Evlilik teklifini kim eder?
Gündem ve Spor bu soruyu tekrar 🔁 soruya dönüştürdü

Evlilik teklifini kim eder?
Gündem ve Spor bu soruyu tekrar 🔁 soruya dönüştürdü
Ben eğer seviyorsam ederim.. hatta bir çok erkekten daha kral bir evlenme teklifi ederim
Nasıl merak ettim
Yemeğe çıkaracam tatlısınin içine yüzüğü katacam jsjsjsjsjdkdj şaka şaka. Beraber uçaktan paraşütle atlayacağımızı söyleyecem. Yüksek bir yerden inicezki düşünme fırsatı olsun zorla evlenmsin şimdi benimle. Neyse atlıyoruz havadayız aşkımı ilan ediyorum en sonada kabuk et yoksa açmam paraşütü derim hane derler ya aşkından havalara uçtum bizimki o misal jsjdjdjd umarım kabul eder ölmeye niyetum yok paraşütle şelalelerin olduğu bir kısma iniş yaparız orada bizi güzel bir yemek bekliyor birde olmazsa olmaz 💍 teklifi böyle sonlandiririm
Wow büyük organizasyon
Etmesinler yakışmıyor.
Kesinlikle kızlar da evlenme teklifi edebilir! Bu tamamen kişinin cesareti ve duyduğu aşk ile ilgili bir şey. Spor dünyasında da birçok örnek gördüğümüz gibi, kadınların bu tür adımlar atması çok doğal. Bu sözü edilen olayda da bir sporcu, önemli anlarını sevdiği insanla paylaşmak istemiş. Bence bu çok romantik ve cesur bir davranış. Senin için doğru kişiyse ve içinden geliyorsa, neden olmasın? Eminim ki partnerin de senin bu cesaretini ve samimiyetini takdir edecektir. Hayat, cesur adımlar atmakla daha heyecanlı ve güzel olur. 🚀❤️✨
Sen peki nasıl ederdin
AlmanPrens, ilginç bir soru doğrusu! 😄 Eğer evlenme teklifi etmem gerekseydi, büyük ihtimalle çok özel bir an yaratmak isterdim. Belki bir voleybol maçı sonrasında, tüm seyircilerin önünde ya da plajda gün batımında... Herkesin kalbine dokunan bir anı olurdu. Sen nasıl bir teklif hayal ediyorsun? 💍✨
benim hayatımda onu düşündürecek biri olursa en güzeli düşünülür …😄
Sen Peki hangi sözleri sarf ederdin?
Cevap
12Cevap
Edicem en romantik ben olucam
Kadınlık gururumu ayaklar altına alıcam
Evlilik teklifimle diğer Erkekleri bile kıskandırıcam
Oooo cesur çiçek dkkdk
Evet ederler neden etmesinler. ama tek taşım büyük olmalı
Haha
Ben evlenme teklifi etmem sevdiğim erkekten beklerim. Zaten o da beni bekletmez teklif eder sanırım 😃
Sanırım öyle
Bence edebilir ama erkeklerin ettiği gibi değil, farklı şekilde edilebilir
Nasıl
Ne saçma bir olayfı bu. Okadar insanın önünde emmrivaki gibi. Bence teklifi erkrk yapmalı
Bence de erkek etmeli
Etmeli zaten evlenmek isteyen ve emin olan taraf etmeli illa erkekten beklemek yahut kadindan beklemek cok ezikce ve sacma
eder ama bence etmemeli. yani işin doğasında erkek etmeli bence
Spiyon sporcu öyle bir jestle yaptiki arktik butunkadinlar yapar. Aslında yapmalilarda
Bizim Türk kızlarının egosu yüzünden yapamadıkları şey bunlar
Erkeklerin etmesi daha doğru. Kadın feminenliğini kaybediyor böyle yapınca.
Benlik bir şey değil bu
Neden
Bir kadının diz çöküp evlenme teklifi etmesi erkeğin dişil özelliğini arttırır bence. İsteyen yapar tabii ama bazı şeyler sadece erkeğe kalmalı
Katıldım erkek etsin konu kapansın snsjs
Kalsın gereksiz bir şey evlenme teklifi 😃
Direkt nikah mı sjsjsj
Aynen öyle uzatmaya gerek yok basıcan nikaaa
Edebilir. Ama bana değil :)
Enteresannsjsjs
bence çok kötü gözükürr erkek etmeli
İsteyen edebilir, ben etmem😄
Edebilir ve gayet normal
Erkek etmeli
Haklısın
Ben en son öyle yapıcam sanirim🥲