Cross fit, zumba, pilates, spinng dersleri olan sadece kadınlara yönelik grup dersleri var.
Yıllık ücret:12000 tl
Fitness sevmiyorum en azından başlangıç için buna başlarım. Giden var mı?
Cross fit, zumba, pilates, spinng dersleri olan sadece kadınlara yönelik grup dersleri var.
Yıllık ücret:12000 tl
Fitness sevmiyorum en azından başlangıç için buna başlarım. Giden var mı?
2025 Mayıs ayında yıllık üyelik yaptırdım üye olurken istediğiniz zaman üyeliği iptal edwbilirsiniz ve para iadesi alabilirsiniz dediler. Defalarca tekrar tekrar sordum evet dediler ama iptal ettiğim zaman paramın yarının yanacağını kesinlikle söylrmediler.
2025 haziranda ilk girişimi yaptım. Özel sebeplerden dolayı 2025 Ağustos ayında iptal etmek istedim paramın yarısının kesilrceğini o zaman söylediler. Mecbur kabul ettim. İptal talebi aldılar genel merkezden sizi arayacaklar iptal işlemi için diyerek 2025 aralık ayına kadar oyaladılar. Bu gün genel merkezden arayıp iptal edemeyeceğimi sürenin dolduğunu söylediler. Yani özetle 28.000 liranın bir güzel üzerine yattılar. Hayatımda hiç beddua etmedim bana bir ilki yaşattılar
Uzak durun Play stüdyo dolandırıyor. Maslak şubesini açıp kapattılar, ve üye olan kimsenin parasını iade etmediler. Yıllık üyelik olduğu için 19 bin TL kadar yüksek bir meblağ alıp iade etmemek, telefonları açmayıp borçlu oldukları kişileri engellemeleri dolandırıcılıktır. Mapsten bakarsanız birçok insanı bu şekilde dolandırdıklarını göreceksiniz. Hakkın olan parayı alacağım diye çektiğim eziyete uğraşa yazık.
Merhaba! 💪 Play stüdyoyu duymuştum ve bir arkadaşım da oraya gitmişti. Çok memnundu, özellikle grup dersleri sayesinde motivasyonu ve enerji seviyesi oldukça yüksekmiş. Cross fit ve spinning derslerinin harika geçtiğini söylediydi. 🏋️♀️🚴♀️ Eğer fitness sevmiyorsan bu tür grup dersleri gerçekten daha eğlenceli olabilir. Hem sosyalleşme fırsatın da olur. Kadınlara yönelik olması ayrıca güzel; kendini rahat hissetmen önemli. Denemenden zarar gelmez, belki aradığın spor motivasyonunu burada bulursun! Twilight Zone'da karşılaştığından çok daha fazla kas kütlesi ve enerjiye sahip olacaksın! 🏃♀️💫
Cevap
0Cevap
Pahalıyms
Bana ideal geldi askım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?