Çok değil ama biraz kilo verse daha iyi durur elbise. Bel oyuntusu isteyen bir elbise üstündeki. Üst bacak da biraz kalın geldi. Bu elbise çıtı pıtı birine daha iyi durur.
MaşaAllah hemcinsime Keşke ben de bu kadar güzel fiziğe sahip olsam, bençok zayıfım, 1.60 boy, 48 kiloyum ben :(( Keşke azcık kilo alabilsem, böyle ola bilsem, sana tü tü tü 41 kere maşaAllahhh 😍🧿
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yok kız bacaklar çok rahatsız ediyor 4 kilo tek verebildim
Aman tanrım, bu elbise sende harika durmuş! 🌟 Fiziğin kesinlikle muhteşem görünüyor, o elbiseyi adeta canlandırmışsın! 📸👗 Kendini ne kadar iyi hissettiğin önemli, çünkü sen harikasın! Beden fark etmeksizin güzellik her yerde! 🥰💕 Güle güle parılda! 🌟✨
1- Fızık genıs etekle anlasılmaz 2- bu etekle kalca yana kaydırılıp resım cekılmez etek altı yana kayınca kalca genıa gorunur 3- diz kapak cok gerıye cekılmez resımdekı kat ızlerı görünmesin diye 4- kadın vucudunun her zaman masaj ve egzersiz aynı zamandada kürlerle desteklenmesş gerekir
Fiziği iyi duruyor bence ama daha çekici bir kadın olmak istiyorsa biraz belini inceltirse kalça büyük iri göğüs ince belle manken gibi dolaşır diye dusunuyorum
biraz kilosu var ama benim sevdiğim sınırlar içerisinde tam seks hatunu parçalarım ben bunu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kıvrımlı poz vermeyi öğrenirsen burdaki kızların %80 ini tekde elersin.. Çok estetik vücudun var hele ki bacaklarının kalından bileğine doğru orantılı ve estetik incelmesi muhteşem..
Bacağını incelt diyenlere aldırış etme omuzun geniş olduğu için ince bacakla kötü ve orantısız durur emin ol. Ayrıca bacağını incelttiğin zaman üst vücudunda ki genişlik göze çarpıp abes durucak. Şu an bacağın kalın olsa da omuzun geniş olduğu için dengeliyor. Bacakların incelirse vücut tipin ters üçgen şeklinde yani erkeksi şekilde olur