https://i.hizliresim.com/rmMa0P.jpg 3 temmuz kumpası sayesinde Feneri bir kaç kez yenmeyi başardınız 3 temmuz olmasaydı size en az 20 yıl fark atardık koyu gsli mehmet ali birandin da dediği gibi :D haksız mıyım Fenerli kardeşlerim? Bu günler ne çabuk unutuldu 😀
Cevabın nedir?
+1 yılEzeli rakibine sahanda son macta yeneme gsye saldir son mac denizliyi yeneme gsye saldir son mac trabzonu yeneme sampiyon oldum zannet gsye saldir sike yap avrupadan men al gsye saldir avrupada elle tutulur bir basarin olmasin gsye saldir6 0 yendim diye ovun 3 yil sonra kupa finalinde gsden 5 ye gsye saldir gs senden taraftar olarak prestij olarak dunyada taninirlik olarak ustun olsun gsye saldir baskaniniz en cok gs sampiyonlugu gorsun gsye saldir bu yil hemen her mac haksiz penalti al gsye saldir tek ovuncu gsyi yenmek olan bir takim dusun vizyon misyon meselesi tabi gsye saldir clde sifir cek yine gsye saldir yetermi?:)) sike surecinde bjk aldigi kupayi iade etti fbde etmesi gerekirdi ama haysiyet meselesi iste napican :)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFENERBAHÇE PRESTİJ PEŞİNDE Şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Fenerbahçe ise Ali Sami Yen Stadı'na prestij mücadelesi için çıkacak.
Birde kadikoyde kupa kaldirdik diyen karaktersizler bizde kaldirabilirdik ama bizim onurumuz şerefimiz ve saygimiz var.30 Yorumla
bize yenilmeye her zaman mahkumlar o yıl ortalıkta yoktular kuzenim eskiden gsliyim ama takip etmiyorum diyordu şimdi fanatik oldu birden sonradan fanatik olma bunlar eskiden uefa kupamız vardı şimdi sahada kupa kaldırdıklarım bunlarda bahane bitmezzzz :)
20 Yorumla
- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFutboldan anlamayıp, anlıyor gibi yapan kız kafası.
Devam et en birinci sizsiniz. Evet evet.30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
32Cevap
Sahanızda kupa kaldırdığımız günleri mi?
Kadıköy hatırasını mı?
Sırf kafaya oynayın yine diye bir taraflarından uydurdukları "play off" olayını mı?
Aziz başganınızın ses kayıtlarını mı?
2 kere fazladan şampiyonluk kutlamanızı mı?
Galatasaray şampiyon olunca kendi stadınızı yakmanızı mı?
Avrupa'da sıfır çekmenizi mi.
Yine sırf siz kafaya oynayın diye çıkarılan yabancı sınırlamalarını mı?
Kaçak stadınızı mı?
Devlet Galatasaray'a beleş stat yaptı diye yırtınırken bizim stadımızın 300 milyona, verdiğimiz 1 milyar TL'lik arazinin sizin taraftarınız olan bir şahıs tarafından 417 milyon TL'ye peşkeş çekilip satılmasını mı?
Asla unutmadık biz, sen rahat ol.
Adamlar Juventus'u bile düşürdü. Onur farklı bir kavram, anlatmayayım hiç anlatılacak bir şey değil. Ya sahipsindir, ya değilsindir.22 Yorumla- +1 yıl
Siz bu sene avrupada ne çektiniz? 😀 1 puan ahhaha
100. Yılınızda kim şamiyon oldu FENERRRR :D
Paranız bitti şu an sürünüyor sunuz tt toki de çalışan temizlik işcilerin parasını bile ödeye miyorsunuz
Kaçak stad diyor 😀 bizi kendinizle karıştırdınız devletin stadını sahiplendiniz devlet olmasa nolacaktı halinız?
Vergi hırsızlarısınız kaç senedir verginizi ödemiyor sunuz
3 temmuz kumpası olmasaydı size 20 yıl fark atardı Fener :D
Juventusu düşürmüşler ne rezil bir maçtı o öyle 2 gün sürdü
Fenerin gölgesinde yaşamaya mahkunsunuz vergi hırsızları! - +1 yıl
0 Çekmekle 1puan aynı mı?
Biz söz verdik mi tutarız pazar 20:45 polat:-) şampiyon cimbom söz verdimiz gibi.
İşçilerimiz gönüllü asker, sizinkiler gibi paralı değil, örnek; doğru mu samet:-)
Önemli olan devletin güvenini kazanmak:-) evet bu devlet şikeciyi sahiplenmiyomuş demek ki:-)
Vergi mi? oda ne devlet istemiyo bizden siz yeterince avrupada yüzümüzü güldüryosunuz diyo muş:-)
Vergiyi gayri müslimlerden alıyolarmış galiba, fener rum :-)
Önemli olan kumpasa karışmamak.:-)
Juveyi biz değil italya şikeden düşürdü. :-) Yani onlar hiç kumpas dedi mi? iki gün oynamak kimseye nasip olmaz.
Sizi evden aldırırım diyen volkanın abisi aziz demi tam mahalle takımı, milli maçda çıkmam, şikede milli olmak yeterli bana demiş volkan.:-) Şneyder vuruyor ve golllllllllll, :-)
+1 yılBiz gs-fb atışması yapaduralim, atı alan Üsküdarı geçsin. İki takımımız da hedefleri o kadar daraltti ki, ancak birbirimizi ne kadar yenip yenmedigimiz mesele. Tamam ezeli rekabet ama o da bir yere kadar. Artık ne kulüp bazinda, ne de milli takım düzeyinde bir basari elde edemiyoruz. Şu an için iki güzide! kulübümüzün de ülke futboluna zerre yararı yok. Ancak geriye götürüyorlar. Bizler de buna taraftar olarak çanak tutuyoruz. (Not: galatasarayliyim)
04 Yorumla- +1 yıl
Sanırım olaylara farklı açılardan yaklaşıyoruz. Ben bu süreci fenerbahçe ya da galatasaraydan ote Türk futbolunun bir problemi olarak görüyorum. O yüzden dediginiz ithamlara cevap olarak verebileceğim bir şey yok.
- +1 yıl
Ben demiyordum şahsen. Ve dedikleri için de Ünal Aysal yönetimini hiç beğenmiyordum.
Unutulmadı unutulur mu :D 6-0 Efsanesine karşın Ligde Fenerbahçe' ye alınan en farklı galibiyet 7-0 derler ki Lig 1956' te başlar bu maç 1911 de oynanmış. Tamam en farklı galibiyet o ise bizimde onun öncesi 9 şampiyonluğumuz var. Drogba bir gün der bir ezeli rakip asla rakibinin 9 puan gerisine düşmez. Ama unuturki Fenerbahçe öncesinde 36 puan önünüzde şampiyon olan takımdır. Drogba kadar şampiyonlar liginde gol atmamış olabiliriz. Drogba da o golleri Galatasaray' da atmamıştır. Drogba ile değil takımınla övün. Arena' nın açılış maçında bile yenildiniz daha ne. Arena bize deplasman değil. Paşa paşa oynayıp yenebiliyoruz :D
06 Yorumla- +1 yıl
1911 de mi :D link at bir maçı izleyelim ha pardon o maçın görüntüleri bile yok ahahhahah
Bizimde 1959 dan önce 10 şampiyonluğumuz var aslında 28 kere şampiyon olduk
Drogba dediği lafı yutmak zorunda kaldı geçen sezon nerdeyse 10 puan fark atmıştık :D
2010 2011 sezonunda en 30 puan fark atmıştık :D
Cl de gol yemekte 1. Oldunuz :D
Vergi hırsızlarısınız! Devletten stad aldınız devlet size stad yaptırdı
Cumhurbaşkanınızdan para dilenmeye gittiniz bir kaç gün önce 3 senedir Fener sayesinde cl den bütün paraları cebinize indiriyor dunuz ama noldu?
Fenerin ahı çıkıyor beş parasız kaldınız :D
Tt toki arenada 2 kez yendik sizi :D daha açılalı 4 sene oldu
Fenerin gölgesinde yaşamaya mahkunsunuz vergi hırsızları! - +1 yıl
Cidden oha sen beni yanlış anlamışsın ya bende Fenerbahçe' liyim ve bu yazımda Fenerbahçe' i savundum engel atmışsın. Tekrar okur musun lütfen :D 19 şampiyonluğumuz var ve verilmeyen 9 şampiyonlukla 28 ediyor senin dediğin gibi 10 değil. Ve geriden gelip Trabzon' un önünde şampiyon olduğumuz sene Galatasaray' a 36 puan fark atmıştık. Burada cevabım sana değil Galatasaray' lılaraydı ama olsun seni bile etkilemişim o da güzel. Arena Fenerbahçe' ye deplasman olmadı biz her türlü onları yenebiliyoruz. Drogbaile de övünmemelerini takımları ile övünmelerini kastettim. Bu sene gelen geçen 4 attı şampiyonlar liginde de averaj rekoru kırdılar. Oynadıkları stat bile kendilerine ait değil. Bizlerin vergileri ile yapılmış dolayısı ile bir nevi aynı zamanda biz Fenerbahçeli' lerin de stadı. Buna rağmen vergi hırsızları milyon dolarlık borçları var. Umarım daha açıklayıcı olmuştur :D
+1 yılSampiyinluk yolun ankarada 2 puan birakiyosun sonra sirita sirita aksaraya gidip g*t yaliyorsun ( vergi borclarin icin ) Sonuc ankarada 2puanla beraber onur gurur halsiyet ne varsa onlari da birakiyosun. Olmayani birakmak kolay tabi sıkinti yok.
10 YorumlaBir fanatik nerde olursa olsun kendini belli eder...
tr.wikipedia.org/.../Fenerbah%C3%A7e-Galatasaray_derbisi
Al. Oku bol bol!00 YorumlaHayatlarında Galatasaray ı yenmekten başka hiçbir başarısı olmayan,, Türkiye Kupasını bile 30 sene sonra alan Şampiyonlar Ligi'nde Drogba kadar gol atamamış rezil bir takımın zavallı taraftarının söylediklerine bak tam bir komedi
Ulan 3 Temmuzdan önce neydinizki sonra ne olacaktınız şike yaparken bizemi sordunuz madem bu bir kumpas Uefa damı Fenere kumpas kurdu Cas tamı Fenere kumpas kurdu, Neden mecliste gece yarısı şike yasası çıkartıldı41 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla
+1 yılYendiler mi :) ne zaman yendıler 3 temmuz bizi batırcağı yerde onları batırdı :)
11 Yorumlabizi yenmekten başka bir başarısı olmayan takım bizi kötülüyor... ahahahahah güldürdün gece gece :D
00 Yorumla
+1 yıl3 Temmuz bayramı diyor dfjghdkfjghdk
Şikeyle neler yaptığınız ortaya döküldü hala konuşuyorsunuz utanmadan dfhjgkd00 YorumlaEe noldu şimdi? Amaç neydi şimdi. ? Burdan ne gibi bir ders çıkarıcaktık?
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahhah seni çok iyi biliyorum Galatasaray lıların verdikleri ağır cevaplardan sonra onları engelliyorsun çünkü onlarla tartışmaktan çekiniyorsun yazık sana ya:)
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstediğin kadar şikayet edebilirsin çünkü fake hesabım yok bir arkadaşımız mesaj attı bir pembe görünümlü bir erkek var bir soru sormuş bizle tartışmaktan çekindiiği içinde bizi engellemiş dedi bende gizli cevapladım malum korkak olduğun için benide engellersin diye ah be madem bu kadar korkaksin neden soru soruyorsun:)
Cevap sahibi+1 yılArkadaşları neden engelledin seni gidi korkak:)
Cevap sahibi+1 yılAhahah sen öyle san saftirik:) kaç kişiyi engellemişsin bu kadar korkak olma be:)
Cevap sahibi+1 yılEğer öyleyse git şikayet et yarın senin ne kadar korkak olduğunu tüm siteye göstereceğim
Cevap sahibi+1 yılKorkak ya:)
+1 yılfake nerken ne gibi fake ben anlamadım 8-0da olabilir tam olarak bilmiyorum arkadaşim bjk olmaktan vazgeçti bile gs geçti ben halen bjkliyim o aryı bir durum
00 Yorumla
+1 yılDünyada fener gibi dar görüslü bitakım taraftarı yok ya bütün işleri galatasarayı yenmek yas sonra kupalar ne olcak...
01 Yorumla- +1 yıl
Ama şunuda unutmayalım bu ne fenersiz ne gs si nede bjksiz çkilmez, bunlar hayatın rengi türkiye de diğer kulüplere de saygımız sonsuz sadece leke olmasın haksızmıyım sorunun sahibi.
+1 yılsende olmasın kendimi beşiktaşlı sanmaya doğru gidiyodu aklım hee.
00 Yorumlaben de derim ki Mehmet Ali Aydınlar: FB yi düşüren başkan olmak istemedim siz tüpçüye dua edin yabancı sınırı olmasaydı görürdünüz 20 yılı
111 Yorumla- +1 yıl
Bütün avrupanın uefa yı kabul edip galatasarayı başarılı gördüğü yerde, bunlar uefa ya tesadüf dediler, bunlar ne anlasın istatistikden sen müzeye dön bak ve birde maziye bak leke var mı? mazinde kumpaslı ve kumpasız:-) bu yerde cimboma
- +1 yıl
Yaniii
- +1 yıl
Ödenirmiş 😀 tt toki de temizlik yapan işcilerin parasını ödeyemiyor sunuz ne konuşuyorsun?
Benim söylediklerime cevap verememişsin :D italyada fransada hollandada lig kurulmadan elde edilen sampiyonluklar sayılıyor dedim
Cl'e de 3 senedir Fenerin sayesinde gidiyor sunuz hani Fener men cezası alsın diye şikayet etmiştiniz ya
+1 yılNe yaparsanız yapın fenevbahçenin şike yaptığı ve taraftarlarınında fanatiklikleri yüzünden gerçekleri görmezden geldiğini gerçeğini değiştirmez bu.
Armaya sevdalıyız biz.110 Yorumla- +1 yıl
Sizin başkanınızda şike olduğunu kabul ediyor :D
Bu terste bir işlik var :D - +1 yıl
Kıvıran başkanınız çünkü ses kayıtları bile var.
- +1 yıl
Sizin başkanınız yalnız kurt gibi davranıyor. O başkan fenevibahçenin sonu olacak, ama nerde, çöküş basket de başladı. Ne kadar basit bir kulüp yapısı var ya bu takımı ben şampiyon yaptım dicek kadar tuhaf bir zihniyet.
- +1 yıl
Yediremeyince hemen cahil dersiniz zaten- sizin başkanınız ne ki siz ne olasınız.
Kusura bakmayın tüm fblilerden değil- tüm yapmacık fblilerden bahsediyorum.
Hele şunun akıl zihniyetine bakın- çok güldürdün abisi yeter birazda kumda oyna - +1 yıl
Kardeşim bu yorumu gs li olarak yaptım bu cümlelerin bana mı?
- +1 yıl
Hayır tabikide- soran kişinin yaptığı terbiyesizliğe cevap verdim tabi yönetim onun cevabını kaldırınca sana yazmış gibi oldum.
@baydepresif seninle alakası yok. - +1 yıl
Ok kardeş :-) sence bir durup dururken terbiyesizlik yapar mı? ama köşeye sıkışınca yapar. Hela inlerine gireceğiz:-) inlerine:-)
- +1 yıl
Yorumumu kaldırmış gslinin biri
https://i.hizliresim.com/k1BDJr.png
😀
Gerçekler acıdır
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler kızlar futboldan anlamıyor diye boşuna sitem etmiyorlarmış şimdi hak veriyorum
20 YorumlaSpor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bununla avunun durun anca sonuç ne kupada herşeyde sizden fazlayız.
Anca bizi yenmekle övünün.04 YorumlaŞampiyon oldugunu zannedip sahanın ortasında timsah yürüyüşü yapanlarmı bunu söylüyor :))
42 YorumlaHer yerde, her şekilde yeneriz :D
21 Yorumla
+1 yılGereksiz Problem çıkarmaya amaçlı bir soru olmuş.
00 Yorumlags kaderıne boyun egsın artık
10 YorumlaSpor konusunda 2,8b cevap paylaştı. olsun onların uefa kupası var:DD
10 YorumlaOnlarin uefa kupasi var sus bakiyim sen bdhddhdhdh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfenerbahçe şikesiz galatasarayı değil diyarbakırsporu bile yenemezler
41 Yorumla
+1 yılBırakın renktaşlar bizi yenmekle övünedursunlar :d
00 Yorumla
+1 yılhaz veriyor sana dimi bu?
00 YorumlaHedef bir milyon penaltı
04 YorumlaNeler unutulmadı ki
14 Yorumla- +1 yıl
8-1 bjk
+1 yıltabi sende kendince haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakem ve futbolcu satın almıyoruz birileri gibi
44 Yorumla