Spor Hangi formula1 pilotu ile takım arkadaşı olmak isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hangi formula1 pilotu ile takım arkadaşı olmak isterdiniz? Hangi formula1 pilotu ile takım arkadaşı olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Verstappen 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Spor konusunda 481 cevap paylaştı. Adını unuttum şimdi yaa ama zaten sevgilim kızar shxnsjsn 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Siz sevgiliniz ile takım arkadaşı olun o halde 😂 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Perezle olmak isterdim. Çünkü çok başarısız ve onu geçebilirdim :D Verstappen harika bir pilot ve hamiltondan nefret ediyorum. Çok şımarık. :) 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl geçmişten bakarsak Schumacher ve Vettel ile şuanda Verstappen ile 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Merhaba,Hiç izlemiyorum valla, Kenan Sofuoğlu var sadece aklımda! 😅 1 0 Yorumla
şakacışirine Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Verstappen ya da hamilton Russel da var hepsi benim bebeklerim haha 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Formula1 yarışçıları hakkında bilgim yok. Arkadaş olsaydım eğer sorabileceğim çok soru olurdu 1 0 Yorumla
İsimsiz_78 Takip Et Xper 3 Yaş: 48 1 yıl Hız severim yerine göre ama bunu denemedim daha önce Tanımam kim var kim yok 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Verstappen dicem robat 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Verstappen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Verstappen
Adını unuttum şimdi yaa ama zaten sevgilim kızar shxnsjsn
Siz sevgiliniz ile takım arkadaşı olun o halde 😂
Perezle olmak isterdim. Çünkü çok başarısız ve onu geçebilirdim :D Verstappen harika bir pilot ve hamiltondan nefret ediyorum. Çok şımarık. :)
geçmişten bakarsak Schumacher ve Vettel ile şuanda Verstappen ile
Merhaba,
Hiç izlemiyorum valla, Kenan Sofuoğlu var sadece aklımda! 😅
Verstappen ya da hamilton Russel da var hepsi benim bebeklerim haha
Formula1 yarışçıları hakkında bilgim yok. Arkadaş olsaydım eğer sorabileceğim çok soru olurdu
Hız severim yerine göre ama bunu denemedim daha önce
Tanımam kim var kim yok
Schumaher baba
Verstappen dicem robat
Verstappen
Sebastian Vettel ile çok iyi takım olurduk.
Lauda elbette
Mercedes
Schumaher
Verstappen