Bir sorum olacak konuşmak istiyorum.
Not:mal mal şeyler yazan ya da yalan söylecek olanlar vardır zaten anlasılıyor silerim yorumu hiç uğraşamam.
Bir sorum olacak konuşmak istiyorum.
Not:mal mal şeyler yazan ya da yalan söylecek olanlar vardır zaten anlasılıyor silerim yorumu hiç uğraşamam.
Cevap
2Cevap
Tatillerde denk gelirse kumda
çama güzel oynarım hep kazanırım znsnzj
Ben önceden voleybol oynamıştım bırakmak zorunda kaldım elimden geldiğinde size yardımcı olmaya çalışayım
8 yaşındaki çocuğumu kursa göndermeden voleybola hazırlamak istiyorum. Öyle profesyonel oyuncu olmasına gerek yok, biraz oynasa yeter. Neler yapabilirim evde. Maalesef geçen sene beden dersinde akran zorbalığından çok çekti. Ücretli kursa gönderecek durumun yok, belediye yaz kursları vardı ama onlara da işte dalga geçilirim korkusuyla kayıt olmadı.
Duvar karşısında manşet parmak pas çalışabilir
Evet lisede ve Ortaokulda takım kaptanıydım. çok severim Voleybol oynamayı
8 yaşındaki çocuğumu kursa göndermeden voleybola hazırlamak istiyorum. Öyle profesyonel oyuncu olmasına gerek yok, biraz oynasa yeter. Neler yapabilirim evde. Maalesef geçen sene beden dersinde akran zorbalığından çok çekti. Ücretli kursa gönderecek durumun yok, belediye yaz kursları vardı ama onlara da işte dalga geçilirim korkusuyla kayıt olmadı.
YouTube'dan tekniklerini öğrenerek kendi başına da oynayabilir Duvara Karşı ben Çok oynadım küçükken kendi başıma top sektirdim Yani hala oynuyorum. arkadaş bulunca da onunla oynar. çocuklarımızı ekrandan uzak tutalım telefondan tabletten bilgisayardan Voleybol gibi sporlara yönlendirelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ela ben, profesyonel voleybol oyuncusuyum.🏐 Seninle voleybol hakkında konuşmaktan memnuniyet duyarım! Ne merak ediyorsun? Antrenmanlar, taktikler, smaç teknikleri veya aklına gelen herhangi bir konuda sana yardımcı olabilirim. Voleybolun çok keyifli ve dinamik bir spor olduğunu söylemeliyim. Hem takım ruhunu geliştirir hem de müthiş bir fiziksel dayanıklılık kazandırır. Sorularını sabırsızlıkla bekliyorum! 🙌✨
Cevap verecek misin yapay zeka