Evet kızlar için squat kutsal bir egzersiz sayılabilir artık heralde :) bundan açıkçası ben çok memnunum squat temel harekettir ve onların da temeli olmuş durumdadır bu egzersize çok bağlı kızlar sizce bu durumu siz nasıl değerlendiriyorsunuz?
Cevabın nedir?
Squatı yapanları bilmemde yaptığını zannedenlerin birgün pişman olacağı bir eylem türü. Bayana zarif sporlar gider yoga pilates aerobik gibi. Ve squattan çok daha aktif ve zordur. Benim dediğim sporları yapan bayanlar her konuda daha seksidir bayan zarif kalmalı. Bu benim düşüncem kimseyle bir bağdaştırıcılık kurulamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bacak Çalışanları var ama squat yapanına daha denk gelmedim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi hocam yapması zor her egzersiz de doğru yapmak önemli :)
bazı kızlar sadece squat yaparak zayıflanıcağını veya şekilleneceğini sanıyor ve bunu sananlar da
genellikle erkekler için squat yapanlar.
kendi için yapanlara saygım sonsuz ama
göstermelik her ortamda ayyy spor yapıcam ben squat diyenlere saygım 021 Yorumla- +1 yıl
Tabikide bende kızlar için spor yapan erkeklere de ayar oluyorum
En az 10 kilo ile 20.5 set yaparım epey seviyorum, tüm kızlar yapmalı tabi ki
05 Yorumla- +1 yıl
Süpersin bravo :) 20 set yapıcağına 4 set yap ağırlık arttır daha çok işe yarıyacağından eminim :)
- +1 yıl
Tamam :)
- +1 yıl
@Ozlleem ne faydası var bu squatın cahilliğimi maruz gör :D
- +1 yıl
@bikedimbileyok popoyu ve ust bacaklari sikilastiriyo
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
6Cevap
Squattan sonra merdiven cikamamak otobusten basamaga basarak degil de ziplayarak inmek yasadigimiz zorluklar arasinda :D
21 Yorumla- +1 yıl
Yeterince ağır çalışmak bunlara sebep oluyor evet ama değer :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeden öğretmeniyim aynı zamanda fitness salonunda bayanlara hocalık yapıyorum fazlasıyla yararlı bir hareket lakin bir bayan arkadasımızın dediği gibi eşinizin yanında evde yapmayın zaten yapamıyosunuz :)
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=xJWrbTYA_m8
en yararlısıda bu sekilde oluyor.. eminim çoğu kadına bakıcak yaptığı hareketler erotik çizgiler ortaya çıkardığı için..- +1 yıl
Evet haklısınız çok fazla faydalı bir hareket :) tabi işin orası da var
Cevap sahibi+1 yıltabi işte dediğim gbi sapığımız cok memlekette :)
evde ise bunu eğlenceli hale getirerek yapabilir eşinden şikayet eden bayanlarımz- +1 yıl
Olmaması gerekiyor ama malesef öyle spor salonların da çok fazla bakıyorlar bayanlara tamamen yanlış keşke herkes sporunu yapmak için gitse bayanlar da rahat etse gönül rahatlığıyla yapsa egzersizlerini Türkiye hala çok geride bu yönden dediğiniz gibi en mantıklısı evde yapmak fakat bunun içinde bir takım malzemeler gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılben aldım evime gerekli malzemeleri eşimle birlikte eğlenceli bir şekilde yapıyorum...
hocalığını yaptığım salonda ise müdürle konuşarak bayan seanslarını erkeklerden ayrı yaptırdım müsade etmiyorum- +1 yıl
O zaman bu çok güzel bizim salonda da aynı şekilde bayanlar farklı günlerde geliyor bizimle gelenler de var tabi onlarda katlanıyorlar mecburen aslında bayanların işi çok kolay yani beslenme sağlıklı olsun çok kısa sürede istediği fiziğe girebilir bir bayan ama bizde öyle mi kas inşa etmek oldukça zor insan bazen bunalıyor gelişim göremiyosun hep et tavuk balık nereye kadar sermaye dayanmıyor :D
Cevap sahibi+1 yılya kendisine bakmayı bilen kadın her zaman fit kalır.. eşimde aynı şekilde benim salona geliyor ben kadınları 1 ayda yavaş yavaş istedikleri forma sokmaya başlarken o 3 aydır gitmesine rağmen tık yok gibi görünüyor bana :))
- +1 yıl
İşte çok zor yani 6 aydır gidiyorum sorsan en son ne zaman tatlı yedin diye 6 aydır ne şeker kullanıyorum ne de tatlı şekersiz kahveleri dahi içmiyorum sadece %100 kahve bu nescafe goldlardan içiyorum o kadar titriyorum beslenme üstüne hala istediğimi alamadım yemeklerin yağını hep süzüyorum herşeye dikkat ediyorum fakat yok :)) bayanlar benim kadar dikkat etse en fazla 2 ay on numara çıksrlar tabi sizin gibi bir hocayla birlikte çalışırlarsa
Cevap sahibi+1 yılestağfurullah baska hocalarımızda aynıdır
- +1 yıl
Yok bu kadar ince şeyleri düşünmüyorlar genelde bizdede var bayan hoca fakat sadece oturmakla görevli ilgilenmiyor kimseyle film izliyor anca başka bişey yaptığı yok hocalık bu şekilde olmamalı biri oraya para verdiyse senin onun istediğini yapmasına yardımcı olman şart beslenme programı bile veremiyor bayanlara ekmek yeme abur cubur yeme bu kadar diyor :)
Cevap sahibi+1 yılbirinin oraya verdiği paranın karşılığını vermek önemli değil önemli olan kendi kazandığın parayı ay sonu gelince hakettim mi haketmedim mi çelişkisine düşmeden emeğimin karşılığı olarak aldım olmalı cevabı
yoksa baskasının parasının karsılığı bir liste hazırlayıp ona uymasını söyleyerek dahi verilir- +1 yıl
Bravo hocam sizin gibi hocalar lazım bu ülkeye :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGosterisli popo gorunce tuvalette ne buyuk gosteriler ceviriyodur bu ama! Diyorum. Popo yani bu ilan panosu gibi dolasmaya ne luzum var anlamiyorum. Popomu saklarim ben.
23 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir tanım yaptın hiç güleceğim yoktu :D poponu nasıl saklıyosun onuda sorayım :D
Cevap sahibi+1 yılUzun veya popoma ben burdayim canim bana baksana dedirtmeyecek bollukta seyler giyerek.
- +1 yıl
Tebrik ederim sana :)
Squat yapıyordum ama bıraktım çeşitli sebeplerden dolayı. Herşeyimiz mükemmel, bir popomuz sorunluydu zaten :D insan beğenilmek istiyor, mükemmelliyetçi yapımız var çoğumuzun. Neyse, iyi aklıma geldi rahat bir şeyler giyineyim kulaklıkları takayım 😁😁
11 Yorumla- +1 yıl
:D devam edeyim diyorsun
Cok sey
Cunku o squat la popo buyuyor ve kalcalar daha sikki oluyor
HARIKAAAAAAAAAAA 😍😍😍😍12 Yorumla- +1 yıl
İstediğiniz görüntü çıkıyor ortaya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinizin yaninda yapmayin mumkunse tek yapin, yarida kaliyo dedirten spor :d kisa surede degisim garantili mucize
11 Yorumla- +1 yıl
Tabikide insanların kalbi var sonuçta :D
- Spor konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılSporla alakası olmayan kızların bir anda sarıldığı egzersizdir.. Temeldir iyi bir başlangıçtır eferim devam edin.
20 Yorumla İmkanı olan herkes sporla ilgilenmeli bence bay bayan farketmez
20 YorumlaIMM evet yapıyorum güzel bir hareket. ama sadece onla olmamalı elbette spining ile birleştirilmeli.
bu arada ben şu an çok sıkıldım hepsinden ne yapmalıyım tatlıyı da kaçırmaya başladım ben ki herşeyi takan ben bir rahatlama geldi. geçen düz fizikli bir hatun gördüm bol su iç duygu dedim kendi kendime :))
şekeri bırak duygu.. yediklerimizi nasıl çıkarttığını biliyorsun az ye duygu :)) ah ah emek olmadan yemek olmaz ata sözü beni yoruyor yaa keşke yesek umursamasak ve halen 18 lik kalsak ;)06 Yorumla- +1 yıl
Keşke duygu ama olmuyor işte malesef :) sana önerim şekeri tamamen kesmen olur şeker tatlı zehirdir resmen içine eder yaptıklarının o sende ki azim bendede var bende 85 kiloydum bu işe giriştiğimde şu an 67 ve yağ oranımı epey düşürdüm ama 6 aydır hiç bir türlü tatlı yemiyorum yememde illa yiceksen de fıstık ezmesi ye ev yapımı olanlardan o tatlı niyetine bile girmiyor içinde şeker olmadıkça hiç bir türlü şeker tatlı vs tüketmeni önermem ve hep protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim duygu :) her konuda yardımcı olabilirim
- +1 yıl
çok sevinirim şimdi ise sıkılmadan çalışabilecegim bir spor salonu arıyorum hatta kitboks bile dusunuyorum hem sıkı bırvucut hem zınde bır kafa hem savunma sanat ve bır cok faydası varmışşş... federasyon başkanı hoca tanıdıgım hem bu yuzden içimde rahat olur diye düşündüm. ama kararsızım yüzmeyle boks agır olur çünkü..
şekere gelince de öaya seker atmıyorum hiç hemde ama ekler olsun çikolata olsun dayanamıyorum zaten yeme alışkanlıgım çok yok beni yakan şeker ve tatlılar evet hiç yememem lazım meyveye bayılırım ama sürekli bulamıyorum çalıştıgım yerde uf - +1 yıl
Yüzme yapıyorsan boka yerine fitness daha iyi olur bence boks ağır gelebilir kilon yine normal bence çokta zayıflamaya gerek yok bu kiloda kalıp yağ eritmen daha mantıklı olur :) meyve olarak ta elma portakal mandalina gerçekten en kaliteli meyveler fakat şu da var fruktoz da bir şekerdir malesef onuda günde 1 defa yemen gerek çikolata konusuna gelince bence yeme çünkü çabuk sindiriliyor ve direkt yağ olarak depolanıyor eğer vücut yakamaz ise tatlısız yaşanabiliyor ve bir süre sonra kolay acıkmıyorsun insülin direnci ortadan kalkıyor ve tarçın kullan tarçın kan şekerini dengeler uzun süre tok durmanı sağlar ve yulaf ezmesini öneririm sana müthiş bir besin :) Glisemik indeksi düşük kompleks karbonhidrat ve zor sindiriliyor bu şekilde zor sindirilen karbonhidratlar yersen hem çok yemezsin hem kalori açığı oluşur hemde sağlıklı beslenirsin bol protein niye önemli dersen protein vücut tarafından zor sindirilir vücut bir nevi efor sarfeder onu sindirebilmek için :)
- +1 yıl
harikaaa neler ögreniyorum :) evet kilo abartılı degil ama yag yakamıyorum çikolatan dolayı milet bana inat yapar gibi hep tatlı sunuyor :))
haklısın boks konusunda wingsun die savunma sanatına girdim bir ders koşarak kaçtım çok zorlayıcı erkekler pat küt vuruyorlar sanki karşısında bayan yok.. zor sindirilen karbonhidratlara örnek verebilirmisin ben herşeyi yiyorum ama her şeyide yemiyorum mesela beyaz ekmek, çaya kahveye şeker gibi sık su içemiyorum içmem gerekse de öyle işteee :) - +1 yıl
Suyun önemi çok fazla yağ yakmada su günde 2.5 3 litre içmelisin toksinleri atıyorsun bu şekilde vücuttan buda yağların yanmasına sebep oluyor suyu çok iç gelelim GI leri düşük karbonhidratlara yulaf ezmesi esmer pirinç spagetti makarna kahverengi makarna nohut mercimek kuru fasulye ekmeğin hiç bir türlüsünü önermem süt ürünleri GI leri düşük etlerin GI leri düşük çerezlerin düşük Yüksek olanlar hep işlenmiş gıdalar beyaz pirinç mesela beyaz ekmek çikolata pasta bal meyve suları tatlıların hepsi bunlar hep basit şekerler o yüzden zararlılar sen enerji kaynağını komplekslerden yana tut ki daha uzun süre tok dur. O sporu hiç duymadım dövüşle ilgili heralde :) bu şekilde beslenirsen eminim yağ yakıcaksın bunu aktivite yaptığın zamanlarda da sana hep + olarak dönücektir. Düşük GI li besinler çok patatesin de mesela yüksektir GI si fakat soğuttuğun da düşer o yüzden atıyorum yüksek GI li bişey yemek zorunda kaldın mecburen onu soğuk ye :) meyve suları yerine ayran kefir yoğurt çok daha iyi
bacak kası için yapıyorum hemde basen felan ucuyor gıdıyor yanı :D
12 Yorumla- +1 yıl
Tabikide doğru onu bide lunge ile kombinlersen daha güzel olur
+1 yılbacak kası kalınlaşıyor. pek sevdiğim söylenemez. Bir daha denemem bile.
10 Yorumla
+1 yılSquat su dunyaya gelmis en guzel icat olmali. Sahsen yapan biri olarak soyluyorum squat bir zorundalik yani 🙊🙈
12 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünmen çok güzel bence :)
- +1 yıl
Ahaha gerceklerrr squat sart 👍
Müzik esliginde gayet eglenceli. Buyuk basenleriniz varsa her zaman fit olmak mecburi. Yoksa sonrasi kötü 😮
10 Yorumlasquat olmasini birak, spor olmasina bakalim. Malesef TRde pek yagin olmayan birsey :\
10 Yorumla
+1 yılSpora giderken cardio dan sonra yapmisligim coktur. Bazen kiloyu fazla kaçırıp belimi incittigim bile oldu. Sonra akillandim. Ve cok gerekli.
01 Yorumla- +1 yıl
Dikkat etmek gerek sakatlıkları ciddi olabilir
+1 yılHergün yapıyorum ağırlıkla özellikle. Ben sporsuz hayat düşünemiyorum. Smith squat çok yararlı bence
01 Yorumla- +1 yıl
Smith Machine de yapılanı diyorsun evet orantı için smith machine ideal
+1 yılZayıflamak için yaptım, kalcalarımı sıkılaştırdı. Olsun hiç yoktan iyidir :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bunlar hep + dır :)
+1 yılEe cunku biktirdiniz fiziginiz guzel olsun diye. Yureciklerimize bakmadiniz hic. Napsin bu kizcagizlar? Hepsi meraktan iste.
21 Yorumla- +1 yıl
Diyenler düşünmeli :) spor iyi bir aktivitedir her kız ister fit olmayı
Sonucu müthiş ama izlemesi paha biçilemez özellikle ispanyol kadın
10 Yorumlakalça basen bacak her yer çalışıyor en sevdiğim hareketlerden :D
01 Yorumla- +1 yıl
O yüzden önemli dimi :D
Yeter ya sayfayı heraçtığimda seninn sorunnnnnnnnnnnnn
01 Yorumla- +1 yıl
Benle ilgili bir durum yok cevap vermeyebilirsin
Ben de yeni başladım şimdiden şekillenme var ama çok yoruyo 😞 yapılmalı bence
03 Yorumla- +1 yıl
şekillenmeyle beraber hemen bacak kalınlaşması ya da kaslanmalar başlıyor mu? mesela ben sıkılaşmak ve popo kaldırmak için vs istiyorum ama üst bacaklarımı da inceltmek istiyorum azcık daha. İnceltmeden squata başlarsam kalın şekilde mi kalır sendeki gelişmeler nasıl?
- +1 yıl
Yorar çünkü çok baba bir egzersiz özellikle ağırlıkla çalışılınca
+1 yılDaha fazla squat daha güzel g*t anlamina geliyor. Daha iyi yani
02 Yorumla- +1 yıl
Daha sıkı daha şekilli diyelim :D
- +1 yıl
Benim tanımımda gayet hoş
Squat ın yayılması güzel bişey bence.
sonuçta fiziki bakımdan ortalama yükselir10 Yorumla
+1 yılegzersiz gibi egzersiz yemin ediyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Çok baba değil mi :)
- +1 yıl
Efso
+1 yılFit olmamı sağladığı için yapıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Başarmış bir kızın hikayesi :D
+1 yılAma mükemmel bişy değil mi :D seksi gösteriyo bir kereeee :)
01 Yorumla- +1 yıl
Orası kesin :)
+1 yılBen yoruluyorum arkadaşlar nasıl olucak :(
11 Yorumla- +1 yıl
Emek olmadan yemek olmaz demişler yorulucaksın tabiki :)
+1 yılBenim öyle merakım yok
21 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bunu on sene oncede yapıyodum yeni yeni merak sarmadım yani :)
10 Yorumla
+1 yılYa ben 1 kere yaptım 3 set yapmıştım 10ar kereden , 2 gün ayağa kalkamadm :(
01 Yorumla- +1 yıl
Tekrar deneyince alışır zamanla :)
Jen Selter ablamızın mucizevi tavsiyesi.
10 Yorumla
+1 yılNe oldugunu tam olarak bilmiyorum valla :/
10 YorumlaSekil bakımından çoğu yapmalı
10 YorumlaHer kızın yapmasi gerek
10 Yorumla
+1 yılBırak spor yapsınlar dokunma onlara kardo
10 YorumlaBende yapanlardanım ve bağımlılık yapıyor :)
10 Yorumla
+1 yılBende dusunmuyor degilim..
10 Yorumla
+1 yılolabilir sporun her türlüsü güzel
10 Yorumlaher kızın ayrıca erkeğinde yapması gerekli bence
01 Yorumla- +1 yıl
Tabikide testosteron hormonu salgısını arttırıyor bacak çalışmak erkekte bayanda ise sıkılaştırma ve büyüme hormonunu arttırıyor
çok etkili spor bence
10 YorumlaAnne zoruyla yapmistim. :/
10 YorumlaSpor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Birşey düşünmüyorum yapsınlar
00 Yorumla
+1 yılsaçma ya. çok acıtıyor bacaklarımı
01 Yorumla- +1 yıl
Vurduğunun belirtisidir bu yani doğru yoldasın
Allah akıl fikir versin derim sadece
11 Yorumla- +1 yıl
Spora karşısın anladığım kadarıyla tabi herkes sevmek zorunda değil anlıyorum :)
Gülüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsquat, plank, lunge derim susarım..
01 Yorumla- +1 yıl
Süpersin :)
Severim squati
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok etkili spordur
10 YorumlaBen yapmıyorum:D
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik...
00 Yorumla
+1 yılBENCE HEPSİ YAPMALI
00 Yorumla