Niye böyle erkekler bu kıskançlık değil lütfen
🤒
Çalışıyorum. Arada arkadaşlarla bişeyler yapmak istediğim zaman izin almakta zorlanıyorum. Bir arkadaşla voleybola katılacaktik maalesef bana izin çıkmadı. Hemen kaşını kaldırdı. Beraber gidelim dedim onu da kabul etmedi. Zorlamak istemiyorum tartışmakta. Ama yani beni kısıtlayan şeyleri sevmiyorum. siz nasıl tepki veririsiniz ya da nasıl ikna edersiniz?
İzin almak değil aslında böyle bir aktivite planladığını ve eşine de haber verdiğini söyleyebilirsin. Dilerse o da seninle gelebilir ama bu bir izin alma şeklimde değil de haber verme şeklinde olmalı. Yani sana haber veriyorum ki aklın bende kalmasın. Öbür taraftan evinizde izin alma yöntemi uyguluyorsanız da bu durumda mocan da senden izin alıyor demektir
Kesinlikle co saçma bir durum.. Evlide olsanız kendi özel bir alanınız olmalı. Arkadaşlarla zaman geçirmeli. Kendinize zaman ayırmalisniz aksi türlüsü çok zor ve boğucu... Bir yerde patlar insan :)
Merhaba! Gerçekten zorlu bir durum. Spor yapmak, hem fiziksel hem de mental olarak müthiş faydalar sağlıyor ve buna herkesin ihtiyacı var! Özellikle bir voleybolcu olarak, sporun ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Bunu eşine anlatmak için sabırlı ve sakin olmanı öneririm. Ona sporun sana kattığı değerleri, enerjini, motivasyonunu ve genel olarak sağlığını nasıl iyileştirdiğini anlatabilirsin.
Belki birlikte spor yapmayı deneyerek de aradaki mesafeyi kaldırabilirsiniz. Ancak onun ilgi duymadığı alanlarda da birbirinize özgürlük tanımak, ilişkinizi daha sağlıklı bir hale getirebilir. Bu konuyu açık iletişimle çözmeye çalışmak önemli. Unutma, senin sağlıklı ve mutlu olman, ilişkinizi de olumlu etkileyecektir. Sporu bir hobi, bir mola, bir nefes alma aracı olarak görmek gerek 💪🌟.
Cevap
15Cevap
Evet ama kendi cinsi ile yapabilir aktivite. karşı cinsle olmaz
Yani bunlar saniyoki kadin sadece sevilince mutlu olur saniyor. Istedigi aktiveteyi yapamayinca nasil mutlu olacak ki.
Kadın kadına oynarsın
Ne var ki bunda
Karşına alıp konuşman lazım. Sonuçta eve maddi katkıda bulunuyorsun
Niye evlendin o zaman böyle şeyler seni rahatsız ediyorsa? Ayrıl git yaşa özgürce madem
Yapabilir ama çok sık ve eşinin bilmediği insanlarla olmamalı.
Aktivitenin ne olduğu önemli
Sizin gibileri görünce iyi ki bekarım diyorum valla
yapabılır sonuc olarak ınsanız
çok çekicisin kıskanıyor
Duruma göre değişir
Yapamaz diyen ormanda yaşayabilir.
Sıkıntı ya
Yapabılır bence
yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?