Saçma sapan konuşma la profesyonel maçlara çıkmışım diyorum ki tek yumruk yediysen vuramadıysan yenilmişsindir. 7-8 saniyede biten maçlar oluyor. Kaan Kazgan'ın 9 saniyede biten maçına bak tek darbe ile vurunca bitirdi işi hasar var mi yok
Sen sanki benim gerçek gücümk biliyonda böyle konuşuyon ben senle ilgili yorum yapamam çünkü gücünü bilmiyorum ama sende benle ilgili böyle bir şey diyemezsin çünkü sende benim gerçek gücümü bilmiyon bir de herkesin yumruğu sağlam değil eğer sağlam vurduysa tamam dövmüştür ama 1 kere vurup hiç bir şey olmadıysada dayak yememiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ringimi senin için hazırlıyorum orsda göstereceğim sana 🤗
Tamam reis peki sana göre sorunun cevabı ne 😂
Seninle maç yapalımm anlayacaksın diyorum ben de takıntılı psikopat çocuk😂😂😂😂
Ben dayak yemekten korkmamda işte bu konuları kafama takıyorum lütfen cevap ver soruma 😁☺️
Bir tane yumruk yediysen hiç vuramadıysan dayak yemiş sayılırsın
Hasar olmasada yinede dayak sayılır mı altta kalma olmazmı
Sayılır dedim ya
Bence olmaz ya bence dayak olması için hasar olmalı eğer 2 taraftada varsa kimde daha çok varsa o dayak yemiştir
Saçma sapan konuşma la profesyonel maçlara çıkmışım diyorum ki tek yumruk yediysen vuramadıysan yenilmişsindir. 7-8 saniyede biten maçlar oluyor. Kaan Kazgan'ın 9 saniyede biten maçına bak tek darbe ile vurunca bitirdi işi hasar var mi yok
Tamamda ya o profesyonel maç ben sokak kavgasında diyorum onda teknik nakavt felanda var sokakta var mı yok önemli olan hasar
Tamam ben sana bir tane vurayım Allah'a kavuşursun işte tek yumruk dayak yemen için yeterlidir
Sen sanki benim gerçek gücümk biliyonda böyle konuşuyon ben senle ilgili yorum yapamam çünkü gücünü bilmiyorum ama sende benle ilgili böyle bir şey diyemezsin çünkü sende benim gerçek gücümü bilmiyon bir de herkesin yumruğu sağlam değil eğer sağlam vurduysa tamam dövmüştür ama 1 kere vurup hiç bir şey olmadıysada dayak yememiştir
Yemiştir kardeşim yemiştir konu kapandi. Cevap vermicem artık.
Vermezsen verme
Engelliyorum seni dayaği yemişsin kardeşim sürekli sorup duruyorsun yeter da. Laftan da anlamiyorsun
Saldırgan msn
Yok niye ki
Korkusuz msn
Evet
Ne diyorsun değişik
Ya gardasım ben bu konularda takıntılıyımda o yüzden soruyorum sence kavgada dayak atmış ya da yemiş olması için ne olması gerekir
Aristo noktayı koydu tamamdır
Ne demişkin Aristo