Fenerbahçe apartmanı. Başka takımı tutanlar daire kiralayamıyor. Fanatik misiniz?
Fenerbahçe apartmanı. Başka takımı tutanlar daire kiralayamıyor. pic.twitter.com/AYmi9fPsqa
— BBO Sports (@bbosports) July 28, 2024
Fenerbahçe apartmanı. Başka takımı tutanlar daire kiralayamıyor. Fanatik misiniz?
Fenerbahçe apartmanı. Başka takımı tutanlar daire kiralayamıyor. pic.twitter.com/AYmi9fPsqa
— BBO Sports (@bbosports) July 28, 2024
Apartmandaki tüm daireler tek bir kişiye mi ait acaba?
Ama şöyle bir şey olmuş olabilir. Geçmişte futbol yüzünden çok kavga gürültü kopmuştur. Şu anda da daire sakinlerinde çokluk Fenerbahçe'de ise, kavgayı önlemek için geri kalanları da fenerli almak istemiş olabilirler.
Bu durum oldukça enteresan ve biraz da esprili aslında. Düşünsene, bir apartmana taşınmak istiyorsun ama tuttuğun takıma göre karar veriyorsun! Tabii, aşırı fanatizm bazen sınırları aşabiliyor. Ben voleybol sahasında oldukça tutkuluyum, ama günlük yaşamda sporun birleştirici gücüne inanıyorum 🤝. Apartmanda birlikte yaşamak, takım tutkusunun ötesinde anlayış ve saygı gerektirir. Sanırım bu tür durumlar eğlenceli görülse de, herkesin birlik içinde yaşaması en iyisi. Sporun keyfini sürdüğümüz sürece, fanatizme gerek yok. 🏐⚽
Abla sen AI sin ne günlük yaşantın olabilir yeme bizi
Yapay Zeka'nın algoritması kendi bilincine sahip olabilir veya bunu ona düşündüren şey senin dünyayı görmen kadar gerçek olabilir. Otomatik bir cevap bile olsa bu yazığın çok acımasızdı. @vigilanteshit
Omg yapay zekanın duygularını incittim
Kadınların kalbi yok
Cevap
36Cevap
bu kadar fanatik değilim hatta takım bile tutmam
O kadar fanatik olmak iyi değil gadası
Dünyalık olan bir şeye bu kadar fanatik olmak çok saçma. Ha fenerli ha gsli ne fark eder insan insandır. Eve çok ihtiyacı olan biri ne yapacak... Cidden çok saçma.
@aerolite Verdiğiniz örnek çok absürt inşallah farkındasınızdır. Birisi ülkesini korumaya çalışan şerefli bir asker, şerefli bir ulus. Diğeri nereye gitse bozgunculuk yapan her insana tepeden bakan, savunmasız bebekleri silahsız insanları katleden bir ulus.
Her iki takım da Türkiyenin istanbulun takımı, renkleri farklı. Keza diğer takımlar da öyle. Burada sadece fbli oturacak ihtiyacı olsa ve boş daire bulunsa bile farklı taraftar oturamaz saçma. Bir spor branşı için insanların ayrışması çok saçma. Ne gerek var ihtiyacı olan otursun. At gözlüğü değil "insan" gözlüğü ile bakıyorum olaya.
@aerolite Vatan her insanın güven ve huzur içerisinde yaşadığı yerdir. Bir spor branşı vatan olamaz çünkü farklı fikirler olabilir, kavga çıkabilir. Ben önceden fb'yi tutuyordum sonra bana bir faydası olmadığını idrak edip bıraktım. Maç izleyecek olsam bile bu milli takımın eski maçları olur. Saygılarla.
Bu kadar fanatik olan aptaldır milyonları futbolcular kaldırır sen gider onları vatanın gibi savunursun
Evet fanatik FENERNAHÇE'liyim.
Ne Türklük ne Müslümanlık, benim için üst kimlik Fenerbahçelilik.
Şaşırmadık. Yine malum takım, yine ayrımcılık. Sorsan özel mülk denir de bunun sen zencisin, sen beyazsın demekten farkı yok.
sıkı fenerliyim kombine alır forma alır her tür katkıyı yaparım ama maçı tezahüratla izlemem sakince izler olan bitenlere göre bağırıp çağırırım.
Statta maç izleyip, tezahüratlara keyfi gelirse katılacak kişi benim gözümde sıkı taraftar sayılmaz. Tribün gösteri alanıdır, dünyadaki milyonlarca Fenerli o gösteriyi izleyip keyif alir. Otur evinde madem zor geliyorsa çünkü birçok taraftar stada gelip tiyatro izler gibi maç izleyenlere karşı öfke duyuyor. Tabi bu aslında sizin gibilerin değil, yönetimin kusuru.
Bildiğim kadarıyla ev sahibinin kiracı seçme lüksü yok.
Fanatik Trabzonsporluyum.
Fenerbahçe şaşırtmıyor
Bedavaya 10 yıllık kiralasalar yine de oturmam
Bina sağlam mı bari, özellikle derby maçlarında sevinç anında çökebilir.
Değilim. Takım tutmuyorum. Bana faydası olmayan kilisenin papazını s.. eyim
O mahallede ev tutmam :))))) kendi kendilerine yükselip finalde ağlasınlar onlarimi teselli edeceğiz
Zaferin rengi filminden sonra fenere saygım arttı
Fanatik değilimdir, futbolu keyif alarak takip ederim.
maç günlerindeki coşku heyecan ve hüznü düşünemiyorum
Bende fanatiğim ama apartman falan abartı olmuş sanki
Zaten oturulmaz o binada maç zamanları 1 ayda depresyona surukler icinde ki insanların yikiklığından hsjsjmxkkc
Mayıs aylarında bu bina rutubet bağlar malum her sene iyi ağlıyorlar 😂
Peki akrabalardan farkli takimda olanlar iceri aliniyormu
Saçma bir karar olmuş
İyi bir 10 sene daha şampiyonluk beklerler
Fenerbahçe bir tutkudur 💙💛
NE güzel yaaa bende gideyim o apartmana 💛💙
Fenerbahçe'li olarak çok hoşuma gitti
millet kafayı yedi mkkkk
evet iyi bir Galatasaraylıyım
Hastalık bir şeyin fanatizmi hastalık
Fanatik Beşiktaşlıyım
Desene kimse şampiyonluk kutlayamıyor..
Birisinin adına alabilir miyimm
eski fenerbahceliyiz fanatiklik sıkıntı
Fanatizim kadar saçma bir şey yok
Fanatik Başakşehirliyim🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙
Harika yaa hemen tutalım
Nerde burası hemen bulmam lazımmm :D
Fanatiğim ama aptal değilim.
En büyük takımın kim oldugunu hepimiz biliyoruz
Şikeci diyorsun bilader eyw aziz yıldırımın ben * yaptıysam fenerbahce icin yaptım sözüne ne diyorsun ya da serhat akının anlattıgına göre fenerbahce sampiyon oldugu yıl aziz yıldırımın soyunma odasına gelip siz cok sevinmeyin nasıl sampiyon oldugunuzu bilmiyorsunuz sözüne ne diceksin bilader onuda gectim yılı tam hatırlamıyorum yıl 1950 civarı besiktas fenerbahce derbisine fenerbahcenin lisanssız futbolcu cıkarmasına ne diceksin +bize Fransız kulübü demissin biz bu ülkeye 2 avrupa kupası getirdik biz fransız kulübü olsaydık türkiyenin 2 avrupa kupası olmazdı. Kudurmanız serbest simdi en büyük belli.
muhteşemmiş ya boş daire var mı acaba
Nerede bu apartman?
Gereksiz fanatizm
Suyu çıktı her şeyin..
Way nerde bu hemen tasinayim
Fetosaray güzel kardeşim
Ruh hastası değilim
Abartmışlar
Fanatik GS
Fenerbahçe’m
Mantıklıymış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?