Kız kardeşimin boyu ne kadar uzar?

Merhaba ben 19 yaşımdayım boyum 155. kız kardeşim ise 16 yasında boyu 140. sizce boyu 150 olur mu? bizim ailenin en kısası o ve bunu çok dert ediniyor. ailecek boyumuz çokta uzun değil anne 150(gençken 156ydı) baba 162. Kız kardeşim 12 yasından beri yani 4 yıldır uzamıyor ve gelişmiyor. Küçükken daha kısaydı boyu ve sürekli endokrinoloji doktorlarına götürüyordu annemler. eskiden kemik yaşını ölçmüşlerdi kaç yasında ölçtüklerini hatırlamıyorum ama kemik yaşı takvim yaşından 2 yıl geride geliyormuştu.. doktorlar kemik yaşı küçük olduğu için boyu uzar diyip gönderiyorlardı bizi. neyse kız kardeşimin ilkokul 4teyken boyu 128mişti şu an lise 2 ye geçti ve boyu 140 çokta bir gelişme yok. hiçbir zaman bir anda boy atmadı, hep yavaş uzuyordu yılda 2-3 cm falan taki 12 yaşına kadar 12 yaşından sonra toplam 2 cm falan uzamıştır, göğüsleride fazla gelişmedi, elleride minnacık hiçbir şekilde kemikleri 4 yıl boyunca gelişmedi, r. egl düzenide yok bazen 2 ayda bir oluyor.. yani şimdi gelişirmi sizce? Yüzmeye falan yazılsa ve 1 yıl boyunca yüzmeye gitse 10 cm falan uzar mı? yoksa boşuna çabalamasa mı.. çünkü sonuçta 4 yıldır uzamıyor. Yaşıtlarından her zaman hep en kısa olan oydu.. sürekli stresli, depresyonda resmen bende ona üzülüyorum açıkçası..
Kız kardeşimin boyu ne kadar uzar?