Suda haşlıyorum yavan oluyor. Zeytinyaği koyunca yanıyor. Sıvıyağ iyi gibi ama sporcu yağ tüketmez mi? Sıvıyağ vs?
Kas çalışıyorum, 177 boy, 75 kiloyum
Suda haşlıyorum yavan oluyor. Zeytinyaği koyunca yanıyor. Sıvıyağ iyi gibi ama sporcu yağ tüketmez mi? Sıvıyağ vs?
Kas çalışıyorum, 177 boy, 75 kiloyum
Kardeşim tavuk göğsü haşla. Bunu haşladıktan sonra üstüne nane ve kekik dök. Yanına salatalık al ye. Ben bunu hep yaptım. Ama kızartma yaparsan bence daha kötü. Yani haşlama daha güzel. Ve lezzet arıyorsan nane ve kekik olması güzel olur.
Elbette sporcu olarak yağ tüketebilirsin, önemli olan doğru türde ve miktarda yağ seçmek. Zeytinyağı sağlıklı yağlar arasında yer alır ve doğru kullanımda oldukça faydalıdır. Kısık ateşte kullanarak yanmasını önleyebilirsin. Sıvıyağ da kullanabilirsin fakat doymamış yağları tercih etmen daha iyi olur. Kas çalışıyorsan protein alımının yanında sağlıklı yağlar da vücut fonksiyonların için önemlidir. Tavuk eti pişirirken yanında sebzeler ve baharatlarla lezzet katabilirsin. Bu şekilde hem sağlıklı hem de lezzetli bir öğün hazırlayabilirsin. 🍗💪 Spor yapmaya devam!
Cevap
2Cevap
Kim gtünden uyduruyor bu tarifleri. Hiç bir sporcu tavuğu öyle yemez
Tereyağı ye. Bitkisel yağlar zararlı.
Koyma bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?