta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fatih Terim boşta onu alın, bizim Okan'ın eli ayağına dolanıyor FT boştayken bize de faydanız olur.
o Gs nin başına geçecek şimdiden söylüyüm. fathin parasını çarptı bankacı kadın adama para lazım boru mu :)
😅😅😅
Şampiyonluğu hamsik kazanmış demekki abdullah avcı değil :D
Çok garip bir futbolumuz var.
1-1, 0-0, 2-1 gibi skorlardan bıktım. Abdullah avcıyla gitmez.
trabzon avrupada şuana kadar ne yapmış kimi elemişki zaten neden şaşırıyorsunuz
o da doğru aslında
Elensn
9 maça oynadım sadece TS den yattı ben o ts nin ta
Beter olun mk