Diğer Bu neyin kafası sizce tahminleri alalım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 🤔 Güncellemeler+1 yıl Evet doğru bildiniz Civciv 🐣 hobi olarak yaparım. Bu neyin kafası sizce tahminleri alalım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. Çok şirin bence :D :) oyuncak gibi 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl barbie’yi viral yapan insanların kafası bu nerde görsem tanırım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Jdıdıfı civciv kafası olmaya layık mılar merakettimmişte +1 yıl layık bile değiller 😂
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Kim ördü lan bunu 😂😂 süper yaa 😂😂 kertenkele gibi yavv 😍😍 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben örüyorum 🏃♀️💨 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Amigurimi mi 😍😍 becerikli hatunsun maşallah 🙂 ördüğün başka şeyler de var mı valla görmek istiyoruuuuummm 😍😍 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben oyumu kaplumbağadan yana kullanıyorum ^^ 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Pou olmuş hani oyunu var telefon da oynuyoruz besliyoruz falan aynı o 😂 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. pokaçu olmuş bu 😂😂 düzgün olsa pikaçu olurdu 😂😂 1 0 Yorumla
GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Tüh güncelleme içeriğini okumasaydım civciv diyecektim ama kopya çekmiş oldum emeğine sağlık 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Kurbağa bu gözleri pörtlek 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mavi kurbağa yaptım ikiz Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Bilmiyorum ama güzel bir kafa 1 0 Yorumla
meryem0990 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Diğer konusunda 309 cevap paylaştı. Sarı ahtapot 😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ahtapot hiç yapmadım hep civciv 🐣 Yorumla
AllTheStars00 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl geyik 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kdjdıvıf yok gergedan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok şirin bence :D :) oyuncak gibi
barbie’yi viral yapan insanların kafası bu nerde görsem tanırım
Jdıdıfı civciv kafası olmaya layık mılar
layık bile değiller 😂
Kim ördü lan bunu 😂😂 süper yaa 😂😂 kertenkele gibi yavv 😍😍
Ben örüyorum 🏃♀️💨
Amigurimi mi 😍😍 becerikli hatunsun maşallah 🙂 ördüğün başka şeyler de var mı valla görmek istiyoruuuuummm 😍😍
Ben oyumu kaplumbağadan yana kullanıyorum ^^
Pou olmuş hani oyunu var telefon da oynuyoruz besliyoruz falan aynı o 😂
pokaçu olmuş bu 😂😂 düzgün olsa pikaçu olurdu 😂😂
Tüh güncelleme içeriğini okumasaydım civciv diyecektim ama kopya çekmiş oldum emeğine sağlık
Kurbağa bu gözleri pörtlek
Mavi kurbağa yaptım ikiz
Bilmiyorum ama güzel bir kafa
Hiçbir halta benzetemedim patates mi
Sarı ahtapot 😅
ahtapot hiç yapmadım hep civciv 🐣
Civciv gibi duruyor
geyik 😂
Kdjdıvıf yok gergedan
Civciv
Tövbe tövbe nasılda benzıyor 🤦🏻♂️😂😂