Spor Günaydınnn napiyosunuz bakalım KS liler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Karın sıkılaştırıcı egzersiz öncesi minnak bir foto hepinize kolay gelsinnnn😘😘😘 Günaydınnn napiyosunuz bakalım KS liler? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yakında fit olursun gadası 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Spor konusunda 337 cevap paylaştı. Ne olursa olsun spora devam ettiğin sürece faydasını göreceksin. Tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamı gelsin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim sürdürülebilir ve dozunda antrenmanin işe yaradığını anladım artık Yorumla Eddy_0606 1 yıl Kesinlikle bir anda faydasını anlamazsın belki ama zaman içerisinde net olarak anlarsın Yorumla Soran 1 yıl Umarımm☺️☺️☺️ Yorumla Eddy_0606 1 yıl Dediğin gibi olur merak etme ☺️ her şey gönlünce olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim inşallah sağ olun Yorumla Eddy_0606 1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl 🤔 Bi tane enerjik abla vardı resim atan ona benzettim nedense gozler kör olunca çok benzetiyorum bazen :)) 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl görüntü kirliliği yapmayalım arkadaşlar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet bence de gitmelisin bu siteden gözümüz yeterince kanadi Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hey maşallah kurbanlık tosun resmen 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Memnun oldum tanıştığıma☺️ Yorumla Alessapl 1 yıl Ben de memnun oldum tosuncuk Yorumla Soran 1 yıl Tamam tatlım öğrendik adını aaa tekrar tekrar demene gerek yok ki Yorumla Alessapl 1 yıl Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl başka hangi bölgeleri sıkılaştırıyorsun. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aslında her yer için çabalıyorum ama karın için ekstra. Göbeğim çok çünkü kardiyonun yanında egzersiz de yapıyorum ki en azından yardımcı olsun Yorumla sembernar_27 1 yıl yaşın genç çabuk forma girersin muhtemelen Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hangi hareketleri yapıyorsun 🌊 0 11 Yorumla Soran 1 yıl PlankSide to Side plankRussian TwistBicycleTopuk dokunma Üç hareket daha var ama adlarını bilmiyorum Yorumla chocos3 1 yıl Squatta yap asko Yorumla Soran 1 yıl Onu hep yapıyorum zaten Yorumla chocos3 1 yıl Hedefin ne asko Yorumla Soran 1 yıl Yağdan kaybetmek aynı zamanda kas yaparak da sıkılasmak. Zaten çok ciddi kas kütlem var da yağdan kaybetmem lazım o esnada da kaslarimi korumam lazım Yorumla chocos3 1 yıl Kaslarını detaylı görmek isterim sjfkkskg Yorumla chocos3 1 yıl Yap yakacam derken kastan olmada Yorumla Soran 1 yıl Olmam merak etme proteine dikkat ediyorum Yorumla chocos3 1 yıl Merak ederim sjfk Yorumla Soran 1 yıl Ay kes sesini ya dalga geçiyor aklı sıra 😒 Yorumla chocos3 1 yıl Valla dalga geçmiyorum , tanışmak istedim Yorumla
Imamin_DAMADI Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Gunaydin güzel kiz 0 1 Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Seni bekliyorum Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Spor konusunda 318 cevap paylaştı. Film time 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yakında fit olursun gadası
Ne olursa olsun spora devam ettiğin sürece faydasını göreceksin. Tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamı gelsin
Teşekkür ederim sürdürülebilir ve dozunda antrenmanin işe yaradığını anladım artık
Kesinlikle bir anda faydasını anlamazsın belki ama zaman içerisinde net olarak anlarsın
Umarımm☺️☺️☺️
Dediğin gibi olur merak etme ☺️ her şey gönlünce olsun
Teşekkür ederim inşallah sağ olun
Rica ederim ☺️
🤔 Bi tane enerjik abla vardı resim atan ona benzettim nedense gozler kör olunca çok benzetiyorum bazen :))
görüntü kirliliği yapmayalım arkadaşlar
Evet bence de gitmelisin bu siteden gözümüz yeterince kanadi
Hey maşallah kurbanlık tosun resmen
Memnun oldum tanıştığıma☺️
Ben de memnun oldum tosuncuk
Tamam tatlım öğrendik adını aaa tekrar tekrar demene gerek yok ki
başka hangi bölgeleri sıkılaştırıyorsun.
Aslında her yer için çabalıyorum ama karın için ekstra. Göbeğim çok çünkü kardiyonun yanında egzersiz de yapıyorum ki en azından yardımcı olsun
yaşın genç çabuk forma girersin muhtemelen
Hangi hareketleri yapıyorsun 🌊
Plank
Side to Side plank
Russian Twist
Bicycle
Topuk dokunma
Üç hareket daha var ama adlarını bilmiyorum
Squatta yap asko
Onu hep yapıyorum zaten
Hedefin ne asko
Yağdan kaybetmek aynı zamanda kas yaparak da sıkılasmak. Zaten çok ciddi kas kütlem var da yağdan kaybetmem lazım o esnada da kaslarimi korumam lazım
Kaslarını detaylı görmek isterim sjfkkskg
Yap yakacam derken kastan olmada
Olmam merak etme proteine dikkat ediyorum
Merak ederim sjfk
Ay kes sesini ya dalga geçiyor aklı sıra 😒
Valla dalga geçmiyorum , tanışmak istedim
Göbüsün ben varımm diyor 😀
🧿🧿🧿🧿 masallah
Çok iyi kanka denk gördük daha iyi 😍
bebek gibisin yavru
Güzel olacak
Günaydınnn