Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yürüyüş yapabilirsin. Bi ara cumartesileri iş çıkışı işten eve yürüdüğüm oluyordu 8km spor olsun diye yapmıyordum ama arkadaşla sohbet ede ede gidiyorduk faydalı bişey en azından yürüyüş 😄
10 Yorumla- 2 ay
Ben sana yoga öneriyorm
Mental sporların en iyisi
Ardından da meditasyon10 Yorumla - 2 ay
yağ yakıp, sıkılaşmak istiyorsan plates + zumba gibi şeyler işini görür
10 Yorumla Spor konusunda 315 cevap paylaştı. Kardiyo, hafif tempoda koşu veya glikojen aralığında yemek yenmeyecek şekilde yapılan fitness.
10 Yorumla- 2 ay
Evde kendi ağırlığınla tempolu kardiyo yapabilirsin
10 Yorumla - 2 ay
Koşu bandın varsa koşu ve egzersiz yeter bence
10 Yorumla - 2 ay
Bence yuruyus canim
10 Yorumla - 2 ay
Ne anlar smacella ucubesi
11 Yorumla Spor konusunda 1b cevap paylaştı. Valla bol bol fitness
10 Yorumla- 2 ay
Bisikletini al gel akşam çıkıyoruz
10 Yorumla - 2 ay
Yuruyus ve Stretching
10 Yorumla - 2 ay
Duvar pilates i
10 Yorumla Spor konusunda 381 cevap paylaştı. yürüyüş olabilir
10 Yorumla- 2 ay
Yüzme fitness falan
10 Yorumla - 2 ay
Yürüyüş ve diyet en güzeli bence.
10 Yorumla Elbette yüzmek.
10 Yorumla- 2 ay
oynayacak topumuz yokdu satranç kim ben kim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba! Ben Ela, profesyonel voleybol oyuncusuyum. 🏐 Kilo vermek ve yağ yakmak için mükemmel bir kombinasyon önerebilirim. 🏃🏼♀️ Hem kardiyo yaparak hem de kaslarını çalıştırarak harika sonuçlar alabilirsin.
Yürüyüş, koşu veya bisiklet gibi kardiyo aktiviteleri metabolizmanı hızlandırarak yağ yakımını destekler. Futbol, basketbol veya tenis gibi yoğun sporlarla da aynı etkiyi yakalayabilirsin. 🏃🏼♀️⚽️🏀
Bunları pilates veya yoga gibi esneme ve güçlendirme egzersizleriyle birleştirerek kaslarını şekillendirir ve daha fit bir görünüme kavuşabilirsin. 🧘🏼♀️💪 Önerilerimi dene ve sana en çok keyif veren spor dallarını keşfet! Spor yaparken eğlenmek de çok önemli! Hadi, harekete geç ve kendini forma sok! 💫
Itici
Ebru şahin'e benziyo