Arkadaşlar ben Futbolcu olmak istiyorum nasıl olabilirim yaş biraz geçti ama yinede yapmak istiyorum Galatasaray veya Fenerbahçe altyapisina nasil girebilirim ne yapmam lazim nereden başlanıyor hangi takımın altyapısı daha iyi ve torpil var mı altyapilarda girmek istiyorum ama torpil var galiba ya ne kadar surede futbolcu olabilirimki
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kardeşim yaşın kaç? Büyük kulüplerin altyapısına küçük yaşta girerler, tutunabilen devam eder. Eğer futbol geçmişin yoksa amatör de olsa, bahsettiğin yerlere girmen imkansız.
Annemle bir yerle konuştuk oradaki hoca spor okulu burada iyi oynarsan takıma transfer olabiliyorsun dedi yalanmi söylemiştir ki torpil ne oluyor tanidik unlu birisi ve paramı maalesef yok o
Bilmiyorum ama 14-15 yasini geçtiysen GS, FB olmaz maalesef. Amatör kümeye girip kendini orada göstermeye calismaktan baska yolu yok
Oralara girebilsem çok zor yine olucak ama yine imkansız değil galiba çünkü kerem akturkogluda 3. Ligten kesfedilip gelmişti maalesef 14 15 yaşımda değilim annem babam ayrıydı o zamanlar okula gidiyordum keşke okula gidecegime futbola gitseydim
Zaman geçmiş kardeşim. Kerem'in olayı farklı. Başakşehir de mobbinge uğruyor, eski hocası 3. lige alıyor. Tanıdık olayı yani. Eğer fizigin, kondisyonun yerindeyse gir amatör küme takımına. Kendini gösterip 2. lige, 1. lige transfer yapmaya çalış.
Mobbing ne oluyor para ilemi girmiş anladim
Peki amator kümeye nasil giricem nerden giriliyor
Amatör kümeye nasıl girilir bilemiyorum. Mobbing mevzusu ise psikolojik baskı. Uzun hikaye, netten bak.
Ama yerinde olsam girerim sanayiye usta olurum. İyi para kazanirsin. Futbolculuk zor sejin yasindan sonra, tutunamazsan eğer para kazanamazsin. Futbolu hobi olarak oyna.
Benim annemde aynısını diyor kuaförde çalıştım 1 yerde 5 6 tanede 1 i sanayi oldu 5 6 tanede farkli araba yerinde çalıştım sıkıcı sevmiyorum o meslekleri yorucu ve kötü bence annemde araba yerine git diyor ama gittim zaten kaç gun yapamadim hakim ziyech filanda zor zamanlardan olmuş ve virgil van dijk de öyle ama onlarinda durumu kötüymüş futbolcu olmuşlar ya
Dostum o oyuncuların çoğu avrupa ulkelerinde küçük yaşta altyapı egitimi almış. Küçük yaşta kulüplere girmiş. Sen bu yaştan sonra kulübe giremezsin, kusura bakma. Anca amatör küme, o da nasıl olur fikrim yok
Bence hayale kapilma, araba ile ilgili bir işe gir. Elin para tutsun. yorucu mu, dibine kadar ama yorulmadan para kazanılmaz.
Keşke yurtdışında olsaydim orada herkes hakkiyla giriyor adalt var en azindan
Kaç yaşında en geç futbolcu olunur
Galiba 5 yil en az oynanmasi sözleşme imzalamak için
Büyük kulüpler icin; 9-10 yaşında altyapıya girmen lazim
Geçtim o yaşı maalesef keşke o yaşta okula gitmeseydim de futbola gitseydim
Git bir el işi öğren. Sanayi, koltuk döşemeciligi vb. Pisman olmazsin, iyi para kazanirsin.
Fatih terim okan buruk Abdurrahim albayrak ya da erden timur olsaydı belki yârdimci olurlardi
Bu yaştan sonra zor. Alt liglerden başlarsın artık.
Evet abi zor ama imkansiz değil çok çalışıp olmaya çalışacam
Kolay gelsin o zaman kardeşim. Sakatlama kendini.
Teşekkür ederim abi
Sakatlanma filan olsada bir şey olmazki eninde sonunda geçiyor sonuçta
Annem bir yerle konuşmuştu orada iyi oynanırsa o takımın altyapısına gidiliyormuş denemeden goremeyiz zaten torpil olmayan takim illaki vardir arda guler nasil oldu o zaman o biraz daha erken yaşta başladı tabiki çok çalıştı ve yetenegide vardı dünyanın en büyük takımına gitti şu an bizi türkleri gururlandiriyor temsil ediyor
Öyle istemekleo lmaz o işler yetenegin yoksa boşa zaman kaybetme
Pes etme nasılını bilmem ama bir yolu vardır elbet
Evet teşekkür ederim çok çalışıp pes etmezsem olabilirim belki
Biz torpil bulamadık yattı o iş
Torpil ne oluyor tanıdık unlu birisi ve paramı yok o ne yapicamki ben futbolcu olmak çok istiyorum keşke herkes hakkiyla oynuyorsunki girebilse
Torpil yeterli olur
Torpil ne oluyor tanıdık unlu birisi ve paramı o yok öyle birisi ya futbolu çok seviyorum olmak istiyorum ne yapicamki ben keşke herkes hakkiyla iyi oynayarak girse
Ya keşke keşke hakkıyla girse de bizim ülkede çoğu yerde hakkıyla giremiyorsun ki
Yani çok para lazım torpil için
Tanıdık birini bulup bol bol paralarsan olur gibi
Maalesef öyleymiş keşke yurtdışında olsaydım futbolcu olmayi çok istiyordum üzüldüm hiç aktivitem. Yapabiliceğim bir şey yok o yüzden futbolcu olmak istiyordum
Buradan söyleyebilirsin
Cevap veririm sana
Oyle söyleyemem ama birsy vardi kişi onunla ilgili bilgi alicaktim ben bilmiyrdum