Spor Jimnastik ile ilgilenen var mı? Leyl268 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir süre ara verdikten sonra aynı hareketleri yapmak biraz zorlaştı, devam etmek istiyorum ama nasıl bir planlama yapmalıyım bunun için? Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl Güncel Jimnastik ile ilgilenen var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Bence faklı hareketler dene 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hayr sadece yoga yapiyorm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Spor salonuna gitmeyi düşündün mü 0 11 Yorumla Leyl268 1 yıl Daha önce gittim ama şu an için düşünmüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel uygulama var telefonda ordan bak bence Yorumla Leyl268 1 yıl Tamam bakayım, teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim. Peki ise yarıyor mu ya bende biraz incelmek istiyorum Yorumla Leyl268 1 yıl Uygulama mı? Denemedim henüz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayir jimnastik Yorumla Leyl268 1 yıl Bilemiyorum, çocukken başlamıştım. Devam edersem daha sağlıklı hissedeceğimi düşünüyorum. İncelmek istediğimden değil ama yine de deneyin isterseniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen neden yapıyorsun prki Yorumla Leyl268 1 yıl İlgi duyduğum için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başla sporlarlâ ilgileniyomusun Yorumla Leyl268 1 yıl Soruma etkili birkaç yanıt alırım sandım, sohbet etmek vs amacıyla değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 5 senedir yapıyorum adeta sapan lastiği gibiyim 0 8 Yorumla Leyl268 1 yıl Şaka mı yapıyorsunuz? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen gül diye yoksa başka bir amacım yoktu ama bu kadar ciddi karşılayacağını da düşünmedim kusura bakma Yorumla Leyl268 1 yıl Estağfurullah tam anlayamadim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar süredir yapıyosun jimnastiği Yorumla Leyl268 1 yıl Sorumun cevabını alamadım, iyi günler dilerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki sanada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence faklı hareketler dene
Hayr sadece yoga yapiyorm
Spor salonuna gitmeyi düşündün mü
Daha önce gittim ama şu an için düşünmüyorum
Güzel uygulama var telefonda ordan bak bence
Tamam bakayım, teşekkür ederim
Rica ederim. Peki ise yarıyor mu ya bende biraz incelmek istiyorum
Uygulama mı? Denemedim henüz
Hayir jimnastik
Bilemiyorum, çocukken başlamıştım. Devam edersem daha sağlıklı hissedeceğimi düşünüyorum. İncelmek istediğimden değil ama yine de deneyin isterseniz
Sen neden yapıyorsun prki
İlgi duyduğum için
Başla sporlarlâ ilgileniyomusun
Soruma etkili birkaç yanıt alırım sandım, sohbet etmek vs amacıyla değil
5 senedir yapıyorum adeta sapan lastiği gibiyim
Şaka mı yapıyorsunuz?
Evet😄
Sen gül diye yoksa başka bir amacım yoktu ama bu kadar ciddi karşılayacağını da düşünmedim kusura bakma
Estağfurullah tam anlayamadim
Anladım 😊
Ne kadar süredir yapıyosun jimnastiği
Sorumun cevabını alamadım, iyi günler dilerim
Peki sanada