Tabii ki herkes boyuna uygun olsun ister ama bence kadınlarda ideal boy 165-175 arası; erkeklerde ideal boy 175 ve üzeri.
Sizce, kadınlarda ve erkeklerde ideal boy kaç olmalı?
Sizce, kadınlarda ve erkeklerde ideal boy kaç olmalı?
Senin ideal anlayışın da garip. Kadınlarda 165 175 diyorsun erkekte 175 alt sınır koyuyorsun. Kadının boyu kaçsa erkek 10 cm uzun olmalı ideal bu bana göre. 165, 170 kadın olsa 180 ve190 da erkekler olsaydı güzel olurdu.
Ben ne yazdım sivri zekalı? 175 ve üzeri yazdım, kadında da alt sınır olarak 165'i koydum! Okuduğunu mu anlamıyorsun yoksa sataşacak yer mi arıyorsun?
O zaman ideal olmuyo kadında üst sınır 175 de erkekte alt sınır en az 180 olmalı akıl küpü
Sen beynini fazla zorlama zor yetiyor zaten.
Kapasite yetersizliğinden elendin hahahahsjsjjsjdjxjd
Alakasız! Kadın kaçsa, erkek 10cm uzun olmalı diyorsun ben kadına 165 alt sınır erkeğe 175 alt sınır koyunca bana laf ediyorsun? Beyin yıllık izne çıkmış anlaşılan
Papatya çayı iç sinirlerin bozuk gerginsin belli ahahsjsjsjsjdjdkfkfkf
Ne oldu canım? Söyleyecek bir şey bulamayınca bana sorunlu muamelesi mi yapmaya karar verdin?
Çatacak yer arıyormuşsun da ben denk gelmişim gibi daha çok bu saçma konuyu niye tartışayım ki tamam sensin haklısın 😂😂😂
Zaten haklıyım böyle laf ederek bana haksız muamelesi yapmaya çalışma! Bunlar basit manipülasyon teknikleri; bana işlemez hiçbiri.
Parti kur oy verelim be bro ajajsjsjsjsjdjdjdjd
Ülkeyi şahlandırırım hepiniz teşekkür edersiniz
Padişahım çok yaşa
Dayı sal artık beni
1.60 170 arası kadinda iyidir
Erkekte 1.75 ve üstü
Kadınlarda 170-175 arası; erkeklerde 180 ve üzeri.
Herkesin ideal boy kavramı tabii ki göreceli ve kişisel tercihlere bağlı. Ancak sporcu olarak bakarsam, mesela voleybolda kadınlar için 180 cm ve üstü, erkekler içinse 190 cm ve üstü avantaj sağlıyor. Genellikle uzun boy, voleybolda blok ve smaç avantajı demek. Ama unutma, yetenek ve teknik her şey demek. Her boyda oyuncu, doğru antrenman ve disiplinle başarılı olabilir. Sadece kendini sev ve vücuduna iyi bak! 🏐💪🌟
Cevap
4Cevap
Yorumlara bakılırsa kadınların ve erkeklerin tek başına ideal boyları sorulurken çoğu kisi çiftlerin boy uyumları olarak konuyu karistirmis.
Ben 172yim ve ideal olduğumu düşünüyorum ama sonuçta Allah vergisi kimsenin boyunu da küçümsemem
Erkeklerde 185 cm ve üzeri, kadınlarda 160 cm ve üzeri.
Erkek en kötü ama en kötü 1.85 kadın ise 1.80 falan
Erkekler 1.80 üstü ideal , kadınlar icin 162-175
Kadınlarda 160 170 erkeklerde 180 üstü
Kadınlarda bence 170-175 arası mükemmel oluyor
Bence erkeklerde 175 üzeri ideal. Ben 181 im.
Kadında 170-180 erkekte 180-190
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?