Spor Almanya’da Avrupa Şampiyonası başlıyor! KS sizi Milli Maçlara götürmek istese gider misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor KS üçak kaldırsın nsndjdBen zaten almanyadayım, KS bayrağı ile karşılarım artık KS ordusunu ssgggd Almanya’da Avrupa Şampiyonası başlıyor! KS sizi Milli Maçlara götürmek istese gider misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Maç hiç sevmem Ama güzel bir deneyim olabilir 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Evet isterdim 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yok istemem milli takımı beğenmiyorum. Beşiktaş olsa koşarım. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 857 cevap paylaştı. Futbol için gitmezdim ama Voleybola götürse giderdim. 1 0 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Almanya güzel değil Italya olsa giderdim ya da İspanya olabilir, hep merak edip görmek istediğim yerler... Tabi millilere her yerden tam destek 🇹🇷💪🏻 0 0 Yorumla
DuygusaL_MeLodi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 85% +1 yıl Amerika'ya giderdim ama Almanya'ya değil 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 302 cevap paylaştı. Ahshs olur giderdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maç hiç sevmem
Ama güzel bir deneyim olabilir
Evet isterdim
Yok istemem milli takımı beğenmiyorum. Beşiktaş olsa koşarım.
Futbol için gitmezdim ama Voleybola götürse giderdim.
Almanya güzel değil Italya olsa giderdim ya da İspanya olabilir, hep merak edip görmek istediğim yerler... Tabi millilere her yerden tam destek 🇹🇷💪🏻
Amerika'ya giderdim ama Almanya'ya değil
Giderim niye gitmeyim 😀
Ahshs olur giderdim