Bir taraftar olarak sevmediğiniz rakip takımı oynadığı Avrupa maçlarında destekler misiniz?
Evet desteklerim
Hayır desteklemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir taraftar olarak sevmediğiniz rakip takımı oynadığı Avrupa maçlarında destekler misiniz?
Selam,
Normalde desteklemek gerekiyor. Ben bir Galatasaray taraftarıyım. Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'i Avrupa maçında desteklemek isterim. Ancak ne zaman bunu düşünsem taraftarlar Galatasaray lehine küfürler ediyor bu yüzden desteklemek gelmiyor içimden.
Bence desteklemek lazım illa ki her takımın diğer takıma küfreden tarafarı olcaktır bunlara takılmamak lazım bence :)
Ben takılıyorum içimden gelmiyor. Ben Fenerbahçe kazansın diyorum misal, orada Fenerbahçe taraftarı anne bacı küfür ediyor bize. Diyorum yesinler 10 tane.😄
ne olursa olsun ben avrupa maçlarında bütün takımlarımız destekliyorum. neticede orada bizi temsil ediyorlar
Tebrik ederim sizi
Cevap
1Cevap
Nefret ettiğim Fenerbahçe'yi Lille ile olan maçında destekledim ama dünki olan maçta Fenerlilerin Young Boys ile ilgili kazanmalarını istemelerinden sonra bir daha Fenerbahçe'yi destekleyinin... Kuyruk acılarını buraya sokmasalar
yendiklerinde üzülmem yenildiklerinde de dalga gecmem sevinmem. Nötr yani ben
Ynediklerinde ülke puanı artıyor ama bir sonraki sene diğer takımlara faydası oluyor. Mantıken desteklemek gerekir. Belki destek yenmelerini sağlamaz ama geniş halk desteği motivasyon sağlayabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?