Karın kasları olan bir erkek gördüğünüz zaman dikkatinizi çeker mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadın olmadığım için net bir şey söyleyemem ama kadınlar genelde çok fazla kası itici buluyorlar ayrıca bir de zarganalıktan dolayı olan karın kası var oda estetik değil ama neden sağlıklı ve güzel olan karın kasını çekici bulmasınlar. Kadınlar kısmını geçersek bence kendin için kas yapmalısın çünkü hem özgüvenini çok arttırır hem de sağlıklı bir hayatın olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yıletkilemez diyenlerin nerede yaşadıklarını merak etmekteyim. belli ki kırşehirin tozlu topraklarındalar. artık maalesef öyle "iyi çocuktu, işi düzgündü öğretmendi" dönemini geçmiş bulunmaktayız. kadınlar da aynı erkekler gibi dış görünüşün önemini üst sıralara koyuyor artık
04 Yorumla
Soran1 yılBeni kas etkilemez diyen kızlar genelde yağlı erkekleri hoş buluyorum diyorlar göbeği olsun diyorlar. Ben kasa bakmam diyorar 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılValla ben erkekte kas isterim.
Göbek, erkek olsun kadın olsun kimseye yakışmıyor.
Soran1 yılKasa yyakismiyor diyenler. Yalancı mi?
Cevap sahibi1 yılYalancı diyemeyiz tabii herkesin kendi görüşü ama cidden erkeklerin vücut yapması onu daha üst bir yere taşıdığını dusunuyorum en azjndan benim gozumde
Yapay Zeka Cevapladı
Elbette karın kasları fiziksel olarak çekici olabilir, ama bir kişinin karakteri, öz güveni ve davranışları da en az fiziksel görünüm kadar önemli. Sporcu olarak, düzenli egzersiz ve sağlıklı yaşam tarzının birer göstergesi olan karın kasları tabii ki dikkat çekebilir. Ancak, karşı tarafın sadece fiziksel özelliklerine değil, aynı zamanda kişiliğine ve değerlerine de önem veririm. Spor yapmanın insanlara fiziksel ve mental açıdan kattıkları çok büyük; bu yüzden herkesi spor yapmaya teşvik ederim. 🏋️♂️😊
02 Yorumla
Soran1 yılKarın kasları olan erkek mi secerdin göbeği olan erkek mi? İkisi de istediğin karakterde tek farkı birinin karın kasları var birinin göbeği var hangisini secerdin?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
17Cevap
Her zaman etkilemez. Ne erkekler gözlemledim, dışı dolu, içi bom boș olan. 😏
Evet, 20'li yaşlarınızda kaslı erkekler size çekici gelebilir kızlar ama 35'li yaşlarınızda bunların birer göz açlığı olduğunu anlayacaksınız.
Ve siz erkekler, kızlara kendinizi beğendirmek için kas mas yapmayın. Bırakın sizi seven olduğu gibi sevsin. Kas yapacaksanız kendiniz için yapın, sağlığınız için. Bir başkası için değil.40 YorumlaTipi ile doğru orantılı ise etkiliyor. Yüzünü dış görünüşünü tipini beğenmezsem kaslı olsa da fayda yok
41 Yorumla- 1 yıl
😢😢😢
Gizli Üye(25-29)1 yılkesinlikle etkiler. kası olan insan sağlıklı biridir ve çekicidir. kıllı göbekli olan birisi ne sağlığına dikkat eder nede hijyenine. buradaki söyleyenler yalancı hiç hayatında kaslı erkek görmedikleri için göbekli erkeği çekici diyorlar. hiç kimseye göbek yakışmaz kaslı erkek ortamda hep dikkat çeker ve ilgi görür dünyanın her yerinde bu böyledir.
10 Yorumla
1 yılBunca zamandır okuduklarım bunun tersini söylüyor çoğunlukla. Kadınlar kas erkekleri seviyorlar gibi ama, uzaktan seviyorlar gibi, kendilerine ait olan erkeklerde kas değil de beyin, merhamet ve sevgi istiyorlar daha çok.
25 Yorumla- 1 yıl
Kas yığını gibi duruyorsunuz hiçte çekici değil lütfen ne iseniz o olun
- 1 yıl
Uzaktan bakıp da kendine ait olan erkekte bunu istemiyorlar demem, kendim gibi olduğum anlamına geliyor. Ve çoğunlukla dedim. Bütün kadınlar demedim
- 1 yıl
Atletik yapılı bir erkek diyebilir miyiz buna?
Bekar biri adına konuşmak gerekirse dikkat çeker ama bir şeyin dikkat çekmesi onu etkileyici yapmaz bence.
00 Yorumla
1 yılYani sırf karın kasları var diye etki yarattığını düşünmüyorum..
Yüzü saçı teni duruşu vs hepsi bi bütün şekilde olduğunda bence çekicidir00 Yorumla
1 yılHayır bazen iğrenç duruyor özellikle zayıf erkeklerde
04 Yorumla
Soran1 yılZayıf erek dediğin kaç kilo olandan bahsediyosun
- 1 yıl
65 ten aşağı
Soran1 yıl70 ise normal mi?
- 1 yıl
Evet
Kastan etkileniyorlar. Ama zeka, kültür de önemli. Malın önde gideniysen, kas yapsan da bir yere kadar.
00 Yorumla
1 yılAşırıya kaçmadıkça estetik duruyor ama aşırısı gerçekten itici
10 YorumlaKaslar iyi göründüğü için göze hoş gelir ve etkileyebilir. Beni sadece sevgilimin kasları etkiler.
10 YorumlaBen kol kasindan daha cok etkilenirim karın umrumda olmaz
10 Yorumla
1 yılDikkatimizi çekiyo tabi ufaktan ama etkilenmek abartılı olur.
00 YorumlaEstetik olarak Beğenirler Karın kası var diye hoşlanmazlar
00 YorumlaSpor konusunda 695 cevap paylaştı. Her zaman değil bazı kadınlar fazla aşırı kası sevmiyor, orta tür de kaslı olabilir
00 Yorumla
1 yılEvet karın kası çok hoş ve hemen hemen her kadının dikkatini çeker bence
00 Yorumla- Spor konusunda 472 cevap paylaştı.
1 yılOmuz ve kol kasları etkiler nitekim vucud git ise bakımlıysan dikkat çeker
00 Yorumla Tek başına yeterli değil ama göbekten iyidir tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkıvanç tatlıtuğ’un kuzey güneydeki fiziği der susarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGöbeği olmasın ama karın kası fark etmez fakat kol kasları gerçekten dikkatini çeker
01 Yorumla- 1 yıl
Ne kol kasıynış be herkeste koş kası yazmiş 🤣
Gizli Üye(18-24)1 yılOmuz daha önemli bence zira omuz daha görünür.
00 YorumlaHer zaman değil tabiki önce vucud şekli onemli vucud orantılı ve güzelse kaslarda olursa daha çekici olur
10 YorumlaYok. Benim için fark etmiyor. Aslında kas olmasın tercih ediyorum. Ben başka şeylere bakıyorum bir erkekte.
13 Yorumla- 1 yıl
Kas olmasın... yani ne olsun kl mesela
- 1 yıl
Himm iyimis.. kalbi güzel olsun yüzüne vursun olmazmi 😊 ha bı de ilgili olsun devamlı güzel sözler söylesin. sahiplensi. ...
- Spor konusunda 530 cevap paylaştı.
u 1 yılBeyin kası daha çekici
40 Yorumla
1 yılÇok fazla olursa itici olur ama karın kasından ziyade aklı daha önemli bu gözler kaslı olup beyinsiz olanı da gördüğü için
00 Yorumla
1 yılEvet tabikide etkileyici çünkü spor yapmak çok disiplinli bir şey bunu beceren kişileri tebrik ediyorum
00 Yorumla
1 yılBariz igrenc suran kaslar degilde biraz olabilir gobege tercih eder kollar kasli ise cok daha guzel
04 Yorumla
Soran1 yılHem kolları kaslı hem baklavalı?
- 1 yıl
Kollar kasli olmali🫠🫠karin kasi da hafif olabilir oyle gercek baklava gibi dilimdilim hic hosuma gitmez
Soran1 yılKolları kaslı hafif sixpacklari gözüken biri daha mı cezbediyor
- 1 yıl
Yess
1 yılBenim için hiç bir zaman kriter olmadı olmaz da.
26 Yorumla
Soran1 yılTek kriter olsun değil de sevdiğin adamda olsa seni cezbetmez mi
- 1 yıl
Sevdiğim adamı zaten sevmişimdir beni her türlü cezbeder sevdiğim adam
Soran1 yılAma yanında sixpacklari olsa daha iyi göstermez mi
- 1 yıl
Yav gösterir offf
- 1 yıl
Ne uzattın
Soran1 yılSakın sampiyon
Karın kası bilmem ama normal kaslı vücuda bayılırlar
00 Yorumla
1 yılKarın kası olan futbolculardan vs etkilenebiliyorum, ama her zaman değil. Yaşı gençse etkilenirim.
00 Yorumla
1 yılHıyar gölgede yetişir, tecrübeli kadın bilir bunu 😂
00 Yorumla
1 yılbence cok fazla olmamali ama az da olmamali kisacasi orta
02 Yorumla- 1 yıl
Nasıl orta şöyle mi
- 1 yıl
Çok hafif olabilir fazlası itici
110 Yorumla
Soran1 yılZaten fazla yapmak imkansız. O kadar net. Belirgin. Ve parçalı kasları sadece poddyuma. Cikann modeller yapıyor. Normal insanın o kadar kaslanmasi imkansız.
Soran1 yılFit olsun hafif kaslansin yeter diyosun
Soran1 yılDozunda olsun istiyosun yani
Soran1 yılMesela Kıvanç Tatlıtuğ gibi mi?
- Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet beni etkiliyor hoşuma gidiyor
14 Yorumla
Soran1 yılNe açıdan mesela?
- 1 yıl
Görüntü güzel
Soran1 yılAma içi kötüyse
- 1 yıl
O zaman hoş değil
Beni etkiler açıkçası. Kaslı erkek tercihim...
115 Yorumla
Soran1 yılNeden etkiler? Niye göbekli değil de neden karın kaslı olan bir erkek seni etkiler? Ne düşünürsün?
Soran1 yılAşırı kaslı olsun ister misin mesela yoksa sadece karın kası belli olsun göğüsler hafif çıksın vücudu orantılı olsun yeter mi?
Soran1 yılYani balon gibi şişik olmasın ama fit olsun karın kasları olsun kasları hafif belirgin olsun yeterli bu mu yani
Soran1 yılMesela bir ünlünün vücudundan örnek verecek olsan hangi ünlüyü söylerdim
Soran1 yılYani cüsseli olsun doysun
Soran1 yılPeki göbekli erkeklerin senin için hiç şansı yok mu?
Soran1 yılMesela iki tane adam düşün. İkisi o kadar iyi kalpli ki tam istediğin özellikler var. Ama birinde göbek var diğerinde karın kası var. İkisi de tam istediğin karakter ama fizikleri farklı sadece hangisini secerdin?
Soran1 yılDiyorum ya ikisi aynı özellikte karakteri falan dört dörtlük tek farkı fizik hangisine şans verirdin
1 yılben göbek severim hafif kastan hoşlanmıyorum
11 YorumlaEvet etkiliyor kolar felan
10 YorumlaEh hafifse edebilir ama kol kası seksi duruyo baya
14 Yorumla- 1 yıl
Puhahaja 😂
- 1 yıl
Otoban ücreti ne kadar 😂
- Spor konusunda 366 cevap paylaştı.
1 yılEtkiler severlee
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEskiden karın kası mı varmış😀😀
Gamzesi olsun yeter00 Yorumla
1 yılSoruyu beğenen kız sayısıma bak 😂
00 Yorumla
1 yılEtkiler canım efem de var
00 Yorumlabeni pek etkilemez ama olsa da fena olmaz.
00 Yorumlayani iyi olurrr Barış Alper 💯
00 Yorumla
1 yılAynen, kas görünce koşup ysvşıyoruz hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkol kası daha çok hoşuma gidiyo benim karın kası pek umrumda değil
00 Yorumla
1 yılYoo etkilemez yani tek kriter karın kası değil ki
00 Yorumla
1 yılErkeğe bağlı diyomusum 🤣
03 Yorumla- 1 yıl
Aynen kadinlarsa durum o. beğenmezse zzaten mana cok
- 1 yıl
🤣🤣 e napalim numarami yapalım
- 1 yıl
E şimdi sende haklısın. ne diyeyim
1 yılEtkiler ama tek başına yeterli değil.
00 Yorumlayığılıp kalıyoruz ay ne bu kas böyleee diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKol kası etkiler karın göbek de olabilir
05 Yorumla
Soran1 yılNe çağrıştırıyor sende bir erkeğin kaslı olması?
Cevap sahibi1 yılKaslı ama içi bomboş çok erkek var onlar benim için bi bktan daha anlamsız ama içi dolu kaslıysa tebrik etmek lazım
Soran1 yılPekii. İçi dolu kaslii erkek mi içi dolu kassiz erkek mi
Cevap sahibi1 yılİçi dolu kol kaslı boylu
Soran1 yılAhahahahhaa
1 yıleveeettt coookkkk
21 Yorumla
Soran1 yılEtkilemez diyen kızlar hakkında ne düşünüyorsun?
Söz konusu barış alperse evet etkiler 🙃
32 Yorumla
Soran1 yılBarış Alper ne q taktınız şuna ben baklava diyorum sen Barış Alper diyosun neyin kafasını yaşıyorsun sen him
Gizli Üye(18-24)1 yılBence abartılacak bir şeyi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarakteri etkiliyor ve mesleki kariyeri
08 Yorumla- 1 yıl
Para desene sen şuna 😂
Cevap sahibi1 yılZengin olup kariyer sahibi değilse anlamı yok
- 1 yıl
Hiç sanmıyorum da neyseeee 😂
Cevap sahibi1 yılBenden az kazanabilir ama benden daha aşağı bir kariyerde olmasın buna katlanamam
Cevap sahibi1 yılSen öyle sanmaya devam
- 1 yıl
Sen ne işle meşgulsün ki?
Cevap sahibi1 yılİş
- 1 yıl
Mesleğin ne diyoruz
Gizli Üye(36-45)1 yılHer zaman diil bazenn
00 Yorumla
1 yılÖyle bi etkiler ki uzun zaman etkisinda kalirsinn
18 Yorumla
Soran1 yılBeni karın kası etkilemez göbekli olssun diyen kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz
- 1 yıl
Bu tercih meselesidir ona yorum yapmak doğru olmaz
Soran1 yılSeni neden etkiliyor peki karın kası?
- 1 yıl
Bu da soru mu şimdi xd
- 1 yıl
😅gerçektwnmi
- 1 yıl
Yok sakaciktan
- 1 yıl
😅
- 1 yıl
Tanışalımmı
1 yılBeni etkiliyo
11 Yorumla
Soran1 yılNe olarak etkiliyor?
1 yılHayır etkilenmem
16 Yorumla
Soran1 yılGöbekli erkekler mi etkiler seni
- 1 yıl
En azından doğal
Soran1 yılKarın kasları olan adam da doğal. Zaten erkeğin doğasında kaslı olmak var. Asıl göbekli anormal. Senin doğal desigin şey yağ fazlalığı nesi dogal
- 1 yıl
Benim hoşuma gitmiyor nedense normal seviyorum
Soran1 yılYağlı olsun dah iyi yani
- 1 yıl
Kasa bakmıyorum ben
1 yılEtkiler tabi.
116 Yorumla
Soran1 yılNasıl etkiler yani sende ne uyandırıyor karın kasları?
- 1 yıl
Çekici geliyor.
Soran1 yılNe düşünürsün mesela diyelim karın kasları olan bir erkeği gördün. Seni hangi konuda cezbeder? Yani neden sana bu karın kasları çekici geliyor neyi çağrıştırıyor? Estetiklik algısı mi cinsellik olarak mi güç olarak mi bunubtarif et bana
- 1 yıl
Ay hayır, tabii ki cinsellik için değil, sadece daha yakışıklı geliyorlar. Benim için fizik çok önemli; kaslı erkekler her zaman daha cezbedici gelmiştir. Olsaydı, böyle beni koruması falan çok hoşuma giderdi.
Soran1 yılAşırı kaslı olması mi daha çok güven verir yoksa hafif kasları olup karın kasları olup fitt bir görüntü mu daha cok
- 1 yıl
Hahaha, kaslı dediysem öyle aşırısı değil, fit ve sağlıklı olanı.
Soran1 yılMesela bir ünlü uzerinde örnek verir misin erkekte çekici bulduğun vücudu?
- 1 yıl
Futbolcuların fizikleri çok iyi oluyor.
Soran1 yılBı tane örnek ver mesela hangi futbolcunun fiziğine hayran kaliyosun?
- 1 yıl
Kenan yıldız
Soran1 yılMesela şöyle dusun. Kenan yıldız gibi bir adam var vücudu aynı onun gibi yakışıklı falan. Ama karakteri bozuk. Bir de hafif göbekli Spor yapmayan ama son derece efendi saygılı. Hangisi gözüne daha çekici gelir?
- 1 yıl
Ya ben yüze de çok bakıyorum, lakin eğer yakışıklı olup huyu kötüyse işim olmaz orası ayrı bir konu. Bu yüzden efendi olanı seçerim.
Soran1 yılEfendi ama fazla yakışıklı değil mesela böyle biriyle sevgili olmayı ister miydin? Yakışıklı değilsen kastım ortalama bir tip. Fazla yakışıklı ahım şahım değil de normal klasik bir insan yüzü gibi düşün ama efendi saygılı dürüst ne istediğini bilen karakterli birinden bahsediyorum
- 1 yıl
Örnek verin mesela bir ünlüden. Ortalama tipiniz nasıl? Ona göre cevap vereceğim.
Soran1 yılİbrahim Yılmaz mesela
- 1 yıl
Yok tipim değil.
1 yılEtkilenirler tabi
Üçgen vücut00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası