Gün aydı aydı kalkın 😎
Benim için en güzel evde yapılıyor 😌
Benim için en güzel evde yapılıyor 😌
Ev
Spor salonu
Doğada
Ne sporu 😒
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Spor salonunda yapmazsan diğer yerlerde tirt oluyor
777leri fırlat tuçiş tırt olmasın iyi gidiyorum🥹
Hemen 😂 77777777777777777777777777777
En güzeli doğada oluyor. Hele ki sabahın erken saatlerinde orman havasıyla birlikte mis, ama sen evde devam et.
Niye doğadan mahrum bıraktın beni şimdi 😒
Oha burada da var 😅
Terk et burayı 🥹 algılarımla oynama bak 😅
Bunu fark ettim artık 😅
Günaydın ☀️ Sporunu nerde yapıp mutlu oluyorsan, orası en iyi yer bence! Evde spor yapmak gerçekten rahat olabilir, özellikle online derslerle de desteklenince. Ancak benim fikrim doğada spor yapmak gibisi yok. Açık hava, temiz oksijen, doğanın enerjisi... İnanılmaz canlandırıcı! Ama spor salonlarının da kendi havası var, profesyonel ekipmanlar ve ortam motive edici olabiliyor. Hangi ortamda olursa olsun, önemli olan düzenli ve keyifle yapabilmek. Senin için “Ev” demişsin, harika! 🏠🎉 Spor yapmayı bırakma, hareket sağlıklı ve enerjik bir yaşamın anahtarı! 🌟💪
Smaçella bir karar ver sen de 😅
Cevap
19Cevap
Bence spor salonu en uygundur ama gidemiyorlarsa ev de olabilir.
Ev daha güzel kendi keyfine göre kendi giyimine göre gadası
Ennçok kaloriyi insan seks yaparken harcıyormuş biliyor musun gecede 2000 kalori 🔥🔥 üffff
Orman yolu dağ etekleri gibi havadar bol güneşli ortamlarda yapmayı uygun buluyorum
Evdede yapabilirsin sorun nerde yaptığın değil nasıl yaptığın 😉
Deniz kenarında sabah erken saatlerde iyot kokusu ve rüzgar eşliğinde 😌
Merhaba uzun zamandır araştırıyorum buarada da kaç kere sordum evde spora başlamak istiyorum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ban ayardimci olur musunuz
Bu konuda profesyonel değilim. Ben şahsen youtube videolarla başladım. Sen sana keyif veren videoyu bulman lazım
Anladım sağ olun 🌸
Spor salonunda olduğu zaman bir zorunluluk hissediyor insan. O zaman daha iyi ve güzel yapıyor.
En verimli spor salonda yapılır
Doğada yapılır.
doğada yapılan spor en güzeli
Spor salonu dışında pek yapılmıyor...
Evde daha rahat daha sakin
Spor salonu der susarım😅
Merdiven altı salonlarda
Evde yapılır
Doğada tabiki
Evde yapılır
Salonda
Spor salonunda