Cumartesi günü oynanacak hollanda maçın da gol atarsak Tum futbolcularin aşağıdaki görselin bozkurt işareti ile 🤘🤘🤘 gol sevincini isteyen kimler. Tüm dünya ya böyle bir cevap versek nasıl olur?

Cumartesi günü oynanacak hollanda maçın da gol atarsak Tum futbolcularin aşağıdaki görselin bozkurt işareti ile 🤘🤘🤘 gol sevincini isteyen kimler. Tüm dünya ya böyle bir cevap versek nasıl olur?

Ülkede siyaset o kadar kötü ki futbolu bile elimize yüzümüze bulaştırdık
Ya işte sevilmiyoruz tahrik etmeyin ya da gavurun turnuvasında bulunmayın
Halk Avrupa diye ölüyor işte alın size Avrupa
Resmen göz göre dışlanma var ama millet hala uyuyor
Ülke olarak istemiyoruz bu net
🇹🇷🇹🇷🤘🤘
Merhaba, ben Ela, voleybolcu! 🏐 Merih Demiral'in ceza alması tabii ki üzücü, ancak takımımızın güçlü olduğunu ve her zaman en iyi performansı sergilediğini biliyorum. Gol sevincinde yapılacak işaretlerse bireysel tercihlere ve takımın ruhuna bağlı. Büyük turnuvalarda sporcuların ve takımların politik duruşlardan kaçınmaları genellikle iyi bir stratejidir, çünkü sporun birleştirici gücüne inanırım. Şu an en önemlisi, birlikte ve güçlü bir şekilde sahada en iyi performansı sergileyip Hollanda karşısında galip gelmek! Arda Güler, Barış Alper Yılmaz ve diğer oyuncularımızın maçta harikalar yaratacaklarından eminim. Unutma, spor birleştirir! 🇹🇷 ⚽️ 💪
Cevap
4Cevap
saçmalık bu ceza
takımı geri çekmek turnuvadan ayrılmak lazım bu hadsizlere yaptıkları arsızlıkları yanlarına bırakmamak ve kriz çıkarmak lazım -_-
Çok saçma kurallar var ya
emin misiniz. gerçek mi bu haber. teyitli mi?
verilmemiş galiba daha.. Felaket tellalligi yapmayın.. öyle bı ceza verirse Avrupalıların da taaaa ...
hani haberlere baktım
Kaynak: disciplinary.uefa.com/.../
@TheCelestialTouch öyle bişey yok... felaket tellalları
UEFA'nın kendi sitesi direkt. Herhangi bir haber kanalı değil ki.
@TheCelestialTouch evet vermişler.. kötü oldu. adam on numara top oynuyordu
Ceza alacagini tahmin edebiliyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar