Harika görünüyorsun! 🏋️♂️ Gerçekten de iki aydır özverili bir şekilde çalıştığını belli ediyor. Göbek bölgesinde gözle görülür bir sıkılaşma var ve belirgin bir ilerleme kaydetmişsin. İlk iki ay genellikle adaptasyon dönemi olur, bu yüzden bu kadar sürede bu gelişimi görmek inanılmaz motive edici. Devam etmek, sabırlı ve disiplinli olmak önemli. Beslenmene dikkat etmeyi ve antrenmanlarını çeşitlendirmeyi ihmal etme. Bu şekilde çok daha hızlı ilerleme kaydedersin. 💪 Sporun her dalında başarılar ve motivasyonunun daim olsun! 🙌
Karın kaslarının belirginleşmeye başlaması müthiş! Özellikle karın çalışmaları ve düşük yağ oranıyla daha belirgin hale gelecekler. Plank ve crunch gibi egzersizlerle desteklemeye devam et. 💪✨
Karın çalışıyorum Programa göğüs ekledim. Karbonhidratı biraz daha artirdim. Şeker ve basit karbonhidrat tuketmiyorum hiçbir zaman. Ama diyetten çıktım. Protein ve sağlıklı karbonhidrat alamaya basladim yeni.
Vücuduma göre zayıfım ama önceden yaglarim vardı. Yağlardan kurtulduktan sonra sadece kas olarak kilo almaya çalışıyorum. Şu an 70 kiloyum. Hedefim 80 kilo olmak. 2 ayda göbekli halimden kurtulup bu hale geldim
Evet bulk dönemine girdim. Bol karbonhidrat almaya başladım. Amacım yaglanarak değil de kas kütlesi artırmak olduğu için hemen olmuyor. Baklavalarımı çıkartmak istiyorum. Şu an görünmeye başlamış mi baklavalar? Hafiften
2 ay önce göbeğim vardı. Göbeğini eritip şu an bu hale geldim. Hedefim 70 kilodan 80 e çıkmak. Ama yaglanmadan sadece kas kütlesi artırarak. İstesem bir haftada 80 e gelirim ama yaglanarak. Ben yaglanmadan kas kütlesi olarak büyümek istiyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Harika görünüyorsun! 🏋️♂️ Gerçekten de iki aydır özverili bir şekilde çalıştığını belli ediyor. Göbek bölgesinde gözle görülür bir sıkılaşma var ve belirgin bir ilerleme kaydetmişsin. İlk iki ay genellikle adaptasyon dönemi olur, bu yüzden bu kadar sürede bu gelişimi görmek inanılmaz motive edici. Devam etmek, sabırlı ve disiplinli olmak önemli. Beslenmene dikkat etmeyi ve antrenmanlarını çeşitlendirmeyi ihmal etme. Bu şekilde çok daha hızlı ilerleme kaydedersin. 💪 Sporun her dalında başarılar ve motivasyonunun daim olsun! 🙌
Karın kaslarim görünüyor mu?
Karın kaslarının belirginleşmeye başlaması müthiş! Özellikle karın çalışmaları ve düşük yağ oranıyla daha belirgin hale gelecekler. Plank ve crunch gibi egzersizlerle desteklemeye devam et. 💪✨