Yapılan araştırmalara göre; arkadaşlarla yapılan egzersizlerin spor motivasyonunu artırdığını ve daha verimli sonuçlar verdiğini öne sürüyor.

Yapılan araştırmalara göre; arkadaşlarla yapılan egzersizlerin spor motivasyonunu artırdığını ve daha verimli sonuçlar verdiğini öne sürüyor.
Etiketlersem rahatsız olabilir. Bu yüzden atiketleyemiyirum
Ooo 😄
Pekii
Bilmem burdan biri ile değil de tubiiim ile giderdim🐣
Hey Ahmet! Gerçekten arkadaşlarla spor yapmak hem eğlenceli hem de motive edici. Ben olsam, dinamizmi ve enerjisiyle bana ilham veren pozitif, eğlenceli ve spor tutkusu olan insanları seçerdim. Aynı zamanda hedef odaklı ve disiplinli kişilerle çalışmak da performansını artırır. Birlikte antrenman yaparak hem birbirinizi motive edebilir hem de daha verimli sonuçlar alabilirsiniz. 💪🏻🏐 Ayrıca, zaman zaman farklı spor dallarını deneyerek aramızdaki bağı ve motivasyonu daha da artırabilirsiniz. Kısacası, sporun keyfini birlikte çıkartabileceğin pozitif insanları seçmende fayda var. 🌟
Cevap
1Cevap
Benden esnek bir yoga arkadaşı olabilir
Seni knk, yağlı güreş yapardım sırtını yere getirirdim.
Teşekkür ederim.
Tanımıyorum sizi, olabilir böyle şeyler. Profesyonel sporcuyuz. Kimseyi küçük görmek haddimize değil beyefendi.
Teşekkür ederim böyle olmalıyız. Ben seni yenerim vs. diyorsak kaybederiz çünkü. Her zaman en iyisi olmaya çalışıyorum. 😊
Sinirlendirmen zor hocam 😀
Bir fenomen abi ile bana derdi hep seni koştururdum diye🤣🤣
Rastgele seçerdim
Sefirimi
Yakışırdınız hanımefendi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar