Spor Akşam sporunda 1645 kalori yaktım, bu şerefin üstüne ne yesem? Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Elinizi vicdanınıza koyun öyle cevap verin ey müminler. Tavuk dürüm Tavuk pilav Haşlama karides makarna Hiç bir şey yeme yat zıbar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Tavuk dürüm gömdüm, bu akşam yine soracağım hazırlıklı olun. Akşam sporunda 1645 kalori yaktım, bu şerefin üstüne ne yesem? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Bu kalorinin üstüne bütün şıklar kabul edilebilir, en iyisi kura çek 😄 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Pizza, lahmacun, hamburger, makarna, tavuk pilav, döner, İskender 0 7 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Şımarma Eda Yorumla Edameda06 1 yıl Sus be Hepsi olur o kalori yakımının üzerine Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Kendini niye eklemedin Yorumla Edameda06 1 yıl Şımarma aristooo :) Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Sus be o kadar şeyin üstüne Yorumla Edameda06 1 yıl Neyin üstüne xd Yorumla Aristokratımsı 1 yıl .) Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tavuk ye ve bol su iç. Karbonhidrat için sebze ye :) 0 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Lahmacun gömülür 🫶🏻 0 2 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Lahmacun mu var burada Tuba az mantık yürüt yav Yorumla biradettubaa 1 yıl Kendi adıma konuşmam gerekirdi sorry çok sorry 🙏🏻😦 Yorumla
gunyss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl tavuk pilavdan baska secenegi gozum gormez 0 2 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Tavuk pilav hazırlamaya gözüm yemedi, yarına artık 🥹 Yorumla gunyss 1 yıl olsuunn Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. bi iskender gömseydin 0 0 Yorumla
zibidibubidi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl bu seçenekler çok sağlıklı tatlı yok mu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl O kaloriye kıyamazdım. Yeşil sebze 0 10 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yarın yine yakacam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu yiyeceklerden birini yiyip o kaloriyi yakmak için uzun süre spor yapmak yerine hiç yememeyi tercih ederdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okuduğum kitaptan öğrendim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Secimimi yemeklerden hiçbiri diyerek brokoli olarak seçiyorum Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ben yemek yiyip kalori yakanlardan değilim ki. Okuduğun kitap boş yapmış. Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yav sen günde kaç kalori yakıyorsun olum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl az kalori yakıyorum ama diyetim saglam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tempolu yürüyüş teyim askim Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Lan ne aşkımı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sarhoştum sen sandım djkdkfmfkgkg Yorumla
Cileklitartt Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Beni 1 7 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Şeker komasından öleyim dimi Yorumla Cileklitartt 1 yıl Ben seni ayiltirim Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hem bayıltıp hem ayıltıyorsun, hem zarar hem yararsın yani. Tavuk dürüm yicem. Yorumla Cileklitartt 1 yıl İyi bende zaten tavuktum Yorumla Aristokratımsı 1 yıl En sevdiğim tavuk göğüsüdür derisiz, mangalda kanat. Gerisini pek sevmem. Yorumla Cileklitartt 1 yıl tamam bende tavuğun gogsuyum zaten. Mangalda kanat da çok seviyorum olsada yesem Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Oh oh Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Su iç bol 0 3 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl İki litre içtim, bi de tavuk dürüm yedim ohh. Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Afiyet😄 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl olsun. Yorumla
Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Zibar kanka 0 2 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yedim bee şimdi mi söylenir Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Puuuu Yorumla
Revna_22 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Tavuk dürüm 0 4 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Gömüyorum Yorumla Revna_22 1 yıl Afiyet olsun:) Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Eyvallah kral gel beraber olsun Yorumla Revna_22 1 yıl 👍🙏 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Tavuk dürüm göm 0 5 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Öyle yapıyorum kral Yorumla CoffeeAndCoffee 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Eyvallah, gel beraber olsun demeyi isterdim ama tek yemeyi seviyorum. Yorumla CoffeeAndCoffee 1 yıl Ben tokum zaten Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Lafın gelişiydi zaten Yorumla
keremk1rag1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Dürüm. 0 1 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yedim bile, dur bugün yine soracam bekle. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu kalorinin üstüne bütün şıklar kabul edilebilir, en iyisi kura çek 😄
Pizza, lahmacun, hamburger, makarna, tavuk pilav, döner, İskender
Şımarma Eda
Sus be Hepsi olur o kalori yakımının üzerine
Kendini niye eklemedin
Şımarma aristooo :)
Sus be o kadar şeyin üstüne
Neyin üstüne xd
.)
Tavuk ye ve bol su iç. Karbonhidrat için sebze ye :)
Lahmacun gömülür 🫶🏻
Lahmacun mu var burada Tuba az mantık yürüt yav
Kendi adıma konuşmam gerekirdi sorry çok sorry 🙏🏻😦
tavuk pilavdan baska secenegi gozum gormez
Tavuk pilav hazırlamaya gözüm yemedi, yarına artık 🥹
olsuunn
bi iskender gömseydin
bu seçenekler çok sağlıklı tatlı yok mu?
Tavuk dürüm 🤤
O kaloriye kıyamazdım. Yeşil sebze
Yarın yine yakacam
Bu yiyeceklerden birini yiyip o kaloriyi yakmak için uzun süre spor yapmak yerine hiç yememeyi tercih ederdim
Okuduğum kitaptan öğrendim
Secimimi yemeklerden hiçbiri diyerek brokoli olarak seçiyorum
Ben yemek yiyip kalori yakanlardan değilim ki. Okuduğun kitap boş yapmış.
Yav sen günde kaç kalori yakıyorsun olum
az kalori yakıyorum ama diyetim saglam
Tempolu yürüyüş teyim askim
Lan ne aşkımı
Sarhoştum sen sandım djkdkfmfkgkg
Beni
Şeker komasından öleyim dimi
Ben seni ayiltirim
Hem bayıltıp hem ayıltıyorsun, hem zarar hem yararsın yani. Tavuk dürüm yicem.
İyi bende zaten tavuktum
En sevdiğim tavuk göğüsüdür derisiz, mangalda kanat. Gerisini pek sevmem.
tamam bende tavuğun gogsuyum zaten. Mangalda kanat da çok seviyorum olsada yesem
Oh oh
Su iç bol
İki litre içtim, bi de tavuk dürüm yedim ohh.
Afiyet😄
olsun.
Zibar kanka
Yedim bee şimdi mi söylenir
Puuuu
Tavuk dürüm
Gömüyorum
Afiyet olsun:)
Eyvallah kral gel beraber olsun
👍🙏
Tavuk dürüm göm
Öyle yapıyorum kral
Afiyet olsun
Eyvallah, gel beraber olsun demeyi isterdim ama tek yemeyi seviyorum.
Ben tokum zaten
Lafın gelişiydi zaten
Yat uyu.
Aferin
Dürüm.
Yedim bile, dur bugün yine soracam bekle.