Son olimpiyat şampiyonumuz kendisi. Çeyrek finalde Güney Koreli Kim Woo-jin ile karşılaştı. Rakibine 6-4 mağlup olarak oyunlara veda etti. Bu sene performansı biraz düşmüş bence

Son olimpiyat şampiyonumuz kendisi. Çeyrek finalde Güney Koreli Kim Woo-jin ile karşılaştı. Rakibine 6-4 mağlup olarak oyunlara veda etti. Bu sene performansı biraz düşmüş bence

Rakibi zordu bence. Baska biri olsa alabilirdi. Bu sene iyi seyler bekledigimiz sporcularimizin ustunde baski var bence. Zirveye giderken her sey guzel ama zirvede kalabilmek zor.
Filenin sultanlarida gecen sene sampiyonluklar serisinden sonra bu sene vnl 6. sirada tamamlamaları millete şok etkisi yaratti. Eskiden en azindan bronz alarak falan ayrılıyorlardı. Simdiye kadar hedef altindı, birincilikti. Hep kiyisindan donuyorduk. zirveyi gorduler ama o zirvede kalmak cok zor.
Cumhuriyetin 100 yilinda geldi vnl ve avrupa sampiyonlugu. Olimpiyat elemelerinde de gecen sene cok iyi oynadilar. Ama bu sene ya bize cok calismislar ya da bizim kizlarin performansi degil bu. Vnl de yorgun da gozukuyorlardi. kulup maclarindan sonra milli takim basliyor. Dur durak bilmeden surekli oynuyorlar.
Milletin beklentisi yuksek, bir de olimpiyat sampiyonlugu istiyoruz bu ekiple ve bununda baskisi basta koc olmak uzere kızlarımızda da var bence.
Bugun sabah italya maçında cok kötüydüler. Izledigim en kotu voleybol oynayisimizdi. Finale bir sekilde ciksak bile rakibimiz italya olursa belli ki alamayacağız gibi duruyor bugun ki maca gore.
Zehra hala sakat. Bloklarimiz guclu degil. Zehranin yerine guclu bir orta oyuncu denemeliydi santarelli. Tek bir kisiye bel baglamak olmaz. Ayrica italya macinda ebrarin oyuna girmemesini de cozemedim. Ebrar italyanlari iyi bilir. Italya takiminda oynamıştı. Bugun kendisine ihtiyac vardi ama koc oyuna sokmadı.
Artik sampiyuonluklarina aliskin oldugumuz, yuksek beklentilerimiz olan sporcularimiz haliyle bir noktada bu beklentiyi karşılayamiyor ve baski hissediyorlar.
Elestirmek yerine emeklerime saglik dememiz gerek. Olmadi bu sefer. Olabilir. Vargasi da gecen sene öven tipler bu sene milli takımda yabancinin ne işi var, italya macinda kocaman bir balon oldugu anlasildi gibi yorumlar yapiyorlar.
Kazanirken iyi, kaybedince kotu diye bir sey yok olmamali. Gecen seneki o muhtesem italya macini ceviren, almamizi saglayanda vargasti kizin emegi cok büyüktu gecen senede. Ulkece sıkıntımız su ki.
Kazaninca cok pohpohluyoruz, kaybedince yerin dibine sokuyoruz. Baska ulke yapiyor mudur acaba bunu?
Oyun bu kazanmakta var kaybetmekte. Kazaninca mete mete, vargas vargas, kaybedince balon, takimda ne isi var, keske olimpiyata gitmeseydi... gerek yok boyle seylere.
Sporcularimizun hepsinin eline emgine saglik. Ay yildizimizi temsil ediyorlar, ellerinden geldikce temsil etmeye calisiyorlar. Onlardan cok sey bekliyoruz evet ama olmayinca da elestiriye, hakarete gerek yok.(sosyal medya ve sozlukte yazilanlar icin konusuyorum daha cok)
Okuyorlarsa üzülürler. Ben olsam uzulurum. O kadar emek ver, ulkeni bayragini temsil etmeye uzaklara git, ulken seni yerin dibine soksun soksun cikarsin kazanamadin diye. E kazananlarda bu sporculardi kaybedenlerde bunlar. Ayni kisiler niye farkli davraniyoruz?
Bu millet cogu guzel seyi haketmiyor bunu bilir bunu söylerim. Bizim gunu günümüzü tutmuyor, ruhsal halimiz, enerjimiz falan sporcularimizda oyle.
O gun gununde degildir, yarisacagi gun denk gelmistir. O gun biraz rahatsizdir, streslidir yonetememistir. Sevdigi biri rahatsizlanmis veya birini kaybetmis olabilir. Her sey olabilir ya insaniz sonucta. Insanligimizi unutmayalim yeter diye dusunuyorum.
Sen sporcu musun?
Kesinlikle düşmüş performansı, çeyrekten çıksa yarı finalde kesin elenecekti, 7-8 atan hic olmadı yarı finalde ama Mete bey muhakkak 1 kere 7 attı hep
Valla bizm ülkede başarılar cezasız kalmadığı için hep sacma sapan yerlere çekildiği için meteyi gene başarılı buluyorum.. Kaotik ortam neyi nasıl kutlayıp koruyacagimizi bilmediğine için bir tarafa cekio konuları başka türlü degznlzndkrdigimiz için sporcular mental anlamda zorluklar yaşıyorlar...
Zaten sporcu yetiştirme konusunda sıkıntıları olan bir ülkeylen bir böyle saçma seylerle karşı karşıya kalıyorlar. O mental guce sahip olanlar bunu asıp yola devam edebiliyor.
Olimpiyatlara katılmak bile bir başarı. Sporda kazanmak ve kaybetmek doga' sonuç.. Bu sebeple mete bence başarılı. Bu yolda yürümesi kendini geliştirmzsi önemli olan.. Devamlılık sağlamak mücadelenin içinde olmak önemli..:)
Merhaba, hayır bu oyunlarda başarılı değildi Mete son 16 turunda da Fransız rakibine karşı şansının yardımıyla kazandı özellikle son iki maçta atışları oldukça kötüydü. Çeyrek final maçında bile şans son atışta eline geldi ama değerlendiremedi. Benim anlamadığım nokta süresini son saniye kadar kullanıyor ve son saniyede oku bırakıyor bu da onun üzerine ciddi bir baskı oluşturuyor niye böyle yaptığını anlayamadım
Cevap
26Cevap
Evet Tebrikler dilerim kendisine. ve başarılar
Başarılı olsa finalde olurdu gadası
Mete Gazoz, Türkiye'nin en başarılı okçularından biri olarak tanınıyor 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı ve Türkiye'nin okçulukta ilk olimpiyat madalyasını kazandırdı. Kendi gözümde disiplini, azmi ve yeteneği ile genç sporculara ilham veriyor baya bir çalışmalar yapıyor. Sporda ve günlük hayatta sergilediği pozitif tutumuyla da örnek bir sporcu olarak öne çıkıyor mesela. Mete Gazoz'un başarıları, okçuluğun Türkiye'de daha fazla ilgi görmesine ve biz gençlerin bu spora yönelmesine katkı sağlıyor.
Bu sporda yol uzun yaşı genç, son olimpiyat şampiyonuydu biraz da kazandı reklam vs derken tadına vardı gibi ama bunu aşarsa gelecekte altın almaya devam edebilir bence. Birden ünlü olmanın getirdiği boşlukta kaybolma etkisi olabilir. Ama yolu açık.
Elendiği kişi koreli ki okculukta çok başarılılar ancak en azından yarı final ya da final beklerdim ben hazırlık aşamasında belli ki çok konsantre olamamış
Çok reklamı yapıldı, çok övüldü, poh pohlandı. Onun için kendini biraz fazla güçlü gördü sanırsam ve hallederim yaparım modunda olup, kendisini daha da geliştiremedi demek ki...
Kaybetmesi başarılı olmadığı anlamına gelmez. İlk etapta çeyrek finale kaldı ki bu bile başlı başına bir başarı
Son şampiyon olarak geldiği olimpiyatdan elendi başarılı değildi ama bu sene olmadı canı sagolsun onumuzdeki şampiyonada başarılı olur inşallah
üzerindeki o ucube tasarımlardan dolayı bence. daha orada başladı motivasyon düşüklüğü. pijama gibi tasarımlar insanın enerjisini düşürmüyor mu. ne kadar komik tasarım ya gözlerim kanadı
Çekirge 1 zıplar, 2 zıplar, 3. sünde mıçarmış. Zirvede bırakacaktı bence.
Başarılı. Başarısız diyen kendilerine baksın
Takdire şayan bir genç, ama bazen olmaz. Tebrik etmek lazım kendisini. 🤷🏻♀️
Tabiki başarılı bir sporcu gurur duyuyorum ✨✨✨🤗🤗
Başarısız diyenler Ya en iyisini yapsınlar öyle konuşsunlar
Nedense bu sene madalya aşamayacağını hissetmiştim motive görünmedi bana
Buraya kadar gelmekte kolay değil başarılarının devamını dilerim
Olur arada böyle şeyler. Meteye onu mutlu edecek bir kadın lazım. Muhtemelen öyle birinin eksikliğini hissediyordur hayatında.
Kazanmak da var kaybetmek de
Önemli olan pes etmemesi diğer maçlara bakması
başarılıydı son atışı 10 puana atsaydı. eleyedebilirdi. ama rakibide güçlüydü. buraya kadar gelmesi bile gurur verici. teşekkürler kendisine bizi orada güzel temsil ettiği için.
Onu yenen olimpiyat şampiyona oldu
Gazoz opma efsane ol. Böyle bir reklam vardı o geldi aklıma
Koreli gazoz gibi içmiş demek ki.. şaka bir yana, korelilerde iyi atıcıdır.
çok parlatılmıştı pr çalışması ile
bence başarısız oldu boşuna havalara girdi
Olsun biz onunla gurur duymalıyız
Sporcunun zehri rehavet ve kibirdir.
Spor bu kayip etmekde var kazanmakda.
Ağa be sen hep birinciydin
Canı sağolsun🙏
Onu yenen olimpiyat şampiyonu oldu
Gelişmeye devam hayat devam ediyor!
Yine de başarılıydı tebrik ediyorum🙏🏻
Sinyalleri vermişti zaten takım oyununda
Değildi. Elenirse buna başarı denemez