Spor Maçı nerden izleyebilirım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ücretsiz nereden izleyebilirim ve saat kaçta Güncellemeler1 yıl Çocuk sakatlandı beli gitti Güncellemeler1 yıl Kıvırcık biri çıktı Türkiye’den kimdi o beğendim onu Maçı nerden izleyebilirım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KSninSefiri Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ne maçı var bugün, aktarmada bir arabadan inmeyelim dedik maç varmış, insem haberim olurdu kesin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Tepkiye polondo Yorumla KSninSefiri 1 yıl Evet baktım şimdi gördüm Yorumla Soran 1 yıl Portekiz miş Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% 1 yıl Milli maçları trt veriyor da sen hangi maçtan bahsediyorsun 😁 0 0 Yorumla
Diyarbakirli29 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Kıvırcık biri çıkmış beğenmiş Max kadın ahahahah ulan 3-0 yeniliyoruz aw😃😃😃😂😂 0 22 Yorumla Soran 1 yıl Ferdi ferdi Yorumla Soran 1 yıl Adını da duydum Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Bok gibi tipi var onun tıfıl kısa neyini begendiniz acaba Yorumla Soran 1 yıl Bilmem ilk görüşte aşk Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Ay*ni yaprama benziyor 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kıskanma Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Kanka ondan fazlasıyla yakiskliyim kıskanılacak bişey yok Yorumla Soran 1 yıl Ama adam milyon kazanıyor sen asgari ücret Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Ne asgarisi memurum ek gelirim de var aylığım 60 milyar falan yetiyor bana Yorumla Soran 1 yıl Anladım Ronaldo benim favorim Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Ronaldo yakışıklı adam bunu dünya Kabul ediyor dünyanın en iyisi zaten Yorumla Soran 1 yıl Evet ya karakteri de müq Yorumla Soran 1 yıl 26 sında ds maç varmış saat kaçta kaçırmayım Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Saat 22 De maç var 26 sinda Yorumla Soran 1 yıl Nedne teknik direktör yabancı Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Onu hiç sorma ya saçmalık. Bu arada Mert ramazan ile afra evlendi mi? Yorumla Soran 1 yıl Bilmem ne alaka Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Yalı çapkını izliyorum görünce şaşırdım bilirsin sandım 😃 Yorumla Soran 1 yıl Yok ben izlmeyorum Yorumla Soran 1 yıl Çok erkek hissediyorum bugün maç izledim diye Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Kanka senin yaprağın da vardır sorsak😂 Yorumla Soran 1 yıl Bu çok terbiyesiz oldu Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl TRT 1 canlı veriyor ücretsiz 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Tv açılmıyor Yorumla HeadSh0t 1 yıl Açması lazım ücretsiz çünkü Yorumla Soran 1 yıl Açılmadı internetten baktım Yorumla HeadSh0t 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl Bizim teknik direktör neden yabancı ulan başka soru sordam hepiniz cevap verirdiniz Yorumla HeadSh0t 1 yıl Ya o futbol Federasyonunun tercihi yapacak bişey yok ☺ Yorumla Soran 1 yıl Herkesin mi öyle Yorumla HeadSh0t 1 yıl Ya ona ülke federasyonlari karar veriyor aynı ülkeden olan da var yabancı olan da Yorumla Soran 1 yıl Saçma değil mi Yorumla HeadSh0t 1 yıl Ya saçma da olsa olan bu yapacak bişe yok☺ Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Spor konusunda 570 cevap paylaştı. Şu an var pcden trr1 canlı izle yaz çıkıyor 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Maç bitti 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Bitti mi Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Heee 4-0 Yorumla Soran 1 yıl Hayır 3 yazıyır Yorumla Aristokratımsı 1 yıl 4-0 bitecek. 75 bin TL yatırdım. Yorumla Soran 1 yıl Hahaha Yorumla Soran 1 yıl Gitti senin para Yorumla Soran 1 yıl Bizim teknik direktör neden İtalyan Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Saat kaçta diyor 😄 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Ya ne bileyim Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl Hahaha çok tatlısın Yorumla Soran 1 yıl 73. Dk mış öğrendim 😉 Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl Kim yeniyor Yorumla Soran 1 yıl Ben 😂 Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl Ahahaha bıcırık Yorumla Soran 1 yıl Ya sus be Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl 🤣🤣🤣Kıvırcığımı beğendin Yorumla Soran 1 yıl Ronaldo da oynuyormuş ya nasıl başından izlemedim ya Yorumla Soran 1 yıl Balondan beri oynuyor muydu Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Of ya kaçta oluyır mu maçlar saat Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl 19 00 ama izlemediğin iyi olmuş rezil olduk zaten Yorumla Soran 1 yıl Ama Ronaldo varmış ya kaçırdım Yorumla Soran 1 yıl Ronalda başka ne zaman oynayacak Yorumla Soran 1 yıl Ya bizim teknik direktör neden yabancı Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Trt1 0 6 Yorumla Soran 1 yıl TV de var mı Yorumla ThisisBad 1 yıl Heye Yorumla Soran 1 yıl Yok şifreli diyor Yorumla ThisisBad 1 yıl Nasıl şirfrelş bizde açık Yorumla Soran 1 yıl İnternetten açtım kaçıncı dk maç bitmiş ya Yorumla ThisisBad 1 yıl 74 Yorumla
fer06 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Hangi maçı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Turkey Yorumla fer06 1 yıl Bitti olm maç Yorumla Soran 1 yıl Bitti izledim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne maçı var bugün, aktarmada bir arabadan inmeyelim dedik maç varmış, insem haberim olurdu kesin
Tepkiye polondo
Evet baktım şimdi gördüm
Portekiz miş
😂
Milli maçları trt veriyor da sen hangi maçtan bahsediyorsun 😁
Kıvırcık biri çıkmış beğenmiş Max kadın ahahahah ulan 3-0 yeniliyoruz aw😃😃😃😂😂
Ferdi ferdi
Adını da duydum
Bok gibi tipi var onun tıfıl kısa neyini begendiniz acaba
Bilmem ilk görüşte aşk
Ay*ni yaprama benziyor 😂
Kıskanma
Kanka ondan fazlasıyla yakiskliyim kıskanılacak bişey yok
Ama adam milyon kazanıyor sen asgari ücret
Ne asgarisi memurum ek gelirim de var aylığım 60 milyar falan yetiyor bana
Anladım Ronaldo benim favorim
Ronaldo yakışıklı adam bunu dünya Kabul ediyor dünyanın en iyisi zaten
Evet ya karakteri de müq
26 sında ds maç varmış saat kaçta kaçırmayım
Saat 22 De maç var 26 sinda
Nedne teknik direktör yabancı
Onu hiç sorma ya saçmalık. Bu arada Mert ramazan ile afra evlendi mi?
Bilmem ne alaka
Yalı çapkını izliyorum görünce şaşırdım bilirsin sandım 😃
Yok ben izlmeyorum
Çok erkek hissediyorum bugün maç izledim diye
Kanka senin yaprağın da vardır sorsak😂
Bu çok terbiyesiz oldu
TRT 1 canlı veriyor ücretsiz
Tv açılmıyor
Açması lazım ücretsiz çünkü
Açılmadı internetten baktım
Tamam
Bizim teknik direktör neden yabancı ulan başka soru sordam hepiniz cevap verirdiniz
Ya o futbol Federasyonunun tercihi yapacak bişey yok ☺
Herkesin mi öyle
Ya ona ülke federasyonlari karar veriyor aynı ülkeden olan da var yabancı olan da
Saçma değil mi
Ya saçma da olsa olan bu yapacak bişe yok☺
Televizyondan izleyebilirsin
Şu an var pcden trr1 canlı izle yaz çıkıyor
Maç bitti
Bitti mi
Heee 4-0
Hayır 3 yazıyır
4-0 bitecek.
75 bin TL yatırdım.
Hahaha
Gitti senin para