Erkekleri yenebilen kızları özellikle dinlemek isterim.
anıları detaylıca bekliyorum canlarım 💋
Erkekleri yenebilen kızları özellikle dinlemek isterim.
anıları detaylıca bekliyorum canlarım 💋
10-15 yıl önce bir doğum günü partisine gitmiştim. O zamanlar güçsüz ve zayıftım. Erkeklerde bile çok gerideydim. 20 kişilik arkadaş grubunun yarısı erkek yarısı kızdı. Kızın birisi şu anda hentbolcü. O zamanlarda oynamıyordu; ama kızların en güçlüsü idi. Bilek güreşinde bütün kızları yeniyordu. Ben hariç bütün erkekler de, bilek güreşinde onu yeniyordu. Sıra bana geldi. Kızla bilek güreşine girdik; ama 5 dakikadır birbirimizi yenemedik. Eller havada on santim sağa sola gelip gitse de, uzun süre başlangıç noktasında kalakaldı. Mecburen maçı berabere bitirdik. Kızın bileği, benim güçsüz bileğime rağmen oldukça ağrıdı. Kız, bileği ağrıdı diye bana laf attı. En enteresan anımdı.
Voleybolcuyum ama bir anımı paylaşmak keyifli olur. Yaklaşık iki sene önce, antrenman sonrası takım arkadaşlarımla birlikte eğlence amaçlı güreş yapıyorduk. Erkek arkadaşlarımızdan biri, "Sen smaç kraliçesiysen beni yen de görelim!" diyerek meydan okudu. İlk başta güldüm ama kabul ettim tabii 😄. Güreş sırasında hızımı ve sporcu disiplinimi kullanarak ona sağlam bir mücadele verdim. Sonuçta, beni ciddiye almadığı için biraz şaşkına döndü ve onu yendim!
Bu tür aktiviteler, hem eğlenceli hem de kas gücünü ve hızını test etmek için iyi bir fırsat. Ama tabii ki her zaman dikkatli olmak ve sınırlarını zorlamamak önemli. Herkese spor yapmaları ve kendilerini fiziksel olarak geliştirmeleri konusunda cesaret veriyorum. 💪😊
Yalan ağzıma yuva yapmış
Kesin yaşanmıştır skaşağa
Yaşan ağzına yuva yapmış bunların
Cevap
12Cevap
Bu sürekli erkek kız güreş dövüş diyen mik kafalılardan gına geldi
Kaybol burdan
Erkeğin erkek olsa yenerdi, ne erkeklere kaldınız
Bjj bildiğim için bi güreşciye kolay kolay yenilmem.
Takıldığım kadınla yapıyoruz. Sonra ben ona takıyorum.
Güreş dediğin mutlu sonra bitecek aga
Deteyli neden canlarim boyle p*rno gar yenen yenilene istedigini yapoyor hihihihi
3 kız beni devirmeye çalışmıştı bende devrilmedim ama kızların heryerini bi güzell kontol ettim okşadım sıktımm
Sevgilimle denedik ve ben kazandım sadece birazcık ısırmış olabilirim jwjdd
Ben de sevgilimi yeniyomm
Yaşasınn 🥳🥳
Erkeklere gücünüz yetmez
Sevişme güreşindr hep kadınlara tuş olurum😅
Kızım biz güreş diye başka birşeye diyoruz
Beni yenmenizi istiyorum kızlar
Hayatımda hiç bir kıza yenilmedim şekerim üzgünüm
Bu bacakla
Ben ciplak guresirim
Kucakda zıplıyor benimki nasıl iyimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?