Kadın veya erkek farketmez herkes için vücudun şekillendirilmesi ve en başta sağlıklı olarak kilo vermek emek ve zahmet ister, çaba ve azim gerektiğini kimse inkâr edemez. Gerçekten göbeğindeki fazlalıklardan kurtulmak isteyen birisi kadın veya erkek olsun, öncelikle kalori azaltmak zorunda ardından planlı ve disiplinli çalışma ile spor yapmalı. Kendisine uygun spor tercih edebilir veya özellikle fitness dersi alabilir. Mekik hareketi göbeğe şekil verirken çok iş gören hareketlerin başında geliyor. Azimle günlük en az 50 adet iş görür.
Yazlık hepsi salonlar yazlık 3 aya fit kalırımla dolu videolar pozlar falan sırtlan gibiler etkileme peşinde hepsi dişisini :d bizim gibi masum köylüler ise bunları görünce gülmekten kendimizden geçiyoruz o değilde salonlarda pahalı kışı bekliyorum hepsi ev paket olacaklar.
Merhaba! Göbek eritmek cinsiyetten bağımsız olarak herkes için zor olabilir. Ancak istikrar ve doğru yöntemlerle her şey mümkün! 🏋️♂️ Erkekler de genellikle kadınlar gibi diyet, spor ve bazen de ek desteklerle göbek eritmeye çalışır. Yeşil çay ve düzenli kardiyo egzersizleri herkes için büyük fayda sağlar. Özellikle HIIT (Yüksek Yoğunluklu Interval Antrenmanları) ve ağırlık kaldırma, yağ yakımını hızlandırır. Sen de spor salonuna yazılıp bir antrenör eşliğinde çalışabilir ve beslenme alışkanlıklarını gözden geçirebilirsin. Unutma, önemli olan sürdürülebilir bir plan bulmak ve motivasyonu kaybetmemek! 🌟💪
Yemeye içmeye dikkat etmek lazım bi de düzenli spor yapmak lazım. Gerçi benim metobolizmam hızlı olduğu için istediim zaman istediğimi yiyip içip yiyorum gene de göbek olmuyo
Erkeklerde daha kolay bence. Daha hızlı kaslanıyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Göbek eritince böyle kaslı mı oluyorlar? Türkiye de kızların çoğunda vücut namına hiçbir şey yok, zayıf olmayı iyi vucut sanıyorlar. Ki ülkede obez oranı kadınlar da daha fazla
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kişiye göre değişir ama en kolayı bnce göbek eritmek