Spor Yarınki tenis macını kim kazanır sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Alcarasmi, djokovic mi bence alcaras ama djokovic çok hırslı aladabilir keşke İngiltere'de opsaydimda izlemeye gideydim Güncellemeler1 yıl Veee dedigim gibi Carlos alcaraz kazandii Yarınki tenis macını kim kazanır sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Alcaras bence 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Djokovic varken başka galip aranmamalı bence 😇 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Yaşlandı artık alcaraz gecenyil kazandi Yorumla MrConfused 1 yıl İddiaya girelim gel 😂 Yorumla Soran 1 yıl Tamam alcaraz kazanicak Yorumla MrConfused 1 yıl Sen seç neyine 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bilmem farketmez yaa Yorumla MrConfused 1 yıl Ama sen seç düşün acelemiz yok 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ama sen söyle ne bilem bişey aklıma gelmiyo kahve diyecem aynı yerde yaşamıyoruz bence ondan olmaz Yorumla MrConfused 1 yıl Elbet birgün denk geliriz 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bipmem bakarız nerdecyasiyosun sen Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben novak djokovic diyorum ya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sanmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alcaras bence
Djokovic varken başka galip aranmamalı bence 😇
Yaşlandı artık alcaraz gecenyil kazandi
İddiaya girelim gel 😂
Tamam alcaraz kazanicak
Sen seç neyine 😂
Bilmem farketmez yaa
Ama sen seç düşün acelemiz yok 😂
Ama sen söyle ne bilem bişey aklıma gelmiyo kahve diyecem aynı yerde yaşamıyoruz bence ondan olmaz
Elbet birgün denk geliriz 😂
Bipmem bakarız nerdecyasiyosun sen
Ben novak djokovic diyorum ya
Sanmiyorum
Alcaras
ben kazanmaö flflf
Alcaraz
Djokovic tabi
Djokovic tabi
Sence