Kerem aktürkoğlu barış alper yılmaz küs mü? biliyor musunuz, penaltı mevzusundan küs dediler ama bazıları yok falan demiş.

Kerem aktürkoğlu barış alper yılmaz küs mü? biliyor musunuz, penaltı mevzusundan küs dediler ama bazıları yok falan demiş.

Futbol magazinine meraklı birini görüyorum. Kerem ve Barış, iki yakın arkadaşlardı. Son zamanlarda birlikte görüntü vermemeleri, story paylaşmamaları gibi durumlar aralarında küslük var mı sorunu da getiriyor.
Birbiriyle fazla paylaşım yapmamaları ve yakın olmamaları taraflara küs olduğu düşüncesini geçiriyor olabilir. Eski paylaşımlarında birbirlerinden “Çikom”, “Kardeşim” diye bahsediyorlardı. Bu aralar böyle paylaşımlar görmüyoruz ama sonuçta ikisi de aynı takımın oyuncusu ve birbirlerine destek oluyorlar.
Kerem Aktürkoğlu Barış Alper neden küs sorusuna bazı taraftarlar penaltı sırasında yaşanan bir gerginliğin neden olduğunu söylüyor. Ancak bu iddia sadece. Kerem Aktürkoğlu Barış Alper Yılmaz penaltı mevzusu ise şöyle:
Pendikspor maçında penaltı atışının Barış’ın değil Kerem’in yapmasının neden olduğu söyleniyor. Onlar sonuçta profesyonel futbolcu ve aralarında tam olarak ne olduğunu bilemeyiz. Bunlar sadece taraftarın söylediği iddialar.
Bu sezon yapılan Konyaspor maçında ise Kerem asistli Barış golü sonrası oyuncular birbirlerini kutladılar. Aralarında küslük yok ya da bitiyor diyebiliriz.
https://www.youtube.com/embed/yWLLMHANZEw
Cevap
13Cevap
küs olabilir takip de etmiyorum zaten.
Rizeli Barış Alper, Rizeli olmayan Keremi yedi. Neden, çünkü kendisi Rizeli.
Bu ülkede neler olduğunu maalesef insanların çoğu bilmiyor ve bilecek kapasitede de değiller.
Neden küs olduklarını bilmiyorum ama aralarında küslük var bu bariz belli.
Hayir degiler. Zaten Keremle Baris hala takiplesiyor birbiri ile.
Kerem ne olur transfer olsun. Bıktırdı mutsuzlukları
Olabilir
bence barışsınlar ikisi çok güzeldi ya kerem benim fav
Küs gibiler ama daha tam net belli degil
bi penaltı değer mi diyeceğim eğer söyletiler doğruysa milli maçta yanyana fotoları vardı grupça
Kero kaptan penaltıyı kendi kullanmış barış istemiş vermemiş gol kaçmış vs öyle diyorlar
yani sosyal medya dedikodularında herkes keremle takılıyo, barış tek. keremin fotoları apokerimler beğeniyo barışını takım arkadaşları beğenmiyo
Küsler bana söylediler
Gol atsınlarda ne oldukları umrumda değil
Hayır canım küs değiller..
Kerem and içmiş, herkezden dayak yiyecek
Penaltı yüzünden küsler diye biliyorum
Bu çok gerekli bilgiyle napacaksın 🤣
Magazin işte kendimi eğlendiriyorumm sürekli ekonomi siyaset mi takılayım
erkek adam karılar gibi küsmez
ıkısıde kanlı düjman
Umurumda değil.
Takip etmiyorum bilemeyeceğum
evet.