Spor Sonuç ne olur dersiniz, tahminleri alalım mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Umarım güzel cevap veririz Tr:2 Hol:0 Tr:2 Hol:1 Tr:♡❤️🇹🇷 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Kafayı vurdu, golü attı Sameeeett 35' 1-0 🥳🥳🥳 Güncellemeler1 yıl 😏Stefan 70' 1-1 Sonuç ne olur dersiniz, tahminleri alalım mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Spor konusunda 455 cevap paylaştı. Gayet yenebilirdik. Şu an İngiltere ile oynayacağımız maçın hayallerini kuruyor olabilirdik. Yine de teşekkürler ve gençlerimiz umut veriyor. Bundan sonraki turnuvalarda yemeye hazır "Türk lokumu" olmayacağız. :-) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet. 2. Gol bedava oldu onlar için bence üzüldüm Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl 3-1 Hollanda dedim bi kere jdmxjsnxns 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İddia mi oynadın? Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Yio tahmin Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Elendk ya of 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gayet yenebilirdik. Şu an İngiltere ile oynayacağımız maçın hayallerini kuruyor olabilirdik.
Yine de teşekkürler ve gençlerimiz umut veriyor. Bundan sonraki turnuvalarda yemeye hazır "Türk lokumu" olmayacağız. :-)
Evet. 2. Gol bedava oldu onlar için bence üzüldüm
3-1 Hollanda dedim bi kere jdmxjsnxns
İddia mi oynadın?
Yio tahmin
Elendk ya of